benimde satım 5 aralık, deli gib,i test yaptım bugün hiçbişiii yok. dayanamıyorum yaaaaa
5 aralıkta güzel haberini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde satım 5 aralık, deli gib,i test yaptım bugün hiçbişiii yok. dayanamıyorum yaaaaa
malesef bebeğimi kaybettim
slm kızlar.bugün 8 ocak beklenmeyen adet günüm ve adet olmadım.bakalım ne olacak.bu ayda hüsranmı yine
ebrucum tosticim kadercim ve adaşım baharcım.
sanırım sizlerdende müjde alacağım dimi ????bu arada bir araya gelemiyoruz hiç.ben giremiyorum hiç nete.öpüyorum sizleriiiiiiiii çok çok özledim :)))
slm kızlar.bugün 8 ocak beklenmeyen adet günüm ve adet olmadım.bakalım ne olacak.bu ayda hüsranmı yine
ebrucum tosticim kadercim ve adaşım baharcım.
sanırım sizlerdende müjde alacağım dimi ????bu arada bir araya gelemiyoruz hiç.ben giremiyorum hiç nete.öpüyorum sizleriiiiiiiii çok çok özledim :)))
kimse yokmuuuuuuuuu???????
kızlar merhaba ben malesef yılbaşı günü düşük yaptım kısmet artık yapacak birşey yok Allahtan umut kesilmez hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
canım biz 2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler topiğindeyiz,arada oraya da gell beklerizz
kızlar 8 ocak cumartesi regl olmam gerekiyordu olmadım.9 ocaktada akşam 8 gibi bir kahverengi akıntı gibi (balgamsı) lekem oldu.fakat dediğim gibi 1 2 damla oldu.bugün 10 ocak ve sabah 10 da hafif kanama var.rengi açık kahverengimsi .yaa hiç gecikmezdi çok umutlanmıştım.acaba yerleşme kanaması olabilirmi ??????ya cumartesi test yaptım tabii negatifti.annem eski usul bardağa yap idrarını bakalım nasıl dedi.idrarım bulanıkmı bulanıktı.hani hormon salgılanıyor ya hamile olunca bizde ona kapılıp test yaptık.çıkmadı negatifti :.( ya ne bilim çok tuhafım.eğer hamileysem eminim çok büyük bir kahkaha patlatıcam ....
kızlar merhaba ben malesef yılbaşı günü düşük yaptım kısmet artık yapacak birşey yok Allahtan umut kesilmez hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
Merhabalar,
Siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama belki duygularımı paylaşmanın faydası olur hem ben de rahatlarım dedim.
3,5 senelik evliyim. Hiç çocuk düşünmedik, hep korunduk.Ama asla hap kullanmadım.
29 Ekim gecesi çok feci bir kasık ağrısı ile rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldım. Çikolata kistim varmış. Doktor ilaç kullan küçülür dedi, ben de bebek istediğimiz için kullanmadım. Bebek olunca da kistler küçülürmüş diye şansımızı deneyelim dedik. 1 ay önce folik asit kullanmaya başladım.
İlk başlarda oyun gibiydi ama 3 ay oldu deniyoruz, tık yok. Hiç böyle isteyip de bebek sahibi olamayacağım aklıma gelmezdi. Çok bilinçli sağlık alanında çalışan biriyim. Daha çok erken olduğunu bilmeme rağmen üzülüyorum.
Her ay bir umutla bekliyorum, regl olunca resmen üzülüyorum. Yarın yine regl olma tarihim.Çok düzenlidir. Tam gününde olurum. Geçen ay regl tarihim geldiğinde sırtımda kasıklarımda çok ağrım vardı, normalde hep ağrılı geçer. Bu sefer pek ağrım yok. O nedenle içimde yine bir umut var. Sürekli bakıyorum acaba göğüslerim büyüdü mü, herhangi bir belirti var mı diye..
Çok çabuk karnım acıkıyor, çok uykum var ama aynı zamanda gribim belki de ondandır. Grip için bile ilaç almadım belki hamileyimdir diye 4 gündür sürünüyorum. Dün sebepsiz yere hıçkıra hıçkıra ağladım. Başka bir belirtim yok. Umutlanmak istemesem de hep umutla bekliyorum.
Hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor şimdi. Yarın yine regli olacağım ve yıkılacağım kesin...
Çok üzülüyorum...