Merhabalar,
Siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama belki duygularımı paylaşmanın faydası olur hem ben de rahatlarım dedim.
3,5 senelik evliyim. Hiç çocuk düşünmedik, hep korunduk.Ama asla hap kullanmadım.
29 Ekim gecesi çok feci bir kasık ağrısı ile rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldım. Çikolata kistim varmış. Doktor ilaç kullan küçülür dedi, ben de bebek istediğimiz için kullanmadım. Bebek olunca da kistler küçülürmüş diye şansımızı deneyelim dedik. 1 ay önce folik asit kullanmaya başladım.
İlk başlarda oyun gibiydi ama 3 ay oldu deniyoruz, tık yok. Hiç böyle isteyip de bebek sahibi olamayacağım aklıma gelmezdi. Çok bilinçli sağlık alanında çalışan biriyim. Daha çok erken olduğunu bilmeme rağmen üzülüyorum.
Her ay bir umutla bekliyorum, regl olunca resmen üzülüyorum. Yarın yine regl olma tarihim.Çok düzenlidir. Tam gününde olurum. Geçen ay regl tarihim geldiğinde sırtımda kasıklarımda çok ağrım vardı, normalde hep ağrılı geçer. Bu sefer pek ağrım yok. O nedenle içimde yine bir umut var. Sürekli bakıyorum acaba göğüslerim büyüdü mü, herhangi bir belirti var mı diye..
Çok çabuk karnım acıkıyor, çok uykum var ama aynı zamanda gribim belki de ondandır. Grip için bile ilaç almadım belki hamileyimdir diye 4 gündür sürünüyorum. Dün sebepsiz yere hıçkıra hıçkıra ağladım. Başka bir belirtim yok. Umutlanmak istemesem de hep umutla bekliyorum.
Hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor şimdi. Yarın yine regli olacağım ve yıkılacağım kesin...
Çok üzülüyorum...