Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

düzenliydi ama geçen ay erken oldum 4 gün birde ölüyodum o derece ağrım vardı midem bulandı ve soguk soguk terledim yaklaşık 1 saat sonra söküldü şimdide oyüzden tam kestiremiyorum 15-16 en geç olmam lazım birde kızlar bişey diycem ya yumurtladığınızda pembe sıvı gelen varmı bende hiç olmamıştı öyle bişey en son ilişkiden sonra vcye gittiğimde spermler top top dökülüyü bu sefer bitanesi pembeydi bende acaba yumurtlamadanmı yoksa 1 kaç gün öncesindende denememz olmuştu ondan kaynaklı bişeymi anlamadım ya böyle açık açıkda yazdım ama kaç gündür kendi kendime düşünüyorum :S

canım benımde düzenlidir aynen benımde 4 gün erken oldu gecen ay aynıyız
pembe sıvı hakkında da bilgim yok canım ya hiç basıma gelmedi ama tahriş falan olabılır mi acaba kan olabılır mı bir kaç kez ilişkiden sonra cok az kan gelmişti benden :KK17:

tabi ki kulum hoşgeldin hadi bakalım senden de güzel haberler beklıyoruz allah uzun ömürler versin kızına bir tanede bize versin inş. hayırlısıyla :KK49:

aminnn inşallah önce sizlere versin rabbim biz anneliği tattık allah şükür sıra sizlerde

şekerler buray benide alır mısınız
biz 2.bebeğimiz için uğraşıyoruz allah sağlık versin bir kızım var 5 yaşında bu ay 2.denememiz olucak ovulasyon testi yapıyorum bugün 2.çizgi az silik çıktı herhalde 2 gün içinde yumurtluycam haftasonu çalışmalar hız veririz yaklaşık 1 hafta on gün sonra buraya bol bol takılırım beklenen adet tarihim 28 kasım bu arada

Hoşgeldin canım. Öncelikle herşeyin hayırlısı olsun.
Canım küçük bir tavsiye, Yumurtama gününe 2 gün kalıdığına göre, yumurtlama tarihinden önce çalışmalara başlasan daha iyi olur. Yani yumurta çatladığı zaman sperm hazır bulunsun. Biliyorsun ki sperm nasılsa minimum 2 gün canlı kalırken, Yumurta 24 saat canlı kalıyor.

kan diildi canım ya dikkatli zaten çok az bişeydi bende anlamadım inşlh hepimiz mutlu haberleri alırız ya ben bu ateş ölçmeyide deniym dedim ama benim normalde ateşim en yüksek 35.9 oluyodu normalde bi haftadir benim yüzümü ateş basıyo ateşimi ölçüyorum 36.2 çıkıyo off şu 16sı gelsede kurtulsak :18:

ebru32 15 kasım
bahark 15 kasım
ekin 13-15 kasım
tosti 16 kasım
siyahdüş 16 kasım

Hoşgeldin canım. Öncelikle herşeyin hayırlısı olsun.
Canım küçük bir tavsiye, Yumurtama gününe 2 gün kalıdığına göre, yumurtlama tarihinden önce çalışmalara başlasan daha iyi olur. Yani yumurta çatladığı zaman sperm hazır bulunsun. Biliyorsun ki sperm nasılsa minimum 2 gün canlı kalırken, Yumurta 24 saat canlı kalıyor.

gün aşırı çalışıyoruz zaten ama yumurta çatlayınca dahada hızlandırıcaz

kan diildi canım ya dikkatli zaten çok az bişeydi bende anlamadım inşlh hepimiz mutlu haberleri alırız ya ben bu ateş ölçmeyide deniym dedim ama benim normalde ateşim en yüksek 35.9 oluyodu normalde bi haftadir benim yüzümü ateş basıyo ateşimi ölçüyorum 36.2 çıkıyo off şu 16sı gelsede kurtulsak :18:

ya sabır ya selamet :KK34:

slmm iyi akşamlarr tostimm datlımm hayırlı olsun topiğinn inşalahh burdan bas bas bağırısın hamileyim die

ebru32 15 kasım
bahark 15 kasım
ekin_05 13-15 kasım
tosti 16 kasım
siyahdüş 16 kasım
oglak75 28 kasım

ebru32,bahark, tosti, siyahdüş ; arkadaşlar hepimizin tarihi hemen hemen aynı.

Son günlerde neler hissediyorsunuz? Yaşadığınız değişik belirtiler var mı?

canim ara sira midemde yanma ve kalp carpintisi oluyor diyebilirim ama en cok yani hergün akintim var baskada bir belirti yok sanirim gerci bu ay kendimi fazla dinlemedim, fazla umudumda yok zaten cünkü yumurtlama günümden 2 gün önce annemler gelmisti yatili olarak yumurtlama günümdede gittiler yani bilemiyorum artik sonuc ne olur:KK14:

inş. canım belirtilerin cok fazla hadi bakalım ne zamandır istiyorsunuz

canım 5. denememiz bu bizim geçen ay çok umutlanmıştım okuduğum bütün belirtiler vardı ama hazin son:KK43:gördüm kırmızıları o yüzden çok ta umutlanmıyorum zaten çift rahim var vajinal perde var...problem çokkk

düzenliydi ama geçen ay erken oldum 4 gün birde ölüyodum o derece ağrım vardı midem bulandı ve soguk soguk terledim yaklaşık 1 saat sonra söküldü şimdide oyüzden tam kestiremiyorum 15-16 en geç olmam lazım birde kızlar bişey diycem ya yumurtladığınızda pembe sıvı gelen varmı bende hiç olmamıştı öyle bişey en son ilişkiden sonra vcye gittiğimde spermler top top dökülüyü bu sefer bitanesi pembeydi bende acaba yumurtlamadanmı yoksa 1 kaç gün öncesindende denememz olmuştu ondan kaynaklı bişeymi anlamadım ya böyle açık açıkda yazdım ama kaç gündür kendi kendime düşünüyorum :S

bende o pembe sıvı geldi iki ay önce önce şiddetli kasık ağrısı sonra pembe sıvı çok az adetin 13. günüydü.sonrasındaki adet döneminde mrı çekildi kist varmış 1.5 cm lik

bide hamileysek egerki tabi insallah heralde 3 haftalik hamileyizdir ve bir baska sayfada söyle birsey okumustum.
Hamileliğin 3. haftasında fiziksel ve ruhsal olarak çok fazla değişiklik olmaz. Hatta bu dönemde göğüsleriniz bile büyümeye başlamaz. Kısacası 3. haftada siz de dahil olmak üzere hamileliğinizi farkedemezsiniz.:nazar:

X