Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

slm kızlar bende yeniyim aranıza yeni katıldım hamilelik belirtileri neler bende 22 ocak adet tarihim ve 10 gündür kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs ağrısı çekiyorum mide bulantısı ve uyuma isteği çok fazla acaba var mı çok merak ediyorum beklemek insanı mahvediyo :2::2:

canım gebelik belirtileri ile adet bertileri aynı çok fazla ayırt edilemiyor fakat mide bulantısı gebeliğin 6. haftasında başlıyor diye biliyorum ben.
ama gerçekten 3.5 yıldır bekleyen biri olarak sana katılıyorum beklemek çok zor inş hamilesindir.

merhaba arkadaşlar..
yeni üye oldum ama uzun zamandır okuyorum sizlerleyim yani...ben ikinci bir bebiş istiyorum..ilkindede cok zorlu bir süreç geçirmiştim..malesef yine aynı oluyor..8 aydır her ay umutla gün saymaktan içime fenalık geliyor..bir sonraki ayı beklemek işkence...17 ocak tı beklenmeyen günüm..umutluydum da bu ay cokça...ama dün yani 5 gün öncesinden leke gibi bişeler geldi..bu kadar erken başlamasını ummuyordum..cünki günü gününe hiç şaşmazdı..şaşırdım ve bi o kadarda üzüldüm..cok umutluydum ya..:KK43:((

seni umutlandırmak istemem ama lekelenme olabilir yani varsa yerleşme lekesi olabilir canm hadi hayırlısı devam ediyomu lekelenmem az mı çok mu

üç aylık adet tarihlerimi yazarsam bu geçikmenin normal olup olmadıgı hakkında yorum yapabilir misiniz?

22 ekim
19 kasım
16 aralık

buna göre bu ay 12 si gibi mi adet olmam gerekiyordu? son adet tahimden beri 30 gün geçti. normalde en fazla 29 u gördüm.

canım gebelik belirtileri ile adet bertileri aynı çok fazla ayırt edilemiyor fakat mide bulantısı gebeliğin 6. haftasında başlıyor diye biliyorum ben.
ama gerçekten 3.5 yıldır bekleyen biri olarak sana katılıyorum beklemek çok zor inş hamilesindir.

sanırım pisikolojikde olabilir duymuştum hayırlısı canım ya inş. Allah iteyen herkese hayırlısıyla versin

üç aylık adet tarihlerimi yazarsam bu geçikmenin normal olup olmadıgı hakkında yorum yapabilir misiniz?

22 ekim
19 kasım
16 aralık

buna göre bu ay 12 si gibi mi adet olmam gerekiyordu? son adet tahimden beri 30 gün geçti. normalde en fazla 29 u gördüm.

yani dün olman gerekiyomuş canm olmadıysan bekle 1 2 gün daha yada kan teseti yaptır varsa çıkar inş. :KK49: vardır

22 ekim
19 kasım
16 aralık

canım normal olabilir benim doktorum kadınlar mutlaka yılda birkaç kez gecikme veya erken adetle karşılaşmalı der.
mevsimsel olabilir stres yapmış olabilirsin hatta birşeye çok sevinmek bile geciktirebilir.
yada bu ay gec yumurtlamışsındır.
biraz daha bekle ben hep 28 günde bi adet görmeme rağmen gecen sene 40 gün gecikti testler falan yaptım hep negatif sonra kendiliğinden geldi.

yani dün olman gerekiyomuş canm olmadıysan bekle 1 2 gün daha yada kan teseti yaptır varsa çıkar inş. :KK49: vardır

bazılarmzda kanda bile çıkmıo en az 10 gn geçmesi
şart bnde 4 gün geçmşti kanda çıkmadı 10, gün gittim çktı ama normal testtede 10, gün olmasına rağmen silik çizgi çıktı ama kan testinde 10 gün beklerasenz kesn sonç alrsnz

inşlah rabbim isteyen herkeze bebiş versn:KK49:

aminn...

canım normal olabilir benim doktorum kadınlar mutlaka yılda birkaç kez gecikme veya erken adetle karşılaşmalı der.
mevsimsel olabilir stres yapmış olabilirsin hatta birşeye çok sevinmek bile geciktirebilir.
yada bu ay gec yumurtlamışsındır.
biraz daha bekle ben hep 28 günde bi adet görmeme rağmen gecen sene 40 gün gecikti testler falan yaptım hep negatif sonra kendiliğinden geldi.

sanırım 31 aralık gibi yumrtladım çünkü burda bahsedilen o yapışkan sıvı o gün geldi ve o gün eşimle birlikte olmuştuk o yüzden şüphelendim. benim reglim hiç gecikmez ama dedigin gibi ömrümde birkez bekarken birkezde ilk evlendigim zamanlarda bir ay hiç adet görmemiştim. ama o zamanlar böyle bir şüphem yoktu. heyecan yaptım yaa.

kızlar bugun kan testi yaptırdım 79 cıktı degeri.idrarr testi yaptım hafif silik cıktı.bir fikriolan varmııııı....

merhaba kızlar
en son adetim 19 aralıktı. normalde 26-27-28 gün aralıklarla oluyorum.. ara ara adet sancısına benzer ağrılarım oluyor ama sonra geçiyor. normalde olucağım gün sancım olurdu. bende bu duruma güvenerek test yaptım. hiç birşey çıkmadı.. aslında içimde çok tuhaf duygular var ama hamile de değilmişim ya kısmet işte.:KK43:

yaşadığım bütün belirtiler boşunaymış az önce görüm kırmızıyı ilk defa bu ay canım cok sıkıldı
bu 3. denememizdi kendimi baya hazırlamıştım :KK43::KK43:
yaşadığım belirtiler psikolojikmiş kafaya takmamak gerekiyormuş onu anladım:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
allahım inş geç olmadan bebişimle buluşturur beni....:KK43::KK43:

inşallah, tüm bebiş isteyenler tez zamanda sağlıkla,hayırlısı ile kavuşur. ben de tabii :) henüz gebe olup - olmadığı bilmiyorum. 5 gün kadar sonra kan tahlili yaptırmayı planlıyorum. inşallah pozitif olur. sizleri de iyi anlıyorum. benim de 2. ayım. insan hadi bu sefer oldu diyor, ama... bu ay da olmazsa aşılama düşünüyorum. tez zamanda hepimiz minişlere kavuşuruz inşallah

herkese hayırlı akşamlar. ben bir yıl önce tüp bebek denemesi yaptırdım olmadı. bir yıldırda hemen hemen her ay hamileyim değilim deyip duruyorum. 7-8 defa da test alıp günüm gelmeden yaptım. ama ilk defa bu ay adetim 2 gün gecikti (genelde gününden önce olurum) bugünde sadece hafif bir lekelenme oldu. bulantı falan vardı bir kaç gün önce ama tüp bebek denemesinden sonra her ay bulantım olduğu için pek önemsemiyorum. hamile olabilir miyim acaba o kadar çok aynı hayal kırıklığını yaşadım ki test yapmayı bir yandan istemiyorum. bir yandan da meraktan çatlıyorum...yapsam mı acaba???:18::emir_bebek:

herkese hayırlı akşamlar. ben bir yıl önce tüp bebek denemesi yaptırdım olmadı. bir yıldırda hemen hemen her ay hamileyim değilim deyip duruyorum. 7-8 defa da test alıp günüm gelmeden yaptım. ama ilk defa bu ay adetim 2 gün gecikti (genelde gününden önce olurum) bugünde sadece hafif bir lekelenme oldu. bulantı falan vardı bir kaç gün önce ama tüp bebek denemesinden sonra her ay bulantım olduğu için pek önemsemiyorum. hamile olabilir miyim acaba o kadar çok aynı hayal kırıklığını yaşadım ki test yapmayı bir yandan istemiyorum. bir yandan da meraktan çatlıyorum...yapsam mı acaba???:18::emir_bebek:

merhaba canım; tüp bebek tedavisi görüp, başarılı olamayıp, sonrasından hamile olan pek çok kişi tanıdım. en az 3 kişi. tüp bebekle bebek sahibi olup, ikinciye normal yolla kalan ondan çok fazla kişi duydum. tüp bebek tedavisinde alınan ilaçların gebeliği kolaylaştıdığını söylüyorlar. inşallah hamilesindir, ve inşallah bu sefer hayal kırılığı olmasın. güzel haberlerini inşallah duyabilirim. :KK16:

ilgin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim lavinialavinia. Hz. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlatların nasip eder inşallah en kısa zamanda... bende inşallah hamileyimdir.

ilgin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim lavinialavinia. Hz. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir evlatların nasip eder inşallah en kısa zamanda... bende inşallah hamileyimdir.

inşallahhhhhh, dua edelim birbirimize :KK16: hatta ikiz olsun bir anda :emir_bebek::emir_bebek: inşallah sonucun pozitif olur,inşallah

yaşadığım bütün belirtiler boşunaymış az önce görüm kırmızıyı ilk defa bu ay canım cok sıkıldı
bu 3. denememizdi kendimi baya hazırlamıştım :KK43::KK43:
yaşadığım belirtiler psikolojikmiş kafaya takmamak gerekiyormuş onu anladım:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:
allahım inş geç olmadan bebişimle buluşturur beni....:KK43::KK43:

canım yaa al benden de o kadar bu akşama hastalandım. şaka gibi. artık vücudumu gözlemlemeyeceğim belkide daha önce dikkat etmediğimiz şeylere dikkat ettiğimiz içn bize belirti gibi geliyor. ben cevremden biliyorum iki tanıdıgım var tesadüfen hamile kalan ve adetten çok sonra hamile oldugunu öğrenen ikiside adet gecikmesi dışında hiç belirti hissetmemişler kafalarını meşgül etmedikleri için. :KK5:

ayvk bana hamilesin gibi geliyor silikte olsa cıkınca genelde pozitif oluyor inş. senınde öyle olur canım hayırlısı yınede
tosti sen hamilemisin ben ocak 3 te eve geldim 7-12 yumurtlama günümdü değerlendirdik bakalım ay sonu ne olacak inşallah

benim 5 gün var adetime geçen hafta başladı kasıklarımda ağrı göğüslerde şişkinlik dayanamadım ctesi günü test yağtım negatif çıktı adeti bekliyorum bugün yarın olur herhalde kafaya çok taktımı olmuyo hayırlısıyla önümüzdeki ay inş..

X