- 13 Ağustos 2011
- 642
- 0
sat: son adet trh canım.
bat ı ben de bilmiyorum
sat: 29 temmuz olabilir mi acaba ya, stres yaptım resmen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sat: son adet trh canım.
bat ı ben de bilmiyorum
sat: 29 temmuz olabilir mi acaba ya, stres yaptım resmen.
benim de sat 30 temmuz.23-24 ağustos gibi olmam gerekiyo ama şimdiden kasıklarım ağrımaya başladı.önceden ağrımazdı hiç. inşallah hamileyimdir
günaydın..biz de evlenmeden önce 2-3 yıl çocuk yapmayız her anlamda hazır olalım fln diyoduk ama evlendikten sonra içgüdüsel midir nedir bilinmez çocuk istemeye başladık.bgn sabah uyandığmda iç çamşrmda bişey yoktu fakat peçeteyle sildiğimde pembe bişeler gördüm.ya yerleşme kanaması ya da kırmızılar geliyor onun habercisi.yrna herşey belli olcak sanırım.hakkmzda hayrlısı olsn.
cnm geçen ay adetin ne zaman başladı?işte o sat :) bat ise beklenen adet tarihin.bnde çocuk düşünmeye başladktan sonra öğrendm hep bunları.
Benim de 25 temmuz. 19-21 ağustos arası regl olmalıyım. İnş. olmam.
3 gün önce kan testi yaptırdım. 2.29 çıktı, negatif. Ümit işte... Acaba regl olmazsam diye bekliyorum.
3 gün önce kan testi yaptırdım. 2.29 çıktı, negatif. Ümit işte... Acaba regl olmazsam diye bekliyorum.
Bende hiçbir belirti yok. Kasıklarım da ağrımıyo
benim de sat 30 temmuz.23-24 ağustos gibi olmam gerekiyo ama şimdiden kasıklarım ağrımaya başladı.önceden ağrımazdı hiç. inşallah hamileyimdir
Test sonucu kaç çıktı. Benim ki 2,29
Sanırım ben pazartesiye kadar beklicem, eğer hastalnmasam p.tesi öğlen hastaneye gidip tekrar kan testi yaptırıcam. İnşallah olmayız :18:
Sanırım ben pazartesiye kadar beklicem, eğer hastalnmasam p.tesi öğlen hastaneye gidip tekrar kan testi yaptırıcam. İnşallah olmayız :18:[/QUOT
3 gün önce yaptrdysan henüz yerleşmemişti belki.ama pztesi ayın 22si ve 1-2 gün geckmiş olacaksn.o zman daha sağlıklı olur bncde.off şimdi geçmezki zaman pztesiye kadar dimi? :18:
arkadaşlar son adet tarihim 29 temmuz ne zaman test yaptırırsam sağlıklı sonuç alabilirim acaba?