- 14 Kasım 2008
- 538
- 1
- 40
Keşke buluşup yüzyüze konuşabilsekkkk....
Ebru kader tosti bahark ve ben ne kaaaa güzel olur yaaa :)))
ben ankarada oturuyorum sana katılıyorum cicim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke buluşup yüzyüze konuşabilsekkkk....
Ebru kader tosti bahark ve ben ne kaaaa güzel olur yaaa :)))
canım ,benim e5 üstü hemen ,senin neresi tatlım
bende güzelyalı e-5 üstü :=)
aaa yakınız,,,kaç yıılık evlisin canım,kaç yaşındasın,
benim ocak 31 de tam 1 yıl olacak 23 yaşındayın siz:)
kizlaaarr adetime 2 gün kaldi ve adet sancilarim basladii sanki adet olucakmisim gibi
aaayyy aglamak istiyorum yaa
yok yok ben adet olucam kesin
galiba umutlarim ocak ayina kaldi
canıım bniim suan adetiim gectii ama bnde adetim yaklaştığında vardı kasığımda ağrılar sonradan kayboldu sennkilerde kaybolur inş. hamilesindirr.
insallah hamileyizdir canim
adet olacakmisim gibi hissettigimde cok üzülüyorum
ama bi yandanda bi umut dogdu icime 2 gün önce pembe 1-2 damla seklinde hatta daha azdi kan geldi, nette hamilelik hesaplayicilardan ögrendigim kadariyla 10 aralikta rahim icine ekilme günü yaziyor tamda o gün pembemsi kan geldi insallah diyorum yerlesme kanamasidir
bide yumurta aki gibi beyaz akintim var bunun sebebini bilmiyorum ama hayirlisi olsun artik
inşallah canım .. ALlah hersyin hayırlısını versiin benmde cok fazla akıntım ve bel ağrım var sadece ..
cnm insallah diledigin gibi olur ama benimde bildigim pembe kanamanin sebebi hamilelikle ilgii iki arkadasimdanda dymustum ikiside sonradan hamileolduklarini orendiler keske bende de olsa cnm yaaa bende cok istiyorum...insallah hamileyizdir canim
adet olacakmisim gibi hissettigimde cok üzülüyorum
ama bi yandanda bi umut dogdu icime 2 gün önce pembe 1-2 damla seklinde hatta daha azdi kan geldi, nette hamilelik hesaplayicilardan ögrendigim kadariyla 10 aralikta rahim icine ekilme günü yaziyor tamda o gün pembemsi kan geldi insallah diyorum yerlesme kanamasidir
bide yumurta aki gibi beyaz akintim var bunun sebebini bilmiyorum ama hayirlisi olsun artik
canim sen ne zamandan beri istiyorsun???
cnm insallah diledigin gibi olur ama benimde bildigim pembe kanamanin sebebi hamilelikle ilgii iki arkadasimdanda dymustum ikiside sonradan hamileolduklarini orendiler keske bende de olsa cnm yaaa bende cok istiyorum...
5 koca sene 2 kere kimyasal gebelik yaşadım...
kızlar ne durumdasınız
tosti ben bu sabah kırmızılları gördümm,,,olmadıı bu ayda
kızlar ne durumdasınız