Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

hic test falan yaptin mi ferdacim? belirlitiler yaniltici olabiliyor biliyorum. ya da vucut sicakligini filan da olcebilirsin. bi de burda bazi hanimlar ovulasyon testi yapiyolar o da pozitif cikiyormus bi ihtimal. hayirli haber verirsin ins bize :KK61:

hayır yapmadım
reglinin geçmesini bekliyorum
vücut sıcaklığını daha önce hiç ölçmediğimden onunla bi sonuca varabileceğimi sanmıyorum
teşekkürler ilgine
regli geçerde adet olmazsam yapar size de haber veriririm

Benimde 5 ile 10 ağustos arasında gelmesi gerek yoksa gelmemesimi desem.Evlenmeden önce gelsin diye beklerdik şimdi halimize bakın:KK1:Allah yardımcımız olsun...

kızlar slm deneyimlerinize dayanarak soruyorum banada yardımcı olurmusunuz hamilemiyim diye beklemedeyim buay..adet öncesi karın çok şişerya o şişlik olsada hamile kalan varmıydı aranızda..
bebek istiyorum allahım inşallah isteyen herkeze bizede sağlıklı hayırlı bebek nasip eder...

selam kızlar.benim de bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım :) inşallah olmam.yarın sabah idrar testi yapsam varsa belli olur mu acaba?çok merak ediyorum:emir_bebek:

selam kızlar.benim de bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım :) inşallah olmam.yarın sabah idrar testi yapsam varsa belli olur mu acaba?çok merak ediyorum:emir_bebek:

buyuk ihtimalle belli olur, ama olmayadabilir, en iyisi kan tahlili yaptirmak. ama ben olsam hemen bi idrar testi yapardim :)

buyuk ihtimalle belli olur, ama olmayadabilir, en iyisi kan tahlili yaptirmak. ama ben olsam hemen bi idrar testi yapardim :)

canım eczaneler kapanmış eşim şimdi baktı.nöbetçi eczaneyi de bulamamış,neyse zaman geçmesi daha iyi.bir kaç gün daha bekleyebilsem.pazar ya da pazartesi yaparım idrar testi eğer adet olmazsam.Allahım hepimiz hakkında hayırlısını versin :KK31:

ben de 5 gün kala yaptım şu an itibariyle ve negatifff
belirtim falan da yok dogru dürüst göğüs dışında
ümidimi yitirdim bu ay

selam kızlar.benimde yarın adet olmam gerekiyor.ama inşallah olmam..siteyi okuyorum herkes belirti filan diyor ama bende hiç bir belirti yok sadece göğüslerim ağrıyor oda her ay ağrıyor zaten..gerçi bünye ile alakalı bi durum ama insan yinede etkileniyor.allah hepimizin gönlüne göre veriri inşallah:44::44:

kızlar slm deneyimlerinize dayanarak soruyorum banada yardımcı olurmusunuz hamilemiyim diye beklemedeyim buay..adet öncesi karın çok şişerya o şişlik olsada hamile kalan varmıydı aranızda..
bebek istiyorum allahım inşallah isteyen herkeze bizede sağlıklı hayırlı bebek nasip eder...

hamilelik belirtisiyle adet belirtisi birbirine o kadar yakındır ki ayırt etmenin en kesin yolu adetinin geçmiş olmasıdır :KK34: şöyle söyleyebilirim adet gelecekmiş gibi kasıklarında sancı ve tuvalete koştura koştura gidip bakma gereği hissedebilecek kadar yoğunlukta ıslaklık hissederek adet olmayıp hamile olduğunu öğrenenler de var hiçbir belirti hissetmeden sadece adeti geçtiği için test yapıp hamile olduğunu öğrenen de :97: o yüzden eğer adetin çok geçtiyse şöyle 1 hafta kadar ve daha önce hiç bu kadar gecikmediyse bir test yapmanı öneririm. teste negatifi görsenbile umudunu yitirme bazı aylar geç yumurta çatlatırız belki öyle bir durumdur deyip 3-5 gün daha beklersin adet gelmediyse hala bir doktora görünürsün arkadaşım :KK19:

merhaba kızlar benimde yarın adet olmam gerekiyo normalde ama kaç gündür karnım belim çok ağrıyo adet sancısından farklı gibi bazende adet sancısı gibi inanın tuvalete gitmeye korkuyorum adet mi oldum diye:) mide bulantım da çok hamileyişm gibi bi his var içimde belkide psiklolojik... yalnız bişe dikkatimi çekti bikaç gündür afedersiniz şöyle kollarımı açıp gerindiğim zaman karnımın içinden sanki bişeyler kopuyo gibi epey bi sancı giriyo o anda takmak istemedim ama korkuyorumda hamileysem eğer bir sorun olur mu? cevalarınızı merakla bekliyorum...:KK50:

benım reglıme daha cok var 16 gun ama anlayamadıgım bır sey var. 1 haftadır goguslerım cok şiş baya buyuduler yanlarına sadece elım degınce agrı yapıyor. ve karnım ınanılmaz sıs. son reg tarıhım 21 temmuz bılıyorum erken ama bı umut ıste reglı tarıhım 17-18 agustos. inşallah hamileyimdir ne diyim :))

Son düzenleme:
selam kızlar, benimde adetim yaklaştı sayılır. heyecanla bekliyorum. siteye yeni üye oldum.

Yeni topiğin hayırlı olsun canım.Benimde 5 ile 10'u arasında adet görmem gerekio.dengesiz bu aralar.İçim içimi kemirio takmakta istemıorum bu kdr ama rabbim Gönlümüze göre versin İnşallah hepimiz hamileyizdir:)))

arkadaşlar lütfen bu topic bize şanslı gelsin bende de en önemli belirtiler kocaman şiş acıyan göğüsler ,inanılmaz bel ve bacak ağrıları.. tabi bunlar adet belirtileri de olabilir :KK43:( 24 ağustos beklediğim regl tarihi ama umarım kırmızılar değil bebiş gelir.. rabbim isteyen herkese versin..:KK14:

ayy kızlar benimde adetime 2 gün kaldı kasık ağrım ve göğüs ağrım var(en büyük adet belirtimdir) ve sık sık tuvalete gidiyorum Allahım nolur meleğim gelsin

benimde bugün adet olmam gerek 3-4 gün önce çok az pembe akıntım geldi şuan kasık ve bel ağrım var tabi bunların hepsini adet belirtisi olarakda görüyorum dualarım bebek isteyen herkesle Rabbim herkese enh kısa zaman da hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin.
El Musavvir 14: Oruçlu kimse güneş battıktan sonra iftardan önce 21 kere 7 gün bir suya üflese ve o suyu kısır kadın içse çocuğu olur.
Rabbim bu hayırlı günlerde herkese nasip eder inşallah

X