Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

kızlarrrr slmm
ben akşam evde test yaptım 5 dk sonra baktım bişey yoktu ama atmadım 2-3 saat sonra tesadüf tekrar baktım çok belli değildi ama 2, çizgi vardı acaba doğru olabalirmi

kızlarrrr slmm
ben akşam evde test yaptım 5 dk sonra baktım bişey yoktu ama atmadım 2-3 saat sonra tesadüf tekrar baktım çok belli değildi ama 2, çizgi vardı acaba doğru olabalirmi

Benim de öyle oldu bir hevesle paldır küldür gittik kan testi yaptırdık çıkmadı. Aynı gün hem hamile olduğumu öğrenip, hem olmadığımı öğrenmek müthiş sarstı beni. Bir daha evde test felan yapmıyacağım. Zaten akşamına stresden pazar günü olmam gereken reglim cumadan selamladı beni :S İnşallah sen benim yaşadığım hayal kırıklığını yaşamazsın. En çokda eşime üzüldüm, sabah hamileyim diye sevindik beni işe bıraktıkdan sonra yolda en yakın arkadaşlarıma mesaj atmış karımı arayıp seni gördüm rüyamda hamileydin hayırdır diyin falan diye. Tabi ardarda hepsi arayınca anladım ama Allah dan ben kesin sonuç almadan bişey demedim hiçbirine

bende ondan çok korkuyorum ya hayal kırıklığı yaşamamk için çok umutlanmak istemiyorum ama bazı olumlu olan yorumları da okuyunca acaba mı diyorum işte

bende ondan çok korkuyorum ya hayal kırıklığı yaşamamk için çok umutlanmak istemiyorum ama bazı olumlu olan yorumları da okuyunca acaba mı diyorum işte

belirtilerde var 10 gündür kasık bel ağrısı çekiyodum 3 gündür de göğüslerim baya şişti damarlarda çıktı reglime de 2 gün var daha

canım ümide kapılmanı istemem bende çok uğraştım bebek için ve çiçiğe burnunda anne adayıyım 4 gün önce öğrendim neyse bi test aldım silikde olsa daha idrarı koyar koymaz çift çizgi oldu emin olamayı bi test daha aldık onda 2 saat onda gördük 2. çizgiyi küçük gebelik olabilir yada testin bcgh hormonuna hassasiyeti farklı olabilir ama en güzeli reglin geçtiyse kan tahlili yaptır en azından için rahat eder.Umarım Rabbim dileyen isteyen herkese anne olmayı nasip eder hamilelerinde sağ sağlim kucağına almayı

kızlarrrr slmm

canım ümide kapılmanı istemem bende çok uğraştım bebek için ve çiçiğe burnunda anne adayıyım 4 gün önce öğrendim neyse bi test aldım silikde olsa daha idrarı koyar koymaz çift çizgi oldu emin olamayı bi test daha aldık onda 2 saat onda gördük 2. çizgiyi küçük gebelik olabilir yada testin bcgh hormonuna hassasiyeti farklı olabilir ama en güzeli reglin geçtiyse kan tahlili yaptır en azından için rahat eder.Umarım Rabbim dileyen isteyen herkese anne olmayı nasip eder hamilelerinde sağ sağlim kucağına almayı

dün akşam testte 2 saat sonra biraz silikde olsa çift çizgi oldu ama bugün tekrar yapsam mı öyle 2-3 saat sonra çıkan sonuç ne kadar güvenilir olur ki

bence bekle yumurta takibi yapınca testler pozitif oluyor kızlar bilginizeeeee ama inşalah hamişsindir kaç yıllık evlisin

sağol canım yaa inşallah çok istiyorum allah sanada sağlıklı hayırlı bebiğini kucağına almayı nasip etsin

Teşekkür ederim Mehtap, daha bizim ilk heyecan yaşadığımız aydı yeni karar verdik zaten ama garip oldum bir günde 2 sonuç alınca Malesef regl oldum hemde stresden 2 gün önceden, hayırlısı önümüzde ki aya inşallah.

Bu arada bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum, senin adına çok sevindim

bnm bata 3 gun kaldı. kasıklarımda çok sayılabilecek derecede ağrıi belimde ağrı ve göğüs uclarında iğne batması gıbı ağrı olusuo. ama bunlar adet belirtisi de olabilir tabiki. karnım bile ağrıyor bu gün. regli pazartsi de olmazsam test yapıcam.

Süper :)) bu hazır olmakla alakalı bişey bende Aralıkda 2 yıllık olucam. Kime göre erken kime göre geç bu çiftlere kalmış bişey bana bile daha erken diyenler var :))

bilmiyorum biz kendimizi hazır hissediyoruz ve çok isityorum inşallah olur ben dayanamayıp sanırım yarın bi test daha yaparım )

Bu arada bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum, senin adına çok sevindim

teşekkür ederim canım benim ben heray ağlaya ağlaya mahvoldum birde düşük yaptım ocak ayında çok zor kafana takma demek onun ne demek olduğunu yaşamayan anlayamıyor ama eğer benim gibi çok etkileniyorsanız kendinize uğraş bulun bide unutmayalım koskoca ayda sadece 4 gün hep pozitif olalım ki bebişerimiz mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…