Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Bne paylaşmadım kızlar. Çünkü erkekler bu konuda muallakta ve belirsilik olan durumları sevmezler. Öyle mi böyle deyince strese giriyolar ve buna bizler gibi dirayet de gösteremiyorlar. Bu sefer tek konumuz bu olacak ve sürekli bu konuyu konuşur hale geleceğiz diy söylemiyorum. Mesela kan testi yaptırıp da negatif çıktığını bilmiyor. Sadece eşime sanırım bu ay bişey yok dedim. Ve o da olsun bi dahaki sefere, hayırlısı dedi... ve geçtik. Tabi ben kendi içimde kendimi yiyorum. Başkaq bişey düşünemez durumdayım. Bilse kesin kafama taktığım için olmuyor felan diye düşünür... O yüzden pek belli etmiyorum

onların bence olanlardan haberleri bile yok :)

aynen bende senin gibi yapıyorum

kizlar benim adetime 2 gun kaldi ama bu birkac gundur akintim
gelmeye basladi. bende bir test yapayim dedim. testi yaptim tek cizgiydi attim cope sonra aradan 2-3 saat kadar gecti seytan beni bir durttu sonra tekrar bakayim dedim ve 2. silik
cizgiyi gordum ama cok silik? yani ne dusunmeliyim bu arada hap kullaniyorum hamilemiyim acaba yoksa test yanlismi? boyle olan varmi??

kan testi yaptır bence o daha kesin sonuç veriyor yada birkaç gün sonra regli olmazsan tekrarla

henüz adetine 9 gün var.bnce de 1 hafta daha bekle eğer sonuç negtf olsa da üzülmem diyosan.adetine bikaç gün kala öğrenenlerde oluyor ama onlarda erken döllnme olduğu için.emin olamazsnki.bnm bi arkadaşm adetine 1 hafta kala öğrenmiş.ama o ay 1 defa o da 10.gün korunmamşlar o zmnda olmş.adetleri düzenli olduğu halde.28-29 günde oluyormuş.bu drumda 14.gün fln yumurtlaması lazm ama biraz daha erken yumurtlamş demek o ay.kısmet işte...

yaa bugün benim belimin sağ tarafı çok ağrıyor bacağıma ve sağ kasığıma vuruyor bunlar belirti midir sizce?

adetine 2 gün kaldysa kanda kesin çıkar.testlerde bilmem kaç dakkdan soraki sonuçları dikkate almayın fln yazıyor gerçi.ama için rahat etsn ilaç içiyormuşsn.eğer yaptırabilrsen bgn kan testi yaptr bncede.

bnde pek konuşmuyorum.tahlile gittğimi biliyor ama başka bişey tahlili diyorum.bu kadar takma kafana dicek biliyorum.bir de mesela çalışmalar içinde bnm kadar hassas değil.msela şu keçiboynuzu pekmezini fln ye desem tadı kötü der yemez biliyorm.bnse zehir olsa yerim.sürekli bu konuyu konuşmak evet iyi olmaz ama arada onlarda biraz heyecanlansalar ya da belli etseler...bn üzülüyorum böyle ya ne bileyim...

kan testi yaptır bence o daha kesin sonuç veriyor yada birkaç gün sonra regli olmazsan tekrarla

adetine 2 gün kaldysa kanda kesin çıkar.testlerde bilmem kaç dakkdan soraki sonuçları dikkate almayın fln yazıyor gerçi.ama için rahat etsn ilaç içiyormuşsn.eğer yaptırabilrsen bgn kan testi yaptr bncede.

cevap icin sagolun kizlar
kan testi burda baya pahali o yuzden 2 gun daha bekleyip oyle yaptirayim diyorum
cunku ilacta kullandigimdan gunlerim duzenli. simdi de heyecanlandim sacma bir sekilde
adet olursam cok uzulucem hic boyle silik cizgi gormemistim. umarim hamileyimdir.
cok istiyorum hapida esim cocuk istemiyor diye kullaniyordum gununude hic atlamadim
2 gun zor gececek anlasilan yarin tekrar bir test yapicam

en iyisi ben bekleyeyim adetim gecikirse o zaman yaptırırım test yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirim, bu arada erkeklerle paylaşmak gerçekten zor benim eşim de pek heyecanlı değil benim kadar ,zaten ben istediğim için korunmayı bıraktık o yüzden onunla test yaptırmadan bişey paylaşamıyorum örneğin dün iki kez başım döndü düşecek gibi oldum tansiyondur dedi :)

az önce hastaneyi aradm.sonucu ztn biliyordum ama onlardan duyunca tam olarak içim rahatladı hemen ilaç içtm.çok zor sökülüyor ve o yüzden de çok sancı yapıyor

kadın ve erkek arasındaki fark da bu zaten. Onlar detaylandırmıyor hiçbişeyi. Oyüzden burda birbirini anlayan kadınlar bir arada değil miyiz

cnm ya inş hamişsndr.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.bu son 6 gün fln beklemek ne kadar zor ve heyecanlı di mi?
kesinlikle resmen gun sayıyorum.. ama zaman gecmek bilmior..bu sekilde stres altındayken olacağı varsa da olmaz belki de.. kendimi bi rahat bırakmıorum bu yuzden kendime cok kızıorum.esim cok sakin.hatta oralı bile değilmiş gibi gelio bna..belki de bni strese sokmamak icin boyledir kimbilir?
:96:

su 2 gun gecse ve su 2. cizgiye gorunup gorunmemeye bi karar versede bende rahatlasam ya
kendimi cok halsiz hissediyorum. su silik cizgi aklimi cok karistiriyor
adetimde yarin olmasi lazim ins olmaz.

selam kızlar ne durumdasınız? Ben de bir değişiklik yok. Henüz regl olmadım, olan var mı?

şu eşlerle konuşma konusunda mesajlarınızı okuyunca yalnız olmadığımı gördüm sevinidirik oldum arkadaşlar demek genellikle her evde bu durum aynı seyrediyo

kizlar ben adetimin gelicegi gun yaptim hamile ciktim
kasik agrisi, karin agrisi falan coktu sanki adetin gelcekmis gibi

alllah insallah isteyenlere nasip eder anne olmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…