Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Benim de 25 temmuz. 19-21 ağustos arası regl olmalıyım. İnş. olmam.
3 gün önce kan testi yaptırdım. 2.29 çıktı, negatif. Ümit işte... Acaba regl olmazsam diye bekliyorum.

benim de sat 30 temmuz.23-24 ağustos gibi olmam gerekiyo ama şimdiden kasıklarım ağrımaya başladı.önceden ağrımazdı hiç. inşallah hamileyimdir :KK8:

günaydın..biz de evlenmeden önce 2-3 yıl çocuk yapmayız her anlamda hazır olalım fln diyoduk ama evlendikten sonra içgüdüsel midir nedir bilinmez çocuk istemeye başladık.bgn sabah uyandığmda iç çamşrmda bişey yoktu fakat peçeteyle sildiğimde pembe bişeler gördüm.ya yerleşme kanaması ya da kırmızılar geliyor onun habercisi.yrna herşey belli olcak sanırım.hakkmzda hayrlısı olsn.

Evet bizde öyle diyorduk ama evlenince hemen istiyor insan... umarım yerleşme kanamasıdır ve iyi haberlerini alırız. benimde 3 gün kaldı regli olmama sabırsızlıkla bekliyorum

3 gün önce kan testi yaptırdım. 2.29 çıktı, negatif. Ümit işte... Acaba regl olmazsam diye bekliyorum.

Bende senin gibi dayanamadım ve kan testi yaptırdım ama bende de negatif :KK43: hadi bakalım 20-21 arası bende olucam inş olmayız :)

inş olmazsn cnm ya.sanırım çocuk istemeye başlaynca insanın tüm dengesi bozuluyor.hem fizyolojik hem psikolojik.sen bnm yaptıklarımı bir bilsen.normalde cuma-ctesi gibi bekliyordm adetimi.geçen çarş progestron tahlili yapılmştı.dün sonucnu aldm.biraz yüksek die acaba?? dedim.yumurta döllendide ondanmı? umutlarm arttı biraz.bgn sabah peçetede pembeleri görnce tmm yerleşme kanaması glb dedim.sonra kırmızılar gelmeye başladı ama çok az.ve aşırı derecede sancı.ilaç içmek istiyorum ama emin olamıyorum hala.besbelli adet oldm işte.ama yok duramadm yermde.dün doktrma gittiğimde ne olur ne olmaz diye b-hcg tahlili yazdrmştm.normalde cuma yaptrcaktm olmasaydm.içim tam rahat etsn diye hastaneye gittm kan verdm geldm.2 saate kadar çıkacak sonuç.sonuçtn çok eminim negatf ama yinede ....biz kadnlar niye bu kadar pinpirikliyz acaba?ya da bn niye böyleym:26:

Bende senin gibi dayanamadım ve kan testi yaptırdım ama bende de negatif :KK43: hadi bakalım 20-21 arası bende olucam inş olmayız :)

Sanırım ben pazartesiye kadar beklicem, eğer hastalnmasam p.tesi öğlen hastaneye gidip tekrar kan testi yaptırıcam. İnşallah olmayız :18:

hadi inş hakkmzda hayrlısıysa olsn kızlar.bn biraz fazla kaderciym glb bu konuda :KK1: yani ne bileyim.illa olsun diyemiyorum hiç.hayrlısıyla hayrlı olduğu zmnda gelsn diyorum hep.ama yine de yaptklarıma bakın.bir de kırmızıları beklerken böyle tevekkül edebilsem.heyecandan leyla gibi oluyorum.ya ben forum kurallarına aykırımı bilmiorm ama başka bişey sormak istiyorum.bizler böyle heyecanla,stresle ay acaba şu hamilelk belirtisi mi ,ay acaba bu yerleşme kanaması mı fln diye kafayı yemek üzereyken ,beylerden ne haber? siz her adımı , her hissettiğinizi fln eşinzle paylaşıyormsnz?tepkileri ne oluyor?

arkadaşlar son adet tarihim 29 temmuz ne zaman test yaptırırsam sağlıklı sonuç alabilirim acaba?

Sanırım ben pazartesiye kadar beklicem, eğer hastalnmasam p.tesi öğlen hastaneye gidip tekrar kan testi yaptırıcam. İnşallah olmayız :18:[/QUOT

3 gün önce yaptrdysan henüz yerleşmemişti belki.ama pztesi ayın 22si ve 1-2 gün geckmiş olacaksn.o zman daha sağlıklı olur bncde.off şimdi geçmezki zaman pztesiye kadar dimi? :18:

X