arkadaşlar benimde daha birkaç gün öncesine kadar acaba hamile miyim gibi sorularım vardı.. adet günüm gelmeden karnımda belimde ağrı, midemde bulantı vardı içimdeki his doğru çıktı çok şükür ben sabırsızlıktan adet günümde test yaptım pozitif çıktı 2 gün sonra hastaneye gittim kan testi yapıldı b-hcg düşük çıktı riskli dış gebelik olabilir dediler bayağı korktum. tam sat tan 5 hafta sonra gittim ultrasonda bebeğim göründü bence sakın acele etmeyin o bikaç gün içinde ne yaşadığımı ben bilirim erken gidince net bişey belli olmadığı için riskli görünüyo ve bazen kanama şeklinde dışarıda atılabiliyomuş bence en doğrusu adet tarihinizden 1 hafta geçtikten sonra test yapın yada bol su içip sıkışıp doktora gidin mercimek kadar olan bebeğinizi direk görün:) kendinizi hiç üzmeyin...
birde hamile kalmayı düşündüğünüz dönemlerde istekli olun, duanızı edin, hayalinizi kurun:) ve sabahın erken saatlerinde uyandığınız zaman yataktan kalkmadan yahut işten döndükten sonra gün aşırı gibi ilişkiye girin ve hemen yataktan kalkmayın bacaklarınızı yukarı doğru dik konumda tutun biz ilk denememizde başarlı olduk döllenme zamanlarına denk getirmeye çalıştık ve Rabbimiz nasip etti... Allah tüm isteyenlere nasip etsin güzel haberlerinizi duymak ümidiyle:)