Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

selam kızlar geçen ay 28 kasımda adet olmuştum,normalde 28günde bir falan olurum yada daha erken.bugün ayın 28 i adette olmadım.bende gittim kan testi yaptırdım,hatta hastaneden eve giderken bide idrar testi aldım.evde idrar testini yaptım tek çizgi çıktı,ciddiye almadım pek,neyse öğleden sonrada internetten sonucuma baktım 0,61 çıkmış.şaka gibi...hamilelik için en düşük değer 5 tir,benimkisi 1 bile değil,yani kızlar hamile değilim,sanırım benim kırmızılar bu ay yolunu şaşırdı,bekliyoruz bakalım.

Ben ne zaman bebek istemeye başladım, adetim geç gelmeye başladı, hamilelik belirtilerini teker teker yaşadım. Hatta adetim bir gün gecikse hamileymiş gibi yürümeye ve hatta oturup kalkmaya başladım.

Ama elde var sıfır
Ama benim içimden geçen şey sanırım hamile olursam birgün (İNŞALLAH) bunu fiziksel belirtilerden ziyade ruhumda hissedeceğim yönünde. bilmiyorum tabi kısmet olursa birgün görecem inşallah ama yani ben bu fiziksel belirtilere inanmıyorum kısaca:)

selam kızlar ben hala adet olmadım aralık 24 te olmam gerekiyordu hala tık yok sadece akıntım var ara ara adet sancısı gibi bir ağrı gelip gidiyor yine kistten mi gecikti bilemiyorum test yapmayada korkuyorum offffff bıktım yaa

arkadaşlar dün gece rüyamda rengarenk çiçekler gördüm çok güzeldi nette araştırdım hamileliğe yorumlanıyor bu konuda bilgisi kendinde veya çevresinde tecrübesi olan var mııı

slm kızlar.bugün 8 ocak beklenmeyen adet günüm ve adet olmadım.bakalım ne olacak.bu ayda hüsranmı yine

ebrucum tosticim kadercim ve adaşım baharcım.
sanırım sizlerdende müjde alacağım dimi ????bu arada bir araya gelemiyoruz hiç.ben giremiyorum hiç nete.öpüyorum sizleriiiiiiiii çok çok özledim :)))

bebişim hayırlısı olur inşlhhh
benimde dündü adetim,hala olmadım ama
dün idrar testi yaptım negatif çıktı

hayirlisi olsun canim insallah hamilesindirr
tostide hic girmiyor sanirim nete bi türlü görüsemedik

kızlar 8 ocak cumartesi regl olmam gerekiyordu olmadım.9 ocaktada akşam 8 gibi bir kahverengi akıntı gibi (balgamsı) lekem oldu.fakat dediğim gibi 1 2 damla oldu.bugün 10 ocak ve sabah 10 da hafif kanama var.rengi açık kahverengimsi .yaa hiç gecikmezdi çok umutlanmıştım.acaba yerleşme kanaması olabilirmi ??????ya cumartesi test yaptım tabii negatifti.annem eski usul bardağa yap idrarını bakalım nasıl dedi.idrarım bulanıkmı bulanıktı.hani hormon salgılanıyor ya hamile olunca bizde ona kapılıp test yaptık.çıkmadı negatifti :.( ya ne bilim çok tuhafım.eğer hamileysem eminim çok büyük bir kahkaha patlatıcam ....

merhabalar...sanırım bu topiğe üye olur olmaz hamiş kalmışım ben. 5 ocakta regl olmam gerekirdi, bugün doktora gidiyorum...bakalım neler olacak...

kızlar merhaba ben malesef yılbaşı günü düşük yaptım kısmet artık yapacak birşey yok Allahtan umut kesilmez hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

merhaba arkadaşlar bizde 2,5 senedir uğraşıyoruz ama maalesef bebiş yok geçen ay rahim filmi çektridim rahim filmi çekilince şans artıyormuş doktorumda öyle dedi benim çok hastam oldu böyle dedi rahim filminden sonra hamile kalan dedi bende bu ay değişiklikler hissediyorum kendimde (gerçi her ay hissediyordum ama:) bu ay farklı bugün karnımada ve kasıklarımda iğne batması gibi kasılmalar oldu hiç böyle olmamıştı ve ağrı şekli çok farklı ayrıca adetime 4 gün var hayırlsı olsun hakımızda allahım herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin arkadaşlar dualarım sizinle öpüyorum sizi

kızlar merhaba ben malesef yılbaşı günü düşük yaptım kısmet artık yapacak birşey yok Allahtan umut kesilmez hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

geçmiş olsun canım,sen hamilemiydinn,inanmıyorum ya,,,,
rabbim tekrar verir inşlhh ,üzülme tatlımmm

Merhabalar,
Siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama belki duygularımı paylaşmanın faydası olur hem ben de rahatlarım dedim.
3,5 senelik evliyim. Hiç çocuk düşünmedik, hep korunduk.Ama asla hap kullanmadım.
29 Ekim gecesi çok feci bir kasık ağrısı ile rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldım. Çikolata kistim varmış. Doktor ilaç kullan küçülür dedi, ben de bebek istediğimiz için kullanmadım. Bebek olunca da kistler küçülürmüş diye şansımızı deneyelim dedik. 1 ay önce folik asit kullanmaya başladım.
İlk başlarda oyun gibiydi ama 3 ay oldu deniyoruz, tık yok. Hiç böyle isteyip de bebek sahibi olamayacağım aklıma gelmezdi. Çok bilinçli sağlık alanında çalışan biriyim. Daha çok erken olduğunu bilmeme rağmen üzülüyorum.
Her ay bir umutla bekliyorum, regl olunca resmen üzülüyorum. Yarın yine regl olma tarihim.Çok düzenlidir. Tam gününde olurum. Geçen ay regl tarihim geldiğinde sırtımda kasıklarımda çok ağrım vardı, normalde hep ağrılı geçer. Bu sefer pek ağrım yok. O nedenle içimde yine bir umut var. Sürekli bakıyorum acaba göğüslerim büyüdü mü, herhangi bir belirti var mı diye..
Çok çabuk karnım acıkıyor, çok uykum var ama aynı zamanda gribim belki de ondandır. Grip için bile ilaç almadım belki hamileyimdir diye 4 gündür sürünüyorum. Dün sebepsiz yere hıçkıra hıçkıra ağladım. Başka bir belirtim yok. Umutlanmak istemesem de hep umutla bekliyorum.
Hiç bebeğim olmayacak gibi geliyor şimdi. Yarın yine regli olacağım ve yıkılacağım kesin...
Çok üzülüyorum...

canim yerlesme kanamasi olabilirmi acaba
test negatif cikti diye ümitsizlige kapilma bence adetinin 1 hafta gecmesini bekle öyle test yap bence
tabi adet olmazsan

nasil yaniii ... ne zamandir görüsemiyorduk sen görüsemedigimiz zamanlarda hamilemi kaldin... inanmiyorum ya.... canim üzülme hayirlisi budur belkide insallah tekrar olur bebegin

bukadar stres yapma kendine olacagi varsada olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…