Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim günüm yaklaştı. adet olacakmış gibi karnım ağrıyor sonra geri kayboluyor. dünden beri böyleyim. kasıklarım ağrıyo iki gündür. karnım şişti davul oldu. hafif sırtıma ağrı vuruyor. sizce nedir durumum(
2 gün önce bende aynısını yaşıyordum bugün hamile olduğumu öğrendim.darısı başına imşallah
2 gün önce bende aynısını yaşıyordum bugün hamile olduğumu öğrendim.darısı başına imşallah
kimse yokmu pamela arkadaşım stres yapma bence her zaman belirti olcak die bişi yok benim ilk hamilelimde sadece kasık ağrılarım olmuştu ve üstüne görmüştüm anlarsın zaten ama gerçekten farklı oluyor her zamankinden bende zor duruyorum ama beklemm lazım sonra hayal kırıklı oluyor
merheba arkadaslar bır sorum olacaktı ben 16 martta adet olmam gerekıyodu ama 3 gun once kahverengı akıntı basladı bugunde kırmızıya donuyo bırsey anlamadım bu ısten erken adet oluyorum heralde normalde adetlerım gecıkır bu ılk defa erken oluyorum ama akıntını rengı cok tuhaf once çamurlu sıvı gıbıydı kahverengı bugunde hafıf kırmızı kahverengı gıbı acaba ustunemı goruyorum sızce
Ewet canim benim hala adetim gelmedi olursa ilk gebeligim olcak ve dünden beri gögüslerimde yesil damarlar belirdi insallah hamileyimdir...ya bende yiyorum kendimi bu kadra belirit olamz die ama bellemek zorundayım .... içim içimi yiyor. senin ilk gebeliğinmi olcak inşlhh
Ewet canim benim hala adetim gelmedi olursa ilk gebeligim olcak ve dünden beri gögüslerimde yesil damarlar belirdi insallah hamileyimdir...
canım bence sen hamilesin gib geliyo bana:) inşalh bende göğüslerimiçin bakarken nete kendimi burda buldum bende sırf bu değişiklikden dolayı şüpeleniyorum benim 2. olcak nasip olursa ama benim ilkinde hiç anlamdım sadece kasık ağrım olmuşştu ya zaten insan anlıyo her zmankinden farklı oluyor herşeyy ağrılar ama bence sende var bişi hadi bakalım
merhaba bn 3 aylık evlıyım son bır aydır korunmuyoruz ama bebegımız olmasını cok ıstıyoruz son regl gunum 26 sındaydı 4 gun surdu sonra calısmalara basladık belim kasıklarım cok sıddetlı agrıyo aynen benımde goguslerımde mavı damarlar belırgınlestı pütür pütür oldu ucları ve cok sızlıyo mıde bulantım da var erkenmı sızce gebelık belırtısı ıcın ama hıc bole olmamıstımmmm
saol canim :) umarim dedigin gibi olur Pazartesine kadar gelmezse doktora gidicem baksinlar bi bakalim hamileysem haber veririm bakarsin ikimizde mutlu haberler aliriz :)
merhaba bn 3 aylık evlıyım son bır aydır korunmuyoruz ama bebegımız olmasını cok ıstıyoruz son regl gunum 26 sındaydı 4 gun surdu sonra calısmalara basladık belim kasıklarım cok sıddetlı agrıyo aynen benımde goguslerımde mavı damarlar belırgınlestı pütür pütür oldu ucları ve cok sızlıyo mıde bulantım da var erkenmı sızce gebelık belırtısı ıcın ama hıc bole olmamıstımmmm