Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Allah gönlüne göre versin

tşk arkadaşım.haberim yoktu bu linklerden.peki doktorlar cvp veriyorlarmı herkese?

evet canim cevap veriyorlar... bugün yaz sen sorunu yarin sabaha cevap gelmis olurr....
,,,Gebelikle ilgili sorular,,,a gir oraya yaz sorunu yarin alirsin cevabini... en güzeli valla burda topic topic dolasacagina doktorlara sor daha iyi.... tekrardan gecmis olsun

bende aranıza yenı katıldım.ve cok mutluyum bende bu ayın 31 beklıyorum ınsallah hamıle kalırım .3 aylık evlıyız ama ne bılıyım esımde bende cocuk ıstıyoruz .doktorun tavsıyesıyle adetdın 11 cı 16 gununu degerlendırdık.ama goguslerımde agramaya basladı.adetde ola bılırımama bazı kızlardan duydum kı hamıle oldugundada goguslerınde agrı oluyor

çooook teşekkür ederim, herkese inşallah

aminnnn

benim gögsümdede 1 yildir agri var ama bebek yok Allahtan umudunu kaybetme insallah en kisa zamanda hamile kalirsin Allah gönlüne göre versin

çok tşk canım.buarada özelden değil açıktan yazacam değilmi bu formda paylaştıklarımız gibi?

aminnnn

benim gögsümdede 1 yildir agri var ama bebek yok Allahtan umudunu kaybetme insallah en kisa zamanda hamile kalirsin Allah gönlüne göre versin

canım yazını okuyunca kendime benzettim,süt hormonu olan prolaktin hormonunu ölçtür,yüksekse çocuğun olmaz,benimki yüksekti,hapla tedavi oldum 1 ay sonra hamile kaldım

arkadaşım ben de senin gibi şok geçirmiştim,ama allah ne zaman isterse o zaman oluyor,ben ne tahliller yaptırdım,çikolata kisti mi dersin süt hormonu testi mi dersin,her ay bekleyip oturup ağlardım,her ay dünya kadar test alıp çöpe atardım,takıntı haline gelmişti,birgün artık yeter deyip umursamadım,bir baktım ertesi ay hamileyim,deneme sürecim 1yılı bulmuştu,şimdi 2 yaşında oğlum var,ve herşey unutuluyor inan,içini ferah tut,kafana takma,inşallah en kısa zamanda tüm isteyenler hamilekalır.

Kızlar bu topıge yazacagımı hıc bılmezdım :)
Cunku hıc cocuk ıcın zaman sayacagımı bılmezdım :)
İlk defa bu ayın 14u ıtıbarıyle korunmayı buırakdık
Bılıyorum yumurtlama gunum olmuyor ama zaten son 5 aydır kesınlıkle cok adet gecıkmesı yasadıgımdan yumurtlama gunlerımı hesaplayamıyorum :)
3 doktorun bırı PKO bırı belırsız bırıde temız teshısı koydugu ıcın artık bence korunmamak ve pko yu dert etmemek geldı.
Bakalım Sat ım 29 Aralık dı
sanırım ona gore bu ay sonunda yada subatın 10una kadar adet olmazsam bebıs sansım yuksek demekdır. Allah hepımıze hayırla evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın

merhabalar kızlar :)
beninde şüphem var yardımcı olabilir misiniz acabaaa... gecen ayın 24ünde adt olmam gerekiyodu kahverengi leke geldi, 25 ide aynı şekilde oldu 26 sında kanama şeklinde oldu.. ayın 24 ünümü son adet tarihi almam lazım benim kafam karısık eğer öyleyse bu ay 21 inde olmam gerekiyoıdu.. yoksa bendemiiiiii :) belirtiler var ama ne leke geliyo ne akıntı ne baska bişi göğüsler şiş ve acıyo her zamanki gbi..

bilenler bilgilendirirse sevinirimm..

canım yazını okuyunca kendime benzettim,süt hormonu olan prolaktin hormonunu ölçtür,yüksekse çocuğun olmaz,benimki yüksekti,hapla tedavi oldum 1 ay sonra hamile kaldım

canim ben onu arkadas belirtilerim var diyince bende ,,bendede sürekli belirtiler var ama cocuk yok,, anlaminda söylemistim ama bilgi icin tsk ederim... aslinda zaten baktirmayida düsünüyordum cünkü bi ara beyaz süt seklinde biseyde geliyordu gögsümden gerci suanda yok ama yinede baktirmakta fayda var...

hangi gün adet olduysan o zaman yani galiba 26sini son adet tarihi sayman lazim..
eger 26siysa suanda adetinin 28. günü eger düzenli adet görüyorsan bugün yarin adet olmalisin olmazsan insallah hamilesindir.. Allah gönlüne göre versin

çok tşkler.. kısmet artık bakalım bikaç gün daha bekleyim olmazsa artık bende hamişler kervanına katılırım :)

adet oldum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…