Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

kızlar merhaba bugün benim evlilik yıldönümüm 4.yılımıza giriyoruz ve dünde adet günümdü ve adet olmadım büyük bi ihtimal bugün olurum ama ben adet olmak istemiyorum:18:
belirtilerimde var kasık karın bölgem sızlıyor sanki kasıklarım yanıyor gögüslerim şiş ve sızlıyor damarları çok belirgin gögüslerimin iştahım çok arttı belimde ağrıyor bütün bunlar adet belirtileriyle aynı ama bi umut işte ne olur dua edin bu güzel günümde en büyük duam kabul olmuş olsun.

Son düzenleme:
kızlar slm adetime en fazla 3-4 gün var benim ovulasyon testinde 17-18 temmuzda çift çizgiyi görmüştüm bugün yine çift çizgi çıktı sizce tekrar mı yumurtluyorum:97:

kızlar merhaba bugün benim evlilik yıldönümüm 4.yılımıza giriyoruz ve dünde adet günümdü ve adet olmadım büyük bi ihtimal bugün olurum ama ben adet olmak istemiyorum:18:
belirtilerimde var kasık karın bölgem sızlıyor sanki kasıklarım yanıyor gögüslerim şiş ve sızlıyor damarları çok belirgin gögüslerimin iştahım çok arttı belimde ağrıyor bütün bunlar adet belirtileriyle aynı ama bi umut işte ne olur dua edin bu güzel günümde en büyük duam kabul olmuş olsun.

İnşalllahhh en kısa zamanda bebğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..nerde isteyen var ise,Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Benim reglime cok var ayın 18 ınde olmam lazım agustosta ama bu ay ılk defa hapı bıraktık ve denıyoruz ınsallah bu ay olur daha dorusu hayırlısı olsun denemelere devam ay sonuna kadar. Kafaya takmamaya calısıyorum su ara yumurtalam zamanım ınsallah tutuyordurrrr :nazar:

Benim reglime cok var ayın 18 ınde olmam lazım agustosta ama bu ay ılk defa hapı bıraktık ve denıyoruz ınsallah bu ay olur daha dorusu hayırlısı olsun denemelere devam ay sonuna kadar. Kafaya takmamaya calısıyorum su ara yumurtalam zamanım ınsallah tutuyordurrrr :nazar:

canim dogum kontrol hapini biraktiktan sonra adetinin dogal duzenine donmesi biraz zaman aliyor. Yani hemen de hamile kalabilirsin, kalmazsan da uzulme onu demek istiyorum. Ben de subat sonunda birakmistim hap kullanmayi, daha yeni hap kullanmadan onceki duzenime geri dondum.
Hadi bakalim hayirlisi canim haberdar edersin..

kızlar slm adetime en fazla 3-4 gün var benim ovulasyon testinde 17-18 temmuzda çift çizgiyi görmüştüm bugün yine çift çizgi çıktı sizce tekrar mı yumurtluyorum:97:

canim ayda iki defa yumurtlayani da duydum..adet olmasina az kala ovulasyon testinde iki cizgi gorenlerin hamile oldugunu da. ins oylesindir canim. ovulasyon testi topic ini de oku bak gorursun :) hadi bakalim hayirli haberler ver ins :)

canim dogum kontrol hapini biraktiktan sonra adetinin dogal duzenine donmesi biraz zaman aliyor. Yani hemen de hamile kalabilirsin, kalmazsan da uzulme onu demek istiyorum. Ben de subat sonunda birakmistim hap kullanmayi, daha yeni hap kullanmadan onceki duzenime geri dondum.
Hadi bakalim hayirlisi canim haberdar edersin..

canım ınsallah hayırlı zamanda kalırım bu ay kalıyım 3 ay sora kalıyım dıye dua etmıyorum hayırlı zaman ne zamansa o zaman kalıyım ama bı tarafımda hemen olsun dıyo :)) benım genelde hapı bıraktıktan sonrakı ay duzene oturuyor malum 5 senedır kullandıgım ıcın :))) bu ay 18 ınden 2-3 gun gecer yada 2-3 erken gelır tabı hamıs kalmazsam. ama cok tesekkur ederım mesajın ıcın ınsallahhepımız ıcın hayırlısı olur cok heycanlıyım bakalım neler olucak yumurtlamam su ara 29-30 ila 6-7 arası gun asarı denemeye devam bu ay bıokımyasal gebelık gecırmıstım hap kullanırken hayırlısı degılmıs ınsallah bu sefer saglıklı bır melek annesı olabılırm :))) :KK37:

yagmurdamlası 26 pekı canıms ende hamılelık varmı subat ayında bırakmıssın ?

yagmurdamlası 26 pekı canıms ende hamılelık varmı subat ayında bırakmıssın ?

henuz yok canim. bakalim bu ay iyi calisicaz ins :KK66: cok enteresan seyler var bak okursun sen de, sogan suyu kuru, incir kuru, bal corek otu tarcin kuru, yaki ile belini sicak tutmak gibi bayan icin hamilelik sansini artiran, erkek icin de sperm sayisini ve kalitesini artiran en cok okudugum keciboynuzu, sonra iste salgam suyu, polen, ari sutu gibi :) sonra bilimsel olarak ovulasyon testi ve vucut sicakligi ile yumurtlama takibi yapiliyor. yani daha deneyecek cok teknik var Allah a sukur. bir de tabi nasip kismet meselesi cok da dua etmek lazim.. burdan okudugum kenzul ars duasi ve meryem suresi tavsiye ediliyor. benden sana kisaca hamile kalmak icin yapilacaklar listesi gibi oldu he he :) hayirlisi canim ins hemen kaliriz da bunlara gerek kalmaz :) kolay gelsin..

selam kızlar adetime 2 gün kaldı ama hiç bi belirtim yokkk idrar testi yaptımmm tek çizgi çıktıı galiba yine olmadıı:KK50::KK50:

benim de 3-5 gün arası var
göğüs şişliği bel ağrısı yorgunluk ve iştah açıklığı var
ama hepsi de mevsimsel geçiş ve regl belirtisi olabilir pekala

henuz yok canim. Bakalim bu ay iyi calisicaz ins :KK66: cok enteresan seyler var bak okursun sen de, sogan suyu kuru, incir kuru, bal corek otu tarcin kuru, yaki ile belini sicak tutmak gibi bayan icin hamilelik sansini artiran, erkek icin de sperm sayisini ve kalitesini artiran en cok okudugum keciboynuzu, sonra iste salgam suyu, polen, ari sutu gibi :) sonra bilimsel olarak ovulasyon testi ve vucut sicakligi ile yumurtlama takibi yapiliyor. Yani daha deneyecek cok teknik var allah a sukur. Bir de tabi nasip kismet meselesi cok da dua etmek lazim.. Burdan okudugum kenzul ars duasi ve meryem suresi tavsiye ediliyor. Benden sana kisaca hamile kalmak icin yapilacaklar listesi gibi oldu he he :) hayirlisi canim ins hemen kaliriz da bunlara gerek kalmaz :) kolay gelsin..

canım ben sogan kurunu yaptım kıstlerımıcın tamamen yok edıyor ama 3-6 ay sora cıkıyor.gazıantepten ozel kacıboynuzu getırttım ıkı kavanoz 1 hafta oluyor her sabah esıme ve kendıme ac karnına bır yemek kasıgı yedırıyorum :)
yanı tedbırlıyım ablam ıncır kurunu yapmıstı faydası oldugunu soyledı he bıde kecı boynuzundan sonra hem esıme hem kendıme ılık suda ıslatılmıs kuru ıncır yedırıyorum ınankı faydası oluyor aman hersey bayanlar ııcn valla acısında bızde ugrasıda guzellıgıde :KK61:

bende ilacı bırakalı neredeyse 1.5 yıl oluyor beklemedeyim Hala :KK14:

bu arada elam sonucu merakla bekliyorum

canım ben sogan kurunu yaptım kıstlerımıcın tamamen yok edıyor ama 3-6 ay sora cıkıyor.gazıantepten ozel kacıboynuzu getırttım ıkı kavanoz 1 hafta oluyor her sabah esıme ve kendıme ac karnına bır yemek kasıgı yedırıyorum :)
yanı tedbırlıyım ablam ıncır kurunu yapmıstı faydası oldugunu soyledı he bıde kecı boynuzundan sonra hem esıme hem kendıme ılık suda ıslatılmıs kuru ıncır yedırıyorum ınankı faydası oluyor aman hersey bayanlar ııcn valla acısında bızde ugrasıda guzellıgıde :KK61:

masallah canim sen tedbirliymissin gercekten de :)) ben de bulmaya calisicam bakalim, canim 5 yildir kullaniyorum demissin, daha yeni mi bebek istemeye basladiniz? baska cocugun var mi? hayirli olsun bakalim..:KK3:

selam kızlar adetime 2 gün kaldı ama hiç bi belirtim yokkk idrar testi yaptımmm tek çizgi çıktıı galiba yine olmadıı:KK50::KK50:

hayirlisi canim, o testler yeterince hassas olmayabiliyor, bekle bakalim iki gun daha. ne zamandir deniyosunuz? ins hayirlisi ile en kisa surede hamile kaliriz hepimis :emir_bebek:

benim de 3-5 gün arası var
göğüs şişliği bel ağrısı yorgunluk ve iştah açıklığı var
ama hepsi de mevsimsel geçiş ve regl belirtisi olabilir pekala

hic test falan yaptin mi ferdacim? belirlitiler yaniltici olabiliyor biliyorum. ya da vucut sicakligini filan da olcebilirsin. bi de burda bazi hanimlar ovulasyon testi yapiyolar o da pozitif cikiyormus bi ihtimal. hayirli haber verirsin ins bize :KK61:

masallah canim sen tedbirliymissin gercekten de :)) ben de bulmaya calisicam bakalim, canim 5 yildir kullaniyorum demissin, daha yeni mi bebek istemeye basladiniz? Baska cocugun var mi? Hayirli olsun bakalim..:KK3:

yok canım ben bekarken de kullandım mecburen polıkıstık overden dolayı daha yenı cocuk ıstıyoruz bırakalı 1 ay oldu.. Bakalım hayırlısı olsun ınsallah allah tum ıstıyenlere hayırlı evlatlar verır ama kafayı takmamaya calsııyorum :)

X