inşşşş :) sende öğrenir öğrenmez haber ver merak ederiz :)
Resmen deli olduğum için yumurtlama gününde bir delilik daha yaptım...Şimdi geriye doğru şafak sayıyorum....Şafak 9 bu arada...Gerçi sanmıyorum bir sürpriz olduğunu ya....Ama ya tutarsa....
selam,hayır canım hamile değilim..daha doğrusu değilimdir sanıyorum :) 1 yaşında ikizlerim var ...slm almina sen hamileydin degilmi,ikinci hamileligin sanirim nasil geciyor yanlis hatirlamiyorsam
hiç bir belirtim yok şu an canım...sadece kasıklarımda batma oldu geçenlerde 1-2 kez o kadar...canim nasilsin ne gibi belirti yasiyorsun benimde 10 gun var adete bugun gögsümde arada gelen bir sizi var.belirtiler kac gun önce nasil basliyor bilgin varmi
Selam kızlar,
İlk denememizi bu ay yaptık ve adetime 6-7 gün var daha ama bir kan testi yaptırmak istiyorum, hemde toxoplazma testini de çıkartacağım aradan.
Bu testleri yarın (C.tesi işten erken çıkıyoruz, o yüzden yarın) acilde veya anlaşmalı polikliniklerde yaparlar mı yoksa mesai saatleri içinde mi yaptırmak lazım mutlaka?
Bir kaç belirti var ama tabi daha çok erken olduğunu da biliyorum, yine de ilk heyecan işte. Meraktan çatlıycam yoksa
selam herkeze hayırlı cumalar.ben de 2 senelik evliyim ve yumurta tembelliği teshisi konuldu 3 kere klomenle tedavi gördüm gecen ay yumurta takibi ve catlama iğnesi oldum ve sonuc negatif.bu ayın başındada kendi isteğimle rahim f ilmi cektirdim ve hersey normal.bu ayda ovülasyon testi kullanarak yumurtlama günlerimi degerlendirdim. gecen hafta dayanamadım erkende olsa test yaptım ama negatifti yine aglamaktan bitkin düştüm nerdeyse hiç durmadan kac saat agladıgımı bile tahmin edemiyorum olmadıgını biliorum ama herdefasında tekrar umutlanıorum.arkadaşlar size sormak istediğim şu ilk defe bu 3 gündür falan göğsümde değil sadece uclarına dokundugumda acı var.formda okudum umutlanmak istemiorum ama bu belirtiyle hamile olduğunu öğrenenler olmuş yardım edin siz ne diosunuz okadar üzüntüye ragmen hala umutlanıorum
adetinde gecikme falan varmı canım
adetinde gecikme falan varmı canım