Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

kizlaaarr adetime 2 gün kaldi ve adet sancilarim basladii sanki adet olucakmisim gibi:KK50:

aaayyy aglamak istiyorum yaa:KK43:
yok yok ben adet olucam kesin
galiba umutlarim ocak ayina kaldi:KK14:

Son düzenleme:
kizlaaarr adetime 2 gün kaldi ve adet sancilarim basladii sanki adet olucakmisim gibi:KK50:

aaayyy aglamak istiyorum yaa:KK43:
yok yok ben adet olucam kesin
galiba umutlarim ocak ayina kaldi:KK14:

canıım bniim suan adetiim gectii ama bnde adetim yaklaştığında vardı kasığımda ağrılar sonradan kayboldu sennkilerde kaybolur inş. hamilesindirr.

canıım bniim suan adetiim gectii ama bnde adetim yaklaştığında vardı kasığımda ağrılar sonradan kayboldu sennkilerde kaybolur inş. hamilesindirr.

insallah hamileyizdir canim
adet olacakmisim gibi hissettigimde cok üzülüyorum:KK43:
ama bi yandanda bi umut dogdu icime 2 gün önce pembe 1-2 damla seklinde hatta daha azdi kan geldi, nette hamilelik hesaplayicilardan ögrendigim kadariyla 10 aralikta rahim icine ekilme günü yaziyor tamda o gün pembemsi kan geldi insallah diyorum yerlesme kanamasidir
bide yumurta aki gibi beyaz akintim var bunun sebebini bilmiyorum ama hayirlisi olsun artik

Son düzenleme:
ama bi yandanda bi umut dogdu icime 2 gün önce pembe 1-2 damla seklinde hatta daha azdi kan geldi, nette hamilelik hesaplayicilardan ögrendigim kadariyla 10 aralikta rahim icine ekilme günü yaziyor tamda o gün pembemsi kan geldi insallah diyorum yerlesme kanamasidir
bide yumurta aki gibi beyaz akintim var bunun sebebini bilmiyorum ama hayirlisi olsun artik

inşallah canım .. ALlah hersyin hayırlısını versiin benmde cok fazla akıntım ve bel ağrım var sadece ..

cnm insallah diledigin gibi olur ama benimde bildigim pembe kanamanin sebebi hamilelikle ilgii iki arkadasimdanda dymustum ikiside sonradan hamileolduklarini orendiler keske bende de olsa cnm yaaa bende cok istiyorum...:emir_bebek::nazar:

cnm insallah diledigin gibi olur ama benimde bildigim pembe kanamanin sebebi hamilelikle ilgii iki arkadasimdanda dymustum ikiside sonradan hamileolduklarini orendiler keske bende de olsa cnm yaaa bende cok istiyorum...:emir_bebek::nazar:

insallah dedigin gibidir bitanem yaa
sen ne zamandir istiyorsun ?
Rabbim cok fazla aratmadan gönlüne göre versin insallah

tosti ben bu sabah kırmızılları gördümm,,,olmadıı bu ayda

hayırlısı olsun kadercim durmak yok yola devam çalışmalara devam önümüzdeki aya inş. güzel haberler verirsin bende hep erken oluyordum gecen ay 14 kasımda oldum bu ay 12 aralıkta bekliyordum olmadım daha kist için cyclo kullandım belki o geçiktirmiş olabilir diye düşünüyorum hayırlısı bakalım iyi bir spor salonu buldum ama adet olmadıgım için başlayamıyorum bakalım hayırlısı

kızlar ne durumdasınız :KK49:

slm kızlar benımde bu ay ayın 5ınde reglı olmam gerekıodu ama hala bıse yok.normalde 35gunde bır oluyodum ılk defa bu ay bukadar gecıktı.ama bı bı ayım cok streslıde gectı annem amelıyat fln oldu v..acaba stretende olabılırmı.daha test almadım bu cumaya kadar beklıycem.ıyıce emın olup sonra test yapmak ıstıyorum.cunku sonunda uzulmek ıstemıorum.acaba yapsammı beklesemmı.bugun abahtan adet olcakmıım gıbı karnım agrıo.of yaa Allahım ıns bu ay halıme kalırızzzzzzzzz....

serapcım kaç günün geçiyor şimdi onu söyler misin birde ne zamandır istiyorsun bebek :KK49:

benim geçen ay çok fazla beklentim vardı bir hafta erken adet oldum, bu ay umutlanmıyacağım dedim 19 u adet günüm ama hiç belirtim yok..

X