Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Merhaba kızlar. Dua topiğinden tanıdık isimleri görünce bir uğrayayım dedim. :KK9: Benim adetime 9 gün var. İnşallah gelmez de hamileyimdir. :KK9: 6 gün önce ovulasyonum gerçekleşti sanırım. Ovu.testi pozitifti, ertesi gün silikleşti, ateşim de ertesi günü yükseldi. Oradan tahmin ediyorum. Tutmuş mudur bilemiyorum. Belirtiler pek yok gibi. Ara ara gelen bir kasık ağrım var. Ama adet geliyor diye de olabilir o. Beklemek çok zor ama bekliyoruz bakalım... Hepinize güzel günler... :KK71:

Merhabalar,
Siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama belki duygularımı paylaşmanın faydası olur hem ben de rahatlarım dedim.
3,5 senelik evliyim. Hiç çocuk düşünmedik, hep korunduk.Ama asla hap kullanmadım.
29 Ekim gecesi çok feci bir kasık ağrısı ile rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldım. Çikolata kistim varmış. Doktor ilaç kullan küçülür dedi, ben de bebek istediğimiz için kullanmadım. Bebek olunca da kistler küçülürmüş diye şansımızı deneyelim dedik. 1 ay önce folik asit kullanmaya başladım.
İlk başlarda oyun gibiydi ama 3 ay oldu deniyoruz, tık yok. Hiç böyle isteyip de bebek sahibi olamayacağım aklıma gelmezdi. Çok bilinçli sağlık alanında çalışan biriyim. Daha çok erken olduğunu bilmeme rağmen üzülüyorum.
Her ay bir umutla bekliyorum, regl olunca resmen üzülüyorum. Yarın yine regl olma tarihim.Çok düzenlidir. Tam gününde olurum. Geçen ay regl tarihim geldiğinde sırtımda kasıklarımda çok ağrım vardı, normalde hep ağrılı geçer. Bu sefer pek ağrım yok. O nedenle içimde yine bir umut var. Sürekli bakıyorum acaba göğüslerim büyüdü mü, herhangi bir belirti var mı diye..
Çok çabuk karnım acıkıyor, çok uykum var ama aynı zamanda gribim belki de ondandır. Grip için bile ilaç almadım belki hamileyimdir diye 4 gündür sürünüyorum. Dün sebepsiz yere hıçkıra hıçkıra ağladım. Başka bir belirtim yok. Umutlanmak istemesem de hep umutla bekliyorum.
Hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor şimdi. Yarın yine regli olacağım ve yıkılacağım kesin... :KK59:
Çok üzülüyorum...

mrb arkadaşım..benim teyzemin kızınında çikolata kisti var 5 cm di..fazla uğraşmadan hamile kaladı hemen ama hamile kaldığında kisti 7 cm olmuş..ve anne karnında bebeğin kalbi durmuş kistten ötürü..sonra tekrar kalp atışını duymuşlar..dr ona eğer kist büyümeye devam ederse bebeğe zarar vermeden kist almamız gerekicek demiş..çünkü bebeğin kalbi tekrar durursa yapıcak bişey olmaz demiş..kistin kaç cm yada mm bilmiyorum ama bence ilaçlarını iç ve hamile kalmadan kistin küçülsün..bebek olduktan sonrada büyük kistler sorun yaratabiliyo bebeğe..bu çok daha kötü olur..

geçmiş olsun canım,sen hamilemiydinn,inanmıyorum ya,,,,
rabbim tekrar verir inşlhh ,üzülme tatlımmm

evet kader ve ebru32 ciğim hamleymişim günüm 1 hafta geçti diye size bahsediyordum ya doğruymuş ama malesef bebeğimi kaybettim yılbaşı günü inşallah hepimiz hamile kalırız

son 4 günüm.fazla umutlanmak istemiyorum ama bebişim olsun çok istiyorum.
ovulasyon günlerimi çalışarak geçirdik.
hakkımızda hayırlısı.

ben uzun zamandır çalışmıyorum,çikolata kistim var sağ overde ama doktorum çok küçük olduğu için önemli değil çocuk olmasını engellemez dedi.klomen kullandım vs vs...

yarın adet günüm ama gelecek biliyorum...

ben bu ay için değil sadece gelecekte de çocuğum olacağından umudumu kestim,sinirlerim çok bozuldu..
eşim çok istiyor...ben çok istiyorum,babamı geçen sene nisan'da kaybettim ona bir torun veremedim bari annem bir torun sahibi olsun diye umutla tedavime devam ettim,tabi ilk aydan olacak diye bi söz verilmedi böyle bir kural yok ama ben artık bundan sonra umut bile etmeyeceğim..........

evet kader ve ebru32 ciğim hamleymişim günüm 1 hafta geçti diye size bahsediyordum ya doğruymuş ama malesef bebeğimi kaybettim yılbaşı günü inşallah hepimiz hamile kalırız

hayirlisi olsun canim benim.... insallahh:)

Merhaba kızlar. Dua topiğinden tanıdık isimleri görünce bir uğrayayım dedim. :KK9: Benim adetime 9 gün var. İnşallah gelmez de hamileyimdir. :KK9: 6 gün önce ovulasyonum gerçekleşti sanırım. Ovu.testi pozitifti, ertesi gün silikleşti, ateşim de ertesi günü yükseldi. Oradan tahmin ediyorum. Tutmuş mudur bilemiyorum. Belirtiler pek yok gibi. Ara ara gelen bir kasık ağrım var. Ama adet geliyor diye de olabilir o. Beklemek çok zor ama bekliyoruz bakalım... Hepinize güzel günler... :KK71:

benimde sürekli kasik agrilarim vardi adetime 4-5 gün kala gecti anca...
suan bacaklara ara sira giren kramplardan ve gögüs agrisindan baska bir belirti yok
benimde adetim 11 ocakti 12ocagi bekliyorum insallah hayirlisi olur hepimiz icin...

Merhabalar,
11 OCak'ta regl olacaktım ama olmadım. Gittim beta HCG testi yaptırdım. Test sonucu <0.100 çıktı. Yani sıfır, yani hamile değilim çıktı.
Ancak bugün de olmadım.
Şu anda 2 gün gecikmiş durumdayım ki hiç mümkün değildir böyle birşey olması.

Ama test de yanılmaz heralde. ne yapacağımı bilmiyorum

merhaba arkadaşlar..
yeni üye oldum ama uzun zamandır okuyorum sizlerleyim yani...ben ikinci bir bebiş istiyorum..ilkindede cok zorlu bir süreç geçirmiştim..malesef yine aynı oluyor..8 aydır her ay umutla gün saymaktan içime fenalık geliyor..bir sonraki ayı beklemek işkence...17 ocak tı beklenmeyen günüm..umutluydum da bu ay cokça...ama dün yani 5 gün öncesinden leke gibi bişeler geldi..bu kadar erken başlamasını ummuyordum..cünki günü gününe hiç şaşmazdı..şaşırdım ve bi o kadarda üzüldüm..cok umutluydum ya..:KK43:((

kızlar slm nasılsınız ya bişi sorcam bu ay hamile olma olasılığım birazcık var adet olmam lazımdı olmadm ama düzensizlikte var :))
normalde hastalannmadan 1 gün önce ağrılarm başlar yaklaşık 1 haftadır göğüslerimi elleyemiyorum çok kötü şişti sürekli idrara çıkıyorum kasıklarım da da ara ara sancı oluo sizce hamile olma olasılığım var mıdır????
bana yardm edin kızlar lütfennnnn:KK14:

ben uzun zamandır çalışmıyorum,çikolata kistim var sağ overde ama doktorum çok küçük olduğu için önemli değil çocuk olmasını engellemez dedi.klomen kullandım vs vs...

yarın adet günüm ama gelecek biliyorum...

ben bu ay için değil sadece gelecekte de çocuğum olacağından umudumu kestim,sinirlerim çok bozuldu..
eşim çok istiyor...ben çok istiyorum,babamı geçen sene nisan'da kaybettim ona bir torun veremedim bari annem bir torun sahibi olsun diye umutla tedavime devam ettim,tabi ilk aydan olacak diye bi söz verilmedi böyle bir kural yok ama ben artık bundan sonra umut bile etmeyeceğim..........

aynı düşüncelere sahibim seninle bende gelecekte bile çocuğumun olmayacağını düşünüyorum eşimin yaşı 40 oldu hala baba olamadı babamla annem artık sormaya başladılar eşimin ailesiyle görüşmüyoruz kimbilir onlar ne diyolardır.
eşimde hiç sebep yok aslında bende de sebep yok sadece tte hormonum yüksek çıkıyor doktora göre sebep değil ama bence benim çocuğum olmayacak.....
şimdi araya birde maddi sorunlar girdi tedaviyi devam ettiremiyorum işim Allaha kaldı anlaşılan ama bende umut dahi kalmadı.
3 yıldır bekliyorum artık heveslenmiyorum bile hatta yumurtlama günüymüş değerlendirmekmiş hepsi bitti benim için eşime demeye utanır oldum hadi yumurtlama günüm yapalım diye.
bazen aslında şöyle düşünüyorum bu benim kaderimde yok belki anneliği allah bana yazmamış olabilir öyleyse ben neyi zorluyorum.
benim umudum yok artık kızlar dilerim sizler umudunuzu yitirmezsiniz dilerim ben dahil hepimiz anneliği tadarız.

selam herkese,
topic de açtım ama cevap yok meraktan çatlıcam :KK43: kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi ? adetime 10 gün var daha. 2 gün önce ovulasyon günümde adet sancısı gibi bir ağrı oldu. kan testi yaptırsam çıkar mı? please helpp :KK75:

aynı düşüncelere sahibim seninle bende gelecekte bile çocuğumun olmayacağını düşünüyorum eşimin yaşı 40 oldu hala baba olamadı babamla annem artık sormaya başladılar eşimin ailesiyle görüşmüyoruz kimbilir onlar ne diyolardır.
eşimde hiç sebep yok aslında bende de sebep yok sadece tte hormonum yüksek çıkıyor doktora göre sebep değil ama bence benim çocuğum olmayacak.....
şimdi araya birde maddi sorunlar girdi tedaviyi devam ettiremiyorum işim Allaha kaldı anlaşılan ama bende umut dahi kalmadı.
3 yıldır bekliyorum artık heveslenmiyorum bile hatta yumurtlama günüymüş değerlendirmekmiş hepsi bitti benim için eşime demeye utanır oldum hadi yumurtlama günüm yapalım diye.
bazen aslında şöyle düşünüyorum bu benim kaderimde yok belki anneliği allah bana yazmamış olabilir öyleyse ben neyi zorluyorum.
benim umudum yok artık kızlar dilerim sizler umudunuzu yitirmezsiniz dilerim ben dahil hepimiz anneliği tadarız.

canıım, şu yazdıklarını okuduğum zaman ilk çocuk sahibi olma heveslerim ve yaşadığım hüsranlar geldi aklıma. şuanda Rabbim bağışlasın 1 evladım var. ondan önce 3 düşük yaptım. vücudum bebekleri tehlike olarak görüp daha hamileliğimin ilk haftasında dışarı atıyordu. hiçbir sağlık sorunum yoktu. ama bebekler durmuyordu. birgün çok ağladım ve dedimki artık çocuk istemiyorum,eğerki olmıcaksa gider evlat edinirim o duyguyu öyle yaşarım ki bunu tüm kalbimle söyledim. söylemeden önce son düşüğümü yapmıştım. düşük sonrası 4-6 hafta arasında tekrar adet olunuyor ama benim süre geçmişti test alıp yaptım ve hamileydim ilk defa yağtığım testte hamilelik çizgim bu kadar koyu çıkmıştı.
aslında şunu demek istiyorum. gebelik tamamiyle psikoloji işidir. eşinle her ilişkiye girişte acaba bu sefer tutacakmı kaygısı yaşıyorsan emin ol olmuyor. rahat olmak zorundasın,bu konuyu düşünmeden cinsel birliktelik yaşamak zorundasın,eşinle çocuk için değil onu arzuladığın için birlikte olmak zorundasın. kadınız annelik duygusu herzaman duygusallaştırı bizi o yüzden her ne kadar bıraktık desekte takarız bu durumu. sen bu yanlışa düşme hayatım. her hangi bir sağlık probleminiz yoksa herşeyi oluruna bırak inan düzeleceğini göreceksin.
en basidinden sana yakınımda olan arkadaşımdan ördek vereyim onun yaşı senden fazla kocasıda seninkiyle aynıydı hemen hemen. 10 sene çocukları olmadı,tüp bebek denedi yine olmadı, en son dr u aradı son birkez daha deneyelim belki tutar diye,kocasıda gidelim diye ısrar etti ama gitmedi,olmazsa olmasın ben ömrümü bu şekilde harcamak istemiyorum dedi. çocuk fikrini inan kafasından sildi attı. illaki tamamen atamamıştır ama heray acaba bu ay olacakmı sıkıntısını yaşamaktan daha iyidir. işte o ay arkadaşım kendiliğinden hamile kaldı,dr bile şaşırdı. ve ben bu işi çok fazla kafasına takan çiftleri psikoloğa yönlendirmeyen doğum dr larına çok kızıyorum. arkadaşımın şimdi Allah bağışlasın 2 kızı var, neden bu kadar kafaya takmışım niye kızıyor kendine. şimdi 3. yapmak istiyor.
sen sen ol asla kafana takma eşinle evliliğin tadını çıkar hiçbir sağlık problemin yoksa emin ol Allah'ın izniyle olacaktır.

selam herkese,
topic de açtım ama cevap yok meraktan çatlıcam :KK43: kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi ? adetime 10 gün var daha. 2 gün önce ovulasyon günümde adet sancısı gibi bir ağrı oldu. kan testi yaptırsam çıkar mı? please helpp :KK75:

olabilirde olamyabilirde canım belki adet ağrısıdr adet sancın oluyor mu normalde test al yap derim ama en iyisi adetini beklemek yinede sen bilirisin için rahat edicekse yaptır

canıım, şu yazdıklarını okuduğum zaman ilk çocuk sahibi olma heveslerim ve yaşadığım hüsranlar geldi aklıma. şuanda Rabbim bağışlasın 1 evladım var. ondan önce 3 düşük yaptım. vücudum bebekleri tehlike olarak görüp daha hamileliğimin ilk haftasında dışarı atıyordu. hiçbir sağlık sorunum yoktu. ama bebekler durmuyordu. birgün çok ağladım ve dedimki artık çocuk istemiyorum,eğerki olmıcaksa gider evlat edinirim o duyguyu öyle yaşarım ki bunu tüm kalbimle söyledim. söylemeden önce son düşüğümü yapmıştım. düşük sonrası 4-6 hafta arasında tekrar adet olunuyor ama benim süre geçmişti test alıp yaptım ve hamileydim ilk defa yağtığım testte hamilelik çizgim bu kadar koyu çıkmıştı.
aslında şunu demek istiyorum. gebelik tamamiyle psikoloji işidir. eşinle her ilişkiye girişte acaba bu sefer tutacakmı kaygısı yaşıyorsan emin ol olmuyor. rahat olmak zorundasın,bu konuyu düşünmeden cinsel birliktelik yaşamak zorundasın,eşinle çocuk için değil onu arzuladığın için birlikte olmak zorundasın. kadınız annelik duygusu herzaman duygusallaştırı bizi o yüzden her ne kadar bıraktık desekte takarız bu durumu. sen bu yanlışa düşme hayatım. her hangi bir sağlık probleminiz yoksa herşeyi oluruna bırak inan düzeleceğini göreceksin.
en basidinden sana yakınımda olan arkadaşımdan ördek vereyim onun yaşı senden fazla kocasıda seninkiyle aynıydı hemen hemen. 10 sene çocukları olmadı,tüp bebek denedi yine olmadı, en son dr u aradı son birkez daha deneyelim belki tutar diye,kocasıda gidelim diye ısrar etti ama gitmedi,olmazsa olmasın ben ömrümü bu şekilde harcamak istemiyorum dedi. çocuk fikrini inan kafasından sildi attı. illaki tamamen atamamıştır ama heray acaba bu ay olacakmı sıkıntısını yaşamaktan daha iyidir. işte o ay arkadaşım kendiliğinden hamile kaldı,dr bile şaşırdı. ve ben bu işi çok fazla kafasına takan çiftleri psikoloğa yönlendirmeyen doğum dr larına çok kızıyorum. arkadaşımın şimdi Allah bağışlasın 2 kızı var, neden bu kadar kafaya takmışım niye kızıyor kendine. şimdi 3. yapmak istiyor.
sen sen ol asla kafana takma eşinle evliliğin tadını çıkar hiçbir sağlık problemin yoksa emin ol Allah'ın izniyle olacaktır.

şu yazdıklarınızı okudumda ne kadar şanslıyım diye düşündüm şuan için bir sorunum yok ve ilk denebilecek denemede hamile kaldım Allahım herkesin derdine çare versin ve tüm isteklerini yapsım

seastar, teşekkür ederim.
adet ağrım oluyor ama 10 gün var daha. idrar testi yaptırmak için erken diye düşündüm. kan testi ne zaman yaptırabilirim acaaba?

ahhhhhhhhhh canım o durumu atlatalı çok oldu ilk sene evet hep bunu düşünüyordum eşimle sırf bebek için ilişkiye giriyordum ayrıca o dönem cahildim yumurtlama günü falan hiç bilmiyordum kendimce bişeyler yapıyordum işte baktık olmuyor önce eşim dr a gitti iyice araştırıldı falan yetinmedi 2 yere daha gitti biri özel biri de üniversite hastanesi ordanda sonuç mükemmel şimdi sıra sende dedi cerrahpaşa capa ve vakıf gureba hastanesi olmak üzere 3 hastane birden koşuşturdum öyle zaman olduki sabah vakıf gurebada kan veriyorsam öğlen diğer hastanede sonuçlarımı almaya gidiyordum cerrahpaşa ile vakıfgureba aynı güne yumurtlama takibine almışlardı beni yani 3 dr da yanılamazdı sorun yok...
tte hormonum yüksek çıkıyor zaten tüylenme problemimde var ama başka sorunum yok adet şu bu herşey mükemmel hatta cerrahpaşada bi profa adı seyfettindi sanırım tahlillerimi gösterdim alttan muayene etti bana dediği tek şey şu oldu hamile kalabilen bi kadından daha güzel iç sistemin sen mutlaka gebe kalmalısın ve kalırsında sadece bekle.
işte o günden sonra 2008 yılı benim için stres bitmişti hamile kalabileceğimin müjdesini almıştım kafam rahattı yumurtlama günlerimde hesaplamadan tesadüf o güne denk geliyordu ilişkiye giriyorduk ama yıl 2011 oldu halen tık yok.
ben gecen yaz umudumu yitirdim artık bi çabam yok evliliğimin tadını çıkaracağım olmayacaksa birşeyi kaderde yoksa zorlamamak gerekiyor zorladıkça allah vermiyor sen artık kendinden kadınlığından geçiyorsun o yüzden artık çok rahatım belki aylarrrrrrrrr sonra bi deneme daha yaparım olmazsa bu dosyayı kapatırım.
eğer maddi durumum düzelirse bi tüp bebek denemesi yapabilir.

canım cok gecmiş olsun rabbim yıne yaşatsın o güzelliği üzülme sakın
kızlar kusura bakmayın artık eskisi kadar vaktim yok spora başladım vucudumu hamileliğe hazırlama lazım o yüzden
ebruda bişey yazmamış bugün adeti geçmişti inş. hayırlı haberler verir:KK49:

Bende 2 yillik evliyim bebek diye diye oluyorum ocak 23 adet gunum insallah hastalanmam Allah banada hepinizede evlat nasip eder insallah...:KK49:

canım cok gecmiş olsun rabbim yıne yaşatsın o güzelliği üzülme sakın
kızlar kusura bakmayın artık eskisi kadar vaktim yok spora başladım vucudumu hamileliğe hazırlama lazım o yüzden
ebruda bişey yazmamış bugün adeti geçmişti inş. hayırlı haberler verir:KK49:

sağol canım bende dün dr.a gittim ve bu ay artık kendi haline bırakın dedi gelecek ay aşılamaya geçeceğiz dün çok üzgündüm ama sanırım yapacak başka bişey yok inşallah hayırlısıyla hemen hamile kalırız hepimiz

slm kızlar bende yeniyim aranıza yeni katıldım hamilelik belirtileri neler bende 22 ocak adet tarihim ve 10 gündür kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs ağrısı çekiyorum mide bulantısı ve uyuma isteği çok fazla acaba var mı çok merak ediyorum beklemek insanı mahvediyo :2::2:

ovulosyon testini duymuştum gerçekten tutuyomu acaba ne kadar bu testlerin fiyatı çok pahalı diye duymuştum yardımcı olursan sevinirim canmm bu arada inş. tutmuştur :KK49:

X