Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

doğum kontrol hapı kullanıyorum. haplarımı düzenli olarak alırım. normalde adetim çok fazla olmaz ama geçen ay çok çok az sürdü. karnımın alt bölgesinde hafif bir şişlik var. bulantı, yorgunluk hissi de var. bunlar büyük ihtimalle oruçtandır diye düşünüyorum. sahur falan da olunca hem iş yorgunluğu, hem evde yorgunluk ve uykusuzluk yüzünden halsizlik ve yorgunluk normal diye düşünüyorum. kronik sistit var bende. dönem dönem tekrarlıyor. geçen hafta bununla ilgili doktora gittim, alttan muayene de oldum. doktorum ciddi birşey olmadığını söyledi ve bununla ilgil bir ilaç da yazdı.
sorum şu (aslında olasılık yok gibi bişey bence ama yine de) geçen ayki periyodumun az olması ve diğer yan belirtiler oruçtan kaynaklanmıyor diye düşünürsek, hamile olma olasılığım var mıdır sizce? ben yoktur diye düşünüyorum ama böyle bir hamilelik yaşayan var mı?

( Not: büyük ihtimalle vesvese yapıyorum ama yine de emin olmak istedim )

peki adetlerin düzenlimi
adet olmana kaç gün var
adet belirtilerinden biridir vajina üstünde şişlik hissi ama korunduğu halde gebe kalan veya gebe kalıp adet görenlerde var eğer içinde bi kuşku varsa idrar testi deneyebilirsin şimdilik.

slm kizlar bende 20 gundur korunmuyorum reglime bir bucuk hafta var belim felan agriyo sanirim benim reglim geliyo yaa

arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak 2 gün önce doktora gittim vajinal ultrasona girdim doktor 15 gün sonra gel bakalım tekrar dedi gebelik kesesi var gibi demişti 12 ağustosta adet olmam gerekiyordu fakat olmadım dün test yaptım 2.çizgi silik çıktı fakat bu sabah adet oldum kaç gün sürer ne kadar gelir bilmem ama 2 haftadır ağrılarım vardı hala daha var kafam cok ama cok karıştı bilgisi olan var mı bnim durumumu yaşayan var mı acaba ?

Selam kızlar,

İlk denememizi bu ay yaptık ve adetime 6-7 gün var daha ama bir kan testi yaptırmak istiyorum, hemde toxoplazma testini de çıkartacağım aradan.

Bu testleri yarın (C.tesi işten erken çıkıyoruz, o yüzden yarın) acilde veya anlaşmalı polikliniklerde yaparlar mı yoksa mesai saatleri içinde mi yaptırmak lazım mutlaka?

Bir kaç belirti var ama tabi daha çok erken olduğunu da biliyorum, yine de ilk heyecan işte. Meraktan çatlıycam yoksa

hayirli cumalar kizlar
benim bir sorum vardi gebelik belirtileri adetten kac gun once basliyor ve nasil oluyor yazarmisisniz

slm almina sen hamileydin degilmi,ikinci hamileligin sanirim nasil geciyor yanlis hatirlamiyorsam

Resmen deli olduğum için yumurtlama gününde bir delilik daha yaptım...Şimdi geriye doğru şafak sayıyorum....Şafak 9 bu arada...Gerçi sanmıyorum bir sürpriz olduğunu ya....Ama ya tutarsa....

Resmen deli olduğum için yumurtlama gününde bir delilik daha yaptım...Şimdi geriye doğru şafak sayıyorum....Şafak 9 bu arada...Gerçi sanmıyorum bir sürpriz olduğunu ya....Ama ya tutarsa....

canim nasilsin ne gibi belirti yasiyorsun benimde 10 gun var adete bugun gögsümde arada gelen bir sizi var.belirtiler kac gun önce nasil basliyor bilgin varmi

slm almina sen hamileydin degilmi,ikinci hamileligin sanirim nasil geciyor yanlis hatirlamiyorsam
selam,hayır canım hamile değilim..daha doğrusu değilimdir sanıyorum :) 1 yaşında ikizlerim var ...
canim nasilsin ne gibi belirti yasiyorsun benimde 10 gun var adete bugun gögsümde arada gelen bir sizi var.belirtiler kac gun önce nasil basliyor bilgin varmi
hiç bir belirtim yok şu an canım...sadece kasıklarımda batma oldu geçenlerde 1-2 kez o kadar...

benim hamile kaldığımda ilk belirtilerim aşırı derecede uykumun gelmesi ve göğüslerimde gerginlik hissetmemdi...

selam herkese cumanız mübarek olsun .....benim de son 3-4 günüm bakalım bekliyorum...kasıklarda batmalar oluyo bi de göğüsler şiş. bikaç gündür göğsüme aniden sancı giriyo çok da can yakıcı niye ki bu ilk defa oluyo. böyle bişey yaşayanınız oldu mu hiç??????53:

benimde 4 5 günüm var 10 gündür gögüslerim şiş ve sızlıyor kasıklarımda yanma hissi var ara ara batmalar oluyor belimde hafif ağrıyor ama ben adet olacağım alt karın yani vajina üstünde şişlik var her adet olacağım zaman böyle oluyor tatlı krizimde var ve akıntımda yok.

özel poliklinikler yapar testi ama sonuçlar için haftaiçini bekleyebilrsin onun hakkında bi fikrim yok

selam herkeze hayırlı cumalar.ben de 2 senelik evliyim ve yumurta tembelliği teshisi konuldu 3 kere klomenle tedavi gördüm gecen ay yumurta takibi ve catlama iğnesi oldum ve sonuc negatif.bu ayın başındada kendi isteğimle rahim f ilmi cektirdim ve hersey normal.bu ayda ovülasyon testi kullanarak yumurtlama günlerimi degerlendirdim. gecen hafta dayanamadım erkende olsa test yaptım ama negatifti yine aglamaktan bitkin düştüm nerdeyse hiç durmadan kac saat agladıgımı bile tahmin edemiyorum olmadıgını biliorum ama herdefasında tekrar umutlanıorum.arkadaşlar size sormak istediğim şu ilk defe bu 3 gündür falan göğsümde değil sadece uclarına dokundugumda acı var.formda okudum umutlanmak istemiorum ama bu belirtiyle hamile olduğunu öğrenenler olmuş yardım edin siz ne diosunuz okadar üzüntüye ragmen hala umutlanıorum

norlevo hapını 4 kez kullandım düzenli gelirse adetime 4 gün var ama son 5-6 gündür akıntım kahverengi geliyo hamilemiyim acaba

adetinde gecikme falan varmı canım

yok canım adetime bi 9 gün falan var ama okuduğum bazı kişiler adetndn önce benim gibi bu durumu yasamıslar göğüslerimde de şişme var ama bu adet dönemimde herzaman oluo ama ilk defa göğüs uclarım böle dokununca acıo artık o kadar yoruldum ki umutlarımın kırılmasından insanların acımasız laflarından aa sen hala doğuramadın mı sen olsun die uğrasıosun ben olmasın die dienler herseye ağlar oldum ama insan ister istemez umutlanıo

yok canım adetime bi 9 gün falan var ama okuduğum bazı kişiler adetndn önce benim gibi bu durumu yasamıslar göğüslerimde de şişme var ama bu adet dönemimde herzaman oluo ama ilk defa göğüs uclarım böle dokununca acıo artık o kadar yoruldum ki umutlarımın kırılmasından insanların acımasız laflarından aa sen hala doğuramadın mı sen olsun die uğrasıosun ben olmasın die dienler herseye ağlar oldum ama insan ister istemez umutlanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…