Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baharcim ne var ne yok nasilsin... ya ne zamandir yine biraraya gelemiyoruz
ben aynı şeyi yaşadım tatlım ve o ay hamile kaldım :)))) bundan başkada adetime 2-3 gün kala çok yorgunum diye yatıyordum sürekli. kış olduğu için aklımdan üşütmüşüm diye geçmişti. sonra bi idrar testi yaptım çift çizgi.... meğer tansiyonum düşmüş ve ondan yatıyormuşum. umarım hamişsindir canım yaa...
Ay teşekkür ederim umarım hamileyimdir ama, sen normal adet mi oldun hamileyken. Ne biliyim adetliyim diye konduramıyorum da. Bir de ne zaman test yaptın acaba? Adetim bitince yapmayı düşünüyorum yine de.
hayır canım ben adet oldum. ilk ay, moralim bozuldu . hemen olmucak demekki bebeğimiz dedim. benimde adetten 1 hafta 10 gün önce göğsüm şişer, acır... ama o adetten sonra inmedi . 2. ayımızdı, bebek denemesinde...o ay eşim hastalandı, çok fazla çalışma imkanımızda olmadı. adet tarihimden 2-3 gün önce ben yataktan çıkamadım meğer tansiyonum düşükmüş ama, umutlu değilim diye hiç aklıma gelmedi tabi 2 gün. sonra dedim ki hadi kalk bi test yap. adet günümden önce çıktı çift çizgim...
umarım hamilesindir canım yaaaa...
Hayırlı olsun bebişiniz. Sağlıklı doğumlar dilerim öncelikle. Ne güzel hemen gelmiş bebişiniz size. Ben ise çoooktandır bekliyorum gelmedi Her ay bir umut ama .
Ben şu durumu anlamadım. Siz ilk ay mı hamile kalmışsınız acaba? Yoksa ikinci ay mı? Yani ben geçen ay için umutlanmalımıyım
aslında doktorum bebeğe hep önden gidiyor diyordu. ben üstüne görme gibi bişey mi dedim, yok değil dedi ama, ben eminim ilk aydan bişeyler oldu. nasıl olur bilmiyorum mantıklı bi açıklaması yok belki ama, vucudumu çok iyi tanıyorum. seninde dediğin gibi tatlım,belirtiler aynıııı.
ben 17 haftalıkken bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ayrıca,hastaydı şimdi yine çalışışma aşamasındayız, bu ay 2. ayım ama belirtiler aynı değil...
Canım kusura bakma bilmiyordum üzüldüm ama hayırlısı tabi. Bir kere hamile olmuşsun yine olursun sabret umarım sağlıkla hamile kalır doğurursun fazla beklemeden. Ben hiç hamile kalamadım
Benim bir tanıdığımda adetinden bir hafta önce falan hamile kalmış. ikinci ayki gecikmesinde anladılar. Nasıl oluyor bilmiyorum ama sonuçta birçok kişi üzerine adet görüyo sanırım. Keşke benim de öyle olsa ama boş yere umutlanmak istemiyorum. O kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki.
onu bende bilmiyorum tatlım :44: istersen 1-2 sonra tekrar test yaptır derim ben yada yaptırdıysan sonuç ne çıktı?
maalesef mens oldum gözyaşlarıyla
umarım geçen seferki gibi çok bekletmeden gelir meleğim. bu ay ikinci denememiz. zaten normal şartlarda her ay, %25 olasılık olurmuş hamilelik için... çoz zor bu işler, eskisi gibi değil, öyle hemen hamile kal, tarlada doğur şaka gibi
ben tam 1 hafta sonra test yapıcam, senin günün ne zamana geliyor? 2011 çok güzel olacak bu yılı yaşanmamış saymak istiyormm
Ben 20 Aralıkta adet oldum yani ocağın 20sinde veya 21inde olurum. göğüslerimin hassaslığı hala geçmedi bu arada ama psikolojik de olabilir. kendimi tuhaf hissedersem önümüzdeki hafta test yapıyım mı ne dersin?
anca kan testinde çıkarsa çıkar canım yaaa... bekle bakalım azcık, beklemek gibi zor bişeyde yok değil mi? ewde oturma gez dolaş, düşünmeye zamanın kalmasın.
Haklısın ben bir sonraki aya kada bekliim. İşallah olur. Bu arada umarım haftaya güzel haberini alırım
İyi hafta sonları
bu arada geçen gün sitede yazan bir konuyu okudum.
KARBONATLA GEBELİK TESTİ.NE KADAR DOĞRU NE KADAR YALAN BİLEMİCEM AMA BU SABAH YAPTIM.serçe parmağımın yarısı kadar bembeyaz köpürdü.eğer o test usulü doğruysa ben HAMİŞ MİYİM YANİİİ ????
:26:
hamileyim çok şükür.çok güzel 1 şey dün öğrendik sonucu hala inanamıyorum.rabbim her isteyenede nasip eder inş.bu mubarek ayların hürmetine.ama şunu söyleyeyim.çok dua etmek ve inanmak gerek.son ana kadar umudum sıfırdı.çünkü bu ay aşırı öksürmekten sanki zature olmuştum.kurban olayım allaha allahtan ümit kesilmez.
dün kan tahlilimin sonucunu aldım ve beta hcg 38.27 çıktı.nekadarlık sizce 1 haftalık diye tahmin ediyom.
merhaba arkadaş.adetim son 3 aydır yaklaşık 5 gün önce geldi.önce yumurtlama günlerimi takip ettim.eylül 2,ekim 28,kasım 23 adet günlerim.son aya göre 23 ünü baz alırsam benim perşembe ayın 23 ü adet olmam gerekti cuma 24 ü oldu ama buarada herayki gibi aşırı göğüs ağrısı,şişliği oldu.ara ara yumurtalık bölgem ağrıyordu.aşırı idrara çıkıyordum yine ayın 23üne ara ara sancım oldu.24 üne öğlen ağrı ve sancıdan duramadım.eyvah adet olacam dedim.adet belirtileriyle gerçekten aynı.ama idrar olayından şüphelenmiştim.gözlerim şişti biraz halsizlik vardı.ayın 24 üne kan tahlili yaptırdım akşam.beta hcg 38.27 çıktı buda kaç haftalığa giriyo tam anlayamadım ama gerçekten önce inanmak ve allaha tevvekkül etmek gerekiyormuş.kafayı yiyecektim düşünmekten 11 aylık evliyim ve her ay hamile kalma ümidi ile bekledim.buayda hep şakaya vurdum.hayal kurdum olacak diye tahmin ediyordum özellikle idrar olayından ama hep olumsuz düşündüm sarsılmamak için allah nasip etti.rabbim devamına erdirsin inş.darısı herkese.ha buarada yatağa yatarken bolbol dua edin hayırlsı olsun diye.merhaba reyhan çok sevindim hamile kalman bizde 18 aydır deniyoruz hiç bir problem yok bütün testlerimizi yaptık çok güzel ama olmuyo işte artık aşılamayı düşünücez,acayip stresli bir durummuş işin içine girince anlıyo insan.sen ne zamandır istiyosun ve adete yakın belirtilerin neydi