ben yaptırmadım cnm.cumayı beklicem.hakkımızda hayırlısı olsun inş. siz kaç aydır deniyorsunuz?
arkadaşlar bu ay gebelere verilen folıc acid kullanıyorum . doktor günde bir kere iç dedi .ben sabah öğlen akşam içiyorum gebeler öle içiyormuş . ama ben gebelige hazırlık için içiyorum. böle folıc asitle gebelik öncesi başlayıp kullanmaya başladıgı ay hamiş kalan varmı .
Benim günümde 24 veya 25 ağustos sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum inşallah adet olmam :)
arkadaşlar günaydın öncelikle.ben 24 günde bir adet oluyordum.bu gün 27.gün hala bişey yok.10 gündür gögüslerim sızlıyor belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor.mide yanması var.hamile olabilir miyim?
amin inş... aslında biz denemiyoruz da diyebilirim :) 3 aylık evliyiz ama birkaç kez korunmadan birlikte olduk o yüzden şüpheleniyorum. ama çok istiyorum daha erken olduğunu bile bile :)
kizlar benim de 18 veya 19 unda bat im. bakalim hayirlisi simdilik hic bi belirtim yok her sey normalbu ayki calismalarimizda ovulasyon testi kullandik, esime keciboynuzu pekmezi icirdim ve belimi sicak tutmak icin yaki gibi sicak tutan bengay diye bir krem surdum. bakalim bi faydasi olucak mi ogrenices :) aslinda ben bi kac kere idrar testi yaptim negatif ti ama insan kirmizilari gorene kadar umudunu yitirmek istemiyor :) ha bir de yeni bir site kesfettim fertility friend diye, belki biliyorsunuzdur, basal vucut isisi ile ovulasyon gununuzu bulmanizi saglayan chart lar yapabiliyosunuz. orayi da tavsiye ederim. sevgilerimle :)
arkadaşlar bu ay gebelere verilen folıc acid kullanıyorum . doktor günde bir kere iç dedi .ben sabah öğlen akşam içiyorum gebeler öle içiyormuş . ama ben gebelige hazırlık için içiyorum. böle folıc asitle gebelik öncesi başlayıp kullanmaya başladıgı ay hamiş kalan varmı .
arkadaşlar merhaba, ben de aranıza yeni katılanlardanım sizlere bir sorum olacak; ben 6 aydır doğum kontol hapı (yasmin) kullanıyordum ve 22 temmuz da bıraktım. bebek istiyoruz ilk 3 ay zor diye duydum ama benim kasıklardave belde ağrı, akıntı ve bugün itibariyle baş dönmesi gibi belirtilerim var acaba hamile olabilir miyim yoksa psikolojik mi bilemedim, sizlerin de düşüncelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
bnm günümde 24 ağustos... bu ay kırmızıları gormek istemiyorum bnde((( bu ay ilk defa doktor kontrolunde denedik. once serephone kullandım sonra çatlatma ıgnesi vuruldu.ığne yapılalı 8 gun oldu. 14. gun kan testinde belli olur denildi.. 6 gunu sayıyorum.ins bizim gibi olan herksein bebisi olur:)
arkadaşlar günaydın öncelikle.ben 24 günde bir adet oluyordum.bu gün 27.gün hala bişey yok.10 gündür gögüslerim sızlıyor belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor.mide yanması var.hamile olabilir miyim?
valla bnde yerinde olsam hmn test yapardm.eğer imkanın varsa kan testi yaptrabilrsen daha iyi olur.
arkadaşlar merhaba, ben de aranıza yeni katılanlardanım sizlere bir sorum olacak; ben 6 aydır doğum kontol hapı (yasmin) kullanıyordum ve 22 temmuz da bıraktım. bebek istiyoruz ilk 3 ay zor diye duydum ama benim kasıklardave belde ağrı, akıntı ve bugün itibariyle baş dönmesi gibi belirtilerim var acaba hamile olabilir miyim yoksa psikolojik mi bilemedim, sizlerin de düşüncelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
çok istiyorum ama çarşıya çok uzağım.bi de 28 gün dolsun direk kan testi yaptırayım diyorum.ya işte kafam çok karışık.6 ay önce bebeğimi kaybettim düşük yaptım.idrarda çıkmamıştı hamileliğim.
cnm doğum kontrol hapıyla ilgili çok şey söyleniyor.açıkçası hiç kullanmadığım için araştrmadm ve pek bilgimde yok ama doğum kontrol hapını bıraktktn sonra hmn hamile kalanlar olduğunu da okumştm.bi de hiç bilgi vermemişsn.sat ,bat ne zaman senin?