Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

arkadaşlar bu ay gebelere verilen folıc acid kullanıyorum . doktor günde bir kere iç dedi .ben sabah öğlen akşam içiyorum gebeler öle içiyormuş . ama ben gebelige hazırlık için içiyorum. böle folıc asitle gebelik öncesi başlayıp kullanmaya başladıgı ay hamiş kalan varmı .

ben yaptırmadım cnm.cumayı beklicem.hakkımızda hayırlısı olsun inş. siz kaç aydır deniyorsunuz?

amin inş... aslında biz denemiyoruz da diyebilirim :) 3 aylık evliyiz ama birkaç kez korunmadan birlikte olduk o yüzden şüpheleniyorum. ama çok istiyorum daha erken olduğunu bile bile :)

kizlar benim de 18 veya 19 unda bat im. bakalim hayirlisi simdilik hic bi belirtim yok her sey normal bu ayki calismalarimizda ovulasyon testi kullandik, esime keciboynuzu pekmezi icirdim ve belimi sicak tutmak icin yaki gibi sicak tutan bengay diye bir krem surdum. bakalim bi faydasi olucak mi ogrenices :) aslinda ben bi kac kere idrar testi yaptim negatif ti ama insan kirmizilari gorene kadar umudunu yitirmek istemiyor :) ha bir de yeni bir site kesfettim fertility friend diye, belki biliyorsunuzdur, basal vucut isisi ile ovulasyon gununuzu bulmanizi saglayan chart lar yapabiliyosunuz. orayi da tavsiye ederim. sevgilerimle :)

ilacın folic plussa eğer günde 3 tane
başka bişeyse günde bir tane
prospektüsüne bakmadan içme 3 tane ya
o ilaç sadece birtane adı da folic plus

arkadaşlar merhaba, ben de aranıza yeni katılanlardanım sizlere bir sorum olacak; ben 6 aydır doğum kontol hapı (yasmin) kullanıyordum ve 22 temmuz da bıraktım. bebek istiyoruz ilk 3 ay zor diye duydum ama benim kasıklardave belde ağrı, akıntı ve bugün itibariyle baş dönmesi gibi belirtilerim var acaba hamile olabilir miyim yoksa psikolojik mi bilemedim, sizlerin de düşüncelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

Benim günümde 24 veya 25 ağustos sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum inşallah adet olmam :)

bnm günümde 24 ağustos... bu ay kırmızıları gormek istemiyorum bnde((( bu ay ilk defa doktor kontrolunde denedik. once serephone kullandım sonra çatlatma ıgnesi vuruldu.ığne yapılalı 8 gun oldu. 14. gun kan testinde belli olur denildi.. 6 gunu sayıyorum.ins bizim gibi olan herksein bebisi olur:)

arkadaşlar günaydın öncelikle.ben 24 günde bir adet oluyordum.bu gün 27.gün hala bişey yok.10 gündür gögüslerim sızlıyor belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor.mide yanması var.hamile olabilir miyim?

amin inş... aslında biz denemiyoruz da diyebilirim :) 3 aylık evliyiz ama birkaç kez korunmadan birlikte olduk o yüzden şüpheleniyorum. ama çok istiyorum daha erken olduğunu bile bile :)

günaydın..biz de evlenmeden önce 2-3 yıl çocuk yapmayız her anlamda hazır olalım fln diyoduk ama evlendikten sonra içgüdüsel midir nedir bilinmez çocuk istemeye başladık.bgn sabah uyandığmda iç çamşrmda bişey yoktu fakat peçeteyle sildiğimde pembe bişeler gördüm.ya yerleşme kanaması ya da kırmızılar geliyor onun habercisi.yrna herşey belli olcak sanırım.hakkmzda hayrlısı olsn.

günaydn.bnmde bat 18-19 ağusts.bu ay çok sıkı çalışmışsınız :) umarım karşılığını alır bebişinize kavuşursunz.bnm bgn pembe bi akıntm oldu.eğer yrn kırmızılar gelmezse cuma günü kan tahlili yaptrmayı düşünüyorum.acaip heyecanlym.gerçi regl olcakmşm gibi ağrılarm var ama yine de dediğin gibi kırmızıları görene kadar umdunu yitirmek istemiyor insan

bnde yaklaşık 3 aydır içiyorum fakat günde 1 tane.ferdat85'in de dediği gibi sadece folic plus günde 3 tane içiliyor.

cnm doğum kontrol hapıyla ilgili çok şey söyleniyor.açıkçası hiç kullanmadığım için araştrmadm ve pek bilgimde yok ama doğum kontrol hapını bıraktktn sonra hmn hamile kalanlar olduğunu da okumştm.bi de hiç bilgi vermemişsn.sat ,bat ne zaman senin?

cnm ya inş hamişsndr.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.bu son 6 gün fln beklemek ne kadar zor ve heyecanlı di mi?

valla bnde yerinde olsam hmn test yapardm.eğer imkanın varsa kan testi yaptrabilrsen daha iyi olur.

valla bnde yerinde olsam hmn test yapardm.eğer imkanın varsa kan testi yaptrabilrsen daha iyi olur.

çok istiyorum ama çarşıya çok uzağım.bi de 28 gün dolsun direk kan testi yaptırayım diyorum.ya işte kafam çok karışık.6 ay önce bebeğimi kaybettim düşük yaptım.idrarda çıkmamıştı hamileliğim.

Ben de yasmin kullanıyorum. Doktorum hap bırakıldığı andan itibaren hamile kalma ihtimalinin olduğunu söyledi. 22 temmuz'da kutunun tümünü içtikten sonra bıraktıysanız eğer 24 gibi periyodunuzun başladığını farzedersek, belirtilerinize göre hamile kalma ihtimaliniz olabilir.

bebeğini kaybetmene çok üzüldm cnm.Allah bi daha yaşatmasın.sanırım bgn 28. günün di mi? yani yrn yaptrmayı düşünüyosun o zmn kan tahlilini?sanırım yrn yaptrmazsan pztesiyi beklemen gerekecek.bnmde kırmızılar biraz biraz gelmeye başladı ama yinede tam emin olamıyorum.her ay adetlerim aşırı sancılı geçiyor.iğne olmadan geçmiyor.yine bi umut belki yerleşme kanamasıdır diye sancıyı çekmeye devam ediyorum.ilaçta içmiyorum.

sat, bat ne :) daha 7 ayllık evliyim ve yeni düşünmeye başladığımız için bebeği pek bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…