Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

Benim önceki bi kaç belirtim adetime 8 ,9 gün kala yok oldu :/ Bu normal mi acaba ?

serapcım kaç günün geçiyor şimdi onu söyler misin birde ne zamandır istiyorsun bebek

canımcım benım adetımın 5yada 6 sında olması gerekıodu.ama 14u oldu tık yok.yanlız ıkı gundur adet olcakmısım gıbı hıssedıorum ara ara.bu sabah test yaptım bıse cıkmadı.acaba kan testı yaptırsammı yoksa hafta basına kadar beklesemmı.bız 10 aydır bebıs ıstıoruz.

canım 8 günün falan gecmiş olsaydı idrarda cıkardı ama sen yınede biraz daha bekle olmazsan kandan baktır canım hayırlısı olsun

tostim ben bugün adet oldum maalesef artik ocak ayina kaldi umutlarim.... : (

ben de ayın 20 sini bektiyorum...kasıklarımda ağrılar var, regl ağrıları için erken dii mii???

tostim ben bugün adet oldum maalesef artik ocak ayina kaldi umutlarim.... : (

hayırlısı olsun kuşum yeni yıl yeni bebek getirsin inş. ben olmadım daha bu ay kist için ilaç vermişti doktor ondan olabilir diye düşünüyorum

benimde hic haberim yok cnm ne zamandir karsilasamadim bir türlü....

kızlar ben yarın doktora gıdıcem.kanda baktırcam eger bebıs yoksa da adet sokturucu ıstıycem bole nereye kadar beklıycem.adet olsaydım sımdıye yumurtlama gunumdeydım:))bebek yoksada ne dıye beklıomkı anlamadım..

kızlar bugün adet olmam gerekiyor hala olmadım mide bulantılarım yok ama canım hep tatlı bişeler istiyor adet önceside hep ister canım böle hamile değilimdir die düşünüodum tamam içimde bi şüphe vardı ama hep korunuyoruz korunmadığımızda da dışa boşalma yöntemini kullanıoduk sanmıorum hamile olduğumu die düşünüodum ama bugün adet olamadım hala
ben de değilimdir die saçımı boyattım röntgen çektirdim gerçi internete akciğer filmi çok büyük bi radyasyon yaymadığı için bir kerede birşey olmaz dio ama saçımı da boyattım bide şuan bebek en son isteyeceğim şey napıcam ya çok korkmaya başladım
13 aylık bi oğlum var zaten biraz büyük olsa problem değil ama üffff napıcam

kızlaar selamlar, bende bu ay süpheleniyoruum kokulara karşı bir duyarlılık var belirtimidir acep?

kızlaar selamlar, bende bu ay süpheleniyoruum kokulara karşı bir duyarlılık var belirtimidir acep?

evet canim belirti ama bu belirtilere cok fazla takilmayin hic bisey düsünmeden kendinizi dinlemeden sadece adetinizi bekleyin derim.... strese hic girmeyin olacagi varsada olmuyor yoksa

senin adetin ne zaman...??

size sormak istediğim birşey var. ayın 19 u adet günüm ve sanırım yine bu ayda olucağım bel ağrım çok fazla. neyse ben şimdiden bir sonraki aya hazırlıklara başlama planı yapıyorum :) da netdeki yumurtlama dönemi hesaplayıcıları sizce kesin sonuç veriyor mudur? Yani aramızda bu hesaplayıcıları kullanıpda günleri tutan var mı?

ben hem ovulasyon testi hemde bu netteki hesaplayicilari bir arada denedim ve (bana göre) tutuyor
ama bence sen yinede en güzeli ovulasyon testi al daha saglikli bence

benimde hic haberim yok cnm ne zamandir karsilasamadim bir türlü....

canlar ben geldimmmmm:
yaa 12 aralıkta regl oldum bu cumarteside doktora gidiyorum inşallah.randevu aldım.ilk defa bir kadın doğum doktoruna gidicem.bide erkekmiş
bakalım ne dicek. eşiminde sperm testlerini götürcem göstercem doktora beni muayene ettikten sonra
bakalım neler dicek çok merak ediyorum.inşallah bişi yoktur yaa.çok korkuyorum

evet canim belirti ama bu belirtilere cok fazla takilmayin hic bisey düsünmeden kendinizi dinlemeden sadece adetinizi bekleyin derim.... strese hic girmeyin olacagi varsada olmuyor yoksa

senin adetin ne zaman...??

18 aralık canım, hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…