üzülme canım gelecek ay çalışmalara devam edersin
slmlar,bende 31 ağustosta ilk düşüğümü yaşadım 6 haftalıktı.tamda evliliğimizin 2.yılında aldık haberi...çok sevindik ama kuzum 1 hafta sonra gitti.
şimdi tekrar dniyoruz ve geçen ay 25 nde oldum bu ay dün olmam gerekti ve bugünde adet olmadım,acaba hamile miyim?adetime 10-12 gün kala göüslerim çok ağrır adet günüme kadar ağrm yok olurdu ama hala göğüslerim sızlıyor.aslında tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bebeğimi kaybetmekten....merak ediyorum yarın test alacağım bakalım ne olacak
malesef bebeğimi kaybettimcanım öncelikle tebrikler,Allah kucağınıza almayıda nasip eder inşallah...Belirtilerin neydi canım bizlere bildirirsen seviniriz
malesef bebeğimi kaybettimmerhaba reyhan çok sevindim hamile kalman bizde 18 aydır deniyoruz hiç bir problem yok bütün testlerimizi yaptık çok güzel ama olmuyo işte artık aşılamayı düşünücez,acayip stresli bir durummuş işin içine girince anlıyo insan.sen ne zamandır istiyosun ve adete yakın belirtilerin neydi
malesef bebeğimi kaybettim
4 haftalıktı.sevincim 2gün sürdü öğrendikten sonra.nasipmiş.ne desemki canımm üzülme inşş rabbim tekrar nasip ederrkaç aylıktı?
4 haftalık bebeğimi malesef bebeğimi kaybettim
allah razı olsun.çok haklısın.allahtan ümit kesilmez.yiyecek ekmeği yokmuş demekki.çok ağladım ama iyiki daha ileriki aylarda yaşamadım bu olayı.dengem bozulurdu.reyhancımben de çok üzüldüm veren de alan da allah,çok yıpratma kendını ne mutlu sana ki hamile kalabılıyorsun bu tarafından bak,allah en kısa zamanda bebek nasip etsin sana...
kızlar beklemek ne zor yaaaa offffffadetıme 6 gun var,ılk denememız kasık ağrım harıcınde fazla belırtım yok,göğüs damarlarım yemyeşil harıta gıbı oldu ,arada dengem bozuluyo ayağa kalınca ayaklarım yalpalıyor ama hamıleysem bıle belırtıler bu kadar erken cıkarmı ortaya bılemedım kı;???
benimde satım 5 aralık, deli gib,i test yaptım bugün hiçbişiii yok. dayanamıyorum yaaaaa[/QU
erken yapmışsın canım yaa,ben de deli gibi test almak ıstıyorum ama bu kadar erken hayal kırıklıgına uğramak istemıyorum,en azından günüm gelsin dıyorum allah hepimize hayırlısını versin..
benimde satım 5 aralık, deli gib,i test yaptım bugün hiçbişiii yok. dayanamıyorum yaaaaa[/QU
erken yapmışsın canım yaa,ben de deli gibi test almak ıstıyorum ama bu kadar erken hayal kırıklıgına uğramak istemıyorum,en azından günüm gelsin dıyorum allah hepimize hayırlısını versin..
nasıl midem bulanıyor, nasıl kokulara karşı hassasım anlatamam. eşime anneme diyemiyorum,gülecekelr bana. hatta kızacaklar.
benimde çantamda vard bi tane test, almadım yani...dayanamadım... almıcam bi dahada zatennnn,tutamıyorum kendimiii
nasıl midem bulanıyor, nasıl kokulara karşı hassasım anlatamam. eşime anneme diyemiyorum,gülecekelr bana. hatta kızacaklar.
benimde çantamda vard bi tane test, almadım yani...dayanamadım... almıcam bi dahada zatennnn,tutamıyorum kendimiii
ne kadar kalmıştı adetine? yaa ben de gecen gun bı koku duduyorum haşlanmış laha na gibi ıyy dedım evın heryerını yakından kokladım ama hiçbir yer kokmuyo ben duyuyorum o kokuyu sadece bu ara ıkı gundur bana bırden ateş basıyo tum ustumu cıkarıyorum,5 dk gecmeden üşüyorum gerı gıyınıyorum ,gece uyurken de bırden ateş basıyoyorcanı acıyorum,birden üşüyup yorganı kapatıyorum vede göğüs ucum hassaslaştı ,offf bu ne ya şimdi psıkoljık desem nıye hıssedeyım kı durup dururken bunları:44: eşimden test istedım getırır bırazdan ama erken mı daha cıkmazmı şimdiden??5 gun kaldı