- 8 Temmuz 2011
- 828
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off ya moralım cok bozuk kızlar bugun 3.gunu olucak adetım gecıktı bu sabah test aldım yaptım negatıf cıktı ama ne adet belırtısı var ne bişe..
ayrıca mide bulantımda var testte cıkmamıs olabılırmı acaba:26:
hadi yaa karbonatda yok ki evde tüh
ya cidden cok ümitliydim negatıf cıkınca fena oldum bıkac gun daha beklıyıp adet olmazsam bıdaha test yapıyım bari yoksa direk kan tesımı yaptırıyım ne dersın
yaptır canım denemekten ne çıkar böyle kendini yiyeceğine benimde bugün regli olmam gerek 3 gün önce çok az pembe lekem geldi rabbim hayırlısıyla bu ay nasip eder inşallah korkudan tuvalate gitmiyorum adet olmuşumdur diye allahım kimseye aratmadan nasip etsin :) inşallah iyi haberlerini alırız canım
Kızlar bişi sormak istiyorum ben bu merakla 9-10 gun garanti bekleyemicem sizce en erken nezaman test yapsam 2.çizgi silikte olsa görebilirim.
canım herkeste silik çıkacak diye bi şey yok bazısı geç döllenme oluyormuş idrarda çıkmıyormuş o yüzden en sağlıklısı kan testi bende yaşadım aynılarını ve bebeğimide düşürdüm çok zor biliyorum ama en güzeli sabırlı olmak çünkü her testle eğer negatif çıkarsa ümidinide yitiriyorsun kendini çok sıkma rabbim hayırlısını nasip etsin HEPİMİZEEEEEEEEEEEEE!
sağol canım ben geçen yıl nisandan beri bebek için uğraşıyorum doktorlar bi sorun olmadığını söylüyor sanırım daha vakti var ama biraz çabuk gelse şu vakti fena olmayacak haniAmin canım. Sanada çok geçmiş olsun. Rabbim inşallah bana sana ve tüm bebek isteyen anne adaylarına bu duyguyu hayırlısıyla tatmayı ve sağlıklı bebişler dünyaya getirmeyi nasip kısmet etsin. Amin...
Arkadaşlar merhaba aranıza dün katıldım. Size bir sorum olacak. 24 Temmuz son regl dönemim. 2-5 ve 9 ağustosta ilişkiye girdik. Bir haftadır kasıklarımda ara ara batma hissi, mide bulantısı, belimin sağ tarafında ağrı, özellikle geçen hafta karnımın altında yürürken ağrı hissi gibi belirtiler vardı. Regli olmama sanırım 5 gün var (çünkü 3 aydır 28 gün de bir oluyorum), ama ben dayanamayıp dün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı. acaba testin yanılma payı olabilir mi erken yaptırmış olabilir miyim?
merhaba arkadaşlar.ben 24 günde bir oluyordum.Bu gün 26.gün adetim yok.21 temmuz son adet tarihim.sadece göğüslerim 1 haftadır sızlıyor ve akıntım var. bilmiyorum.sizce hamile miyim?
hoşgeldin...forumda okuduklarımdan yola çıkarak cevap yazıyorum.döllenme olduysa bile henüz yerleşmemiş olabilir.bu yüzden henüz b-hcg salgılanmaya başlamamış olabilir.bugün doktoruma progesteron tahlilimi göstermeye gittim.bugün kan tahlili yaptırsammı diye sordum.önce olur dedi sonra sen yine de cumayı bekle dedi.cuma günü zaten beklenmeyen adet tarihim.
bende senin gibi heyecanıma dayanamadığım için yaptırdım ama sonuç hüsran benimde cumartesi olmam lazım.. inş olmayız :)
herkese merhaba , bir ara bende bu bölümü sürekli takip ediyordum yazmıyordum ama takip ediyor bilgi alıyordum, olmuyor olmuyor diye çok umutsuzdum ama şuan Allaha şükür 13+5 haftalık hamileyim, ben şunu anladım bu sıkıntılı dönemde inanın herşey psikolojik, benim 3-4 tane myomum var once gebelik dusundu dr 2 tane kımyasal gebelık gecırdım dedım tutmuyor olmuyor cok gelgıt donemlerdı streslı donemlerdı, en sonunda tamam olmuyor artık amelyat olup myomlarımı aldırıcam dedım adet zamanımı beklıyordum bıtımınden hemen sonra amelyat uygunmus bekledım olmadı bekledım olmadı bır baktım hamıleyım, psikolojik dememin amacı o olmuyor dedım ve amelyata odaklandım bebek hıc dusunmedım ve oldu o yuzden sakın stres yapmayın rahat olun kafanıza takmayın, sizlerle bir tecrubemi paylaşmak istedim, Allah en kısa zamanda sizde bu mutluluğu tadarsınız inşallah, umutsuz olmayın asla