Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

canım dr git muayne ol tahlillerini yaptır eşinde sperm tahlili versin içiniz rahat olduktan sonra bekleyın bakalım derim ben

bencede valla bizde yaptırdık bütün testleri fakat ben pkolu olduğum için sanırım tutumuyor bi türlü

slm kızlar dilerim tez vakitte kavuşursunuz meleklerinize

slm hanımlar,
bu ay benim ilk denememdi,beklenmeyen regli günüm 19 kasım
şimdiden göğüs hassasiyetim başladı,sık idrara çıkıyorum,acaba ilk aydan tutmuşmudur,
hepimiz için hayırlısı olsun kızlar

hiç bişey için umutsuzluğa kapılmayın herşey mevladan muczeler onun eseri dileri tez vakitte verri size mucizenizi

sevgili anne aday adayları huzurunuzdan çekilmek istiyorum malum yemek hazırlığı öpüyorum sizleri görüşmek üzere cicişler :82:

bencede valla bizde yaptırdık bütün testleri fakat ben pkolu olduğum için sanırım tutumuyor bi türlü

cocuk bekleyen ciftler herseye ragmen cocuk olmuyorsa ve 1 sene dolduysa doktora gitmeleri gerekmiyormuydu?? ben galiba öyle yapicam 5 ay daha denemeye devam eger olmassa doktora giderim heralde

ebrucum bence öğle değil güzelim bebek düşünen her çiftin denemeye başlamadan doktora gitmesi şart neden bisiri tahlil var hepsini yaptuursan için rahat olur bence bi doktora gitmekten zara gelmez

slm kızlar dilerim tez vakitte kavuşursunuz meleklerinize

hoşgeldin derdacım inş. Canım

tabi olur canım neden olmasın ama daha cok erken adetıne var daha öncede adet olacagın zaman belirtiler olurmuydu :44:
hiç bişey için umutsuzluğa kapılmayın herşey mevladan muczeler onun eseri dileri tez vakitte verri size mucizenizi

aminnnn kuşum sagol

tosticim oluyodu ama bu kadar erken başlamıyordu belirtiler,,,
sizin ilk bebeğiniz mi olacak

Evet ebrucum derdya cok katılıyorum neden bekliyorsun belkı tedaviye ihtiyacın var inş. öyle bişey yoktur ama herşey biz insanlar için boşuna bekleme içinde rahat etmiş olur

tosticim oluyodu ama bu kadar erken başlamıyordu belirtiler,,,
sizin ilk bebeğiniz mi olacak

canım benım 2. Gebelik olacak mayısta bebegimin kalbi durdu ara verdik biraz şimdi korunmuyoruz bekliyorum bende bu ay sık idrara cıkıyorum bakalım ya üşüttüm yada

ebrucum bence öğle değil güzelim bebek düşünen her çiftin denemeye başlamadan doktora gitmesi şart neden bisiri tahlil var hepsini yaptuursan için rahat olur bence bi doktora gitmekten zara gelmez

canim onu yaptim zaten bebek karari aldiktan sonra ilk isimiz doktora gitmekti zaten muayene olduk hersey tamam dedi doktor, simdi bundan sonra yani 1 sene dolduktan sonra hala cocuk olmuyorsa ondan sonra yine bi gidilmesi gerekiyor demek istedim

canim onu yaptim zaten bebek karari aldiktan sonra ilk isimiz doktora gitmekti zaten muayene olduk hersey tamam dedi doktor, simdi bundan sonra yani 1 sene dolduktan sonra hala cocuk olmuyorsa ondan sonra yine bi gidilmesi gerekiyor demek istedim

evet canım iyi yapmışsınız gitmekle tabi zaten bir yılı doldurmadan pek tedaviye falanda başlamıyorlarmış

canım benım 2. Gebelik olacak mayısta bebegimin kalbi durdu ara verdik biraz şimdi korunmuyoruz bekliyorum bende bu ay sık idrara cıkıyorum bakalım ya üşüttüm yada

ayy hadi inşllhh canım,,bebişlerimiz bizi bekletmeden gelir,,,,,,

tosticim topiğin hayırlı olsun balım... bir hamile olarak adet gününden önce belitilerimi yazayım size... Rabbim tez vakit hepinize hamiş kalmayı nasip etsin inşallah....
- bir hafta öncesinden başlayan kasık ağrısı
- aynı zamanda başlayan bel ağrısı
- göğüslerde şişkinlik ve acı, kahverengi kısmında büyüme, meme ucunun içe doğru çökmesi
- baş dönmeleri oluyordu hala var ama adet öncesinde başlamıştı...
- artan vajinal akıntı....

tabiiii herkesin aynı belitiler olacak diye bir kaide yok.... bunlar bende adet öncesi başlayan belirtiler....

vallahi canım bende bel agrısı ve sık idrara cıkma var baskada bir belirtim yok buda üşütmektende olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…