Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

bende 22 sinde olacağım kesin :KK43:

ekliyorum canım belli olmaz :)

merhametli..................14 aralık (bir dahaki sefere inşallah üzülme)
berkerim.....................18 aralık?
ilksen.........................18 aralık ?
zmg...........................20 aralık
filozofcan....................22 aralık
sweetwitchhh..............22 aralık
saremnaz....................22 aralık
sedosumm...................23 aralık
AlxFa..........................23 aralık (birdahaki aya inşallah canım)
medne........................24 aralık
cicekdemeti.................24 aralık
dilekce61....................24 aralık
ahminelask..................25 aralık
eymen_berat...............25 aralık
gizemsami...................26 aralık
esraefe80...................26 aralık
Tkale.........................29 aralık

10 gündür süren aşırı bel ağrılarım ve arasıra kasıklarıma iğne gibi batmalarım var uzun sürmüyo ama sık aralıklarla oluyor göğüslerimde mavi ve pembe damarlar görünüyor ama geçen ay hastalığımdan öncede olmuştu ama arttı sanki geçen ağzımda metal bir tad vardı ama sanki demir çiğniyorum gibi tükürük çok fazla oluyor ama göğüs hassasiyetim yok uçları kabarmamış bulantı kusma gibi birşey yok ama mide yanması var iştee böyle ama 10 günlük ağrılar umutlandırıyor çünkü adet olacağım zaman en erken 3 gün önce başlardı sence ne olabilir yarın gidip bir düzine test alıp sabah akşam yapacam vallaaaa

canım seni umutlandırmak istemem ama göğüste beliren pembe mavi damarlar genelde hamileliğin belirtisidir inşallah canım hamişsindir.....bi test daha yapsaydın rahatlardın.çok da kafaya takma güzelim yaaa biliyorum elde değil ama insan neyi isterse allah onla imtihan ediyor o yüzden tevekkül etmek gerek zorda olsa.... Mutlu habelerini bekliyoruz cicim :)))

Herkeste ayni degildir cnm
benim damarlar hep belirgindir ve gecen ay uclari bile koyulasip aciyordu..
oluruna birakin bence

çok zor beklemek rabbim kimseyi bununla imtihan etmesin

canım seni umutlandırmak istemem ama göğüste beliren pembe mavi damarlar genelde hamileliğin belirtisidir inşallah canım hamişsindir.....bi test daha yapsaydın rahatlardın.çok da kafaya takma güzelim yaaa biliyorum elde değil ama insan neyi isterse allah onla imtihan ediyor o yüzden tevekkül etmek gerek zorda olsa.... Mutlu habelerini bekliyoruz cicim :)))

canlarım geçen ay 5 gün geçti kan testi vermek için koştum damarlarım çok ince ol. için görünmüyormuş 1 saat sürdü bulmaları ve delik deşik ettiler iki kolumuda o kadar acı çektikten sonra akşamına hasta oldum yıkıldım resmen bu kez 10 gün geçmesini bekleyecem kan vermek için canım çok yanıyor birazdan direksiyon dersim var ona gitmem lazım test yapamam şimdi eşim gelecek onun haberi olmasın yakında kafayı yiyeceğimi düşünüyor hem de çok ümitleniyor yıkılıyor olmayınca kesin sonuç alınca söyleyecem eve tek dönebilirsem test alıp yapacam yoksa yarın kesin test yapmam lazım ilk idrarla inş. hamişimdir canım yaa Allah gönlümüze göre versin ....

canlarım geçen ay 5 gün geçti kan testi vermek için koştum damarlarım çok ince ol. için görünmüyormuş 1 saat sürdü bulmaları ve delik deşik ettiler iki kolumuda o kadar acı çektikten sonra akşamına hasta oldum yıkıldım resmen bu kez 10 gün geçmesini bekleyecem kan vermek için canım çok yanıyor birazdan direksiyon dersim var ona gitmem lazım test yapamam şimdi eşim gelecek onun haberi olmasın yakında kafayı yiyeceğimi düşünüyor hem de çok ümitleniyor yıkılıyor olmayınca kesin sonuç alınca söyleyecem eve tek dönebilirsem test alıp yapacam yoksa yarın kesin test yapmam lazım ilk idrarla inş. hamişimdir canım yaa Allah gönlümüze göre versin ....

evet az önce bir test yaptım yeniden ne yazıkki tek çizgi ama daha erken umudumu yitirmeyecem bir iki gün daha sabredeyim inş. güzel haberlerle tekrar dönerim :..(((

evet az önce bir test yaptım yeniden ne yazıkki tek çizgi ama daha erken umudumu yitirmeyecem bir iki gün daha sabredeyim inş. güzel haberlerle tekrar dönerim :..(((

üzülme canım hepimiz aynı haldeyiz.... Allah yardımcımız olsun çok zor valaa... Allahım tez zamanda kucaklarımızı doldursun bebişlerimizle.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: (amin)

Aynen daha erken umudunu kaybetme, valla umudumuzda olmaza nasil dayanabilirdik bilmiyorum cok sükür.

arkadaşlar benimde dün adet olmam gerekiodu sat 22 kasım benim de karanım mı kasıkmı ne tam olarak anlayamıyorm değişik bi ağrı adet sancısı tarzında ama adet oldğumdan bu yana hep ağrım vardı geçmedi 2 gündür hızlandı insallah adet sancısı değildr ........

21 aralık :KK43: yarın olmasınnn

ekliyorum tatlım :) inşallah olmazsın

pijema2......................21 aralık

Bebis olayi icin zavalli esime hergün keciboynuzu kürü, avokadao, findik, cinko iceren yiyecekler, neler yedirip icirmedimki. :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Keza kendimde öyle havuc kürü, incir kürüden tutunda faydali ne varsa yedim ictim ama kafan rahat olmadiktan sonra hic birsey fayda etmiyor.
Yumurtlama günü ev ödevi gibi birsey olmustu bizde, o gün eve misafir falanda kabul etmiyorduk o derece yani ama artik o kadar da takmiyoruz.
Yurmurtlama günü falan filan takip etmiyoruz yoksa böyle insanda psikoloji falan kalmiyor. :KK53::KK53::KK53::KK53::KK55:
Simdi adet günümü bekliyorum gecen hafta hem basimda hemde kasiklarimda acayip bir agri vardi ama onlarda gecti. Hepimiz icin hayirisi olsun:emir_bebek::emir_bebek:

Kzlar sizlere bişey sorcam ya. Az evvel bi siteden okudum ilişkiden sonra spermlerin akmaması gerekiyormuş.yani güçlü spermler akmazmış die doğru mu? Acaba ,eğer öyleyse yandım ben , çünkü ilişkiden sonra ne kadar uzansamda sabah kalktığım gibi çıkıyor yine , acaba ondan mı gebe kalamadım bu zamana kadar....acayip kafaya taktım şimdi bileniniz varsa BİŞEY sölesin bana yaaa.........:KK53:

Bebis olayi icin zavalli esime hergün keciboynuzu kürü, avokadao, findik, cinko iceren yiyecekler, neler yedirip icirmedimki. :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Keza kendimde öyle havuc kürü, incir kürüden tutunda faydali ne varsa yedim ictim ama kafan rahat olmadiktan sonra hic birsey fayda etmiyor.
Yumurtlama günü ev ödevi gibi birsey olmustu bizde, o gün eve misafir falanda kabul etmiyorduk o derece yani ama artik o kadar da takmiyoruz.
Yurmurtlama günü falan filan takip etmiyoruz yoksa böyle insanda psikoloji falan kalmiyor. :KK53::KK53::KK53::KK53::KK55:
Simdi adet günümü bekliyorum gecen hafta hem basimda hemde kasiklarimda acayip bir agri vardi ama onlarda gecti. Hepimiz icin hayirisi olsun:emir_bebek::emir_bebek:

canım senin varmı bebek yoksa ilk mi olacak

Kzlar sizlere bişey sorcam ya. Az evvel bi siteden okudum ilişkiden sonra spermlerin akmaması gerekiyormuş.yani güçlü spermler akmazmış die doğru mu? Acaba ,eğer öyleyse yandım ben , çünkü ilişkiden sonra ne kadar uzansamda sabah kalktığım gibi çıkıyor yine , acaba ondan mı gebe kalamadım bu zamana kadar....acayip kafaya taktım şimdi bileniniz varsa BİŞEY sölesin bana yaaa.........:KK53:

yok hayatım akar onlar :) gerekli olanlar pıtır pıtır içerde savaş veriyordur merak etme sen :)

X