Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

hayırlısı inş. sen güzel haberleri verirsin canım rabbim emeklerini boşa cıkarmasın

ben buralardayim cnm sen nerelerdesin

hadi adetine 1 hafta kalmis insallah hayirlisi olur varmi belirtilerin

benim int. açtığım zamanlaarda kimse olmuyor canım denk gelemedik bi birbirimize, inşallah canım, bekliyoruz bakalım sadece midem bulanıyor ama benim midem zaten hep bulanır belirti olup olmadığını anlayamıyorum birde göğüs uçlarım çok acıyor kıyafet bile rahatsızlık veriyor ama sanırım çatlatma iğnesi yapıyor bu durumu :26:

hmmm... hadi hayirlisi olsun cnm insallah mide bulantisi bebistendir

daha 12 gün var hiç belirti yok ama umutla bekliyorum inş bebiş tutar bu ay dye ALLAH herkese en güzelini nasip etsin inş..

daha 12 gün var hiç belirti yok ama umutla bekliyorum inş bebiş tutar bu ay dye ALLAH herkese en güzelini nasip etsin inş..

belirti icin daha erken olabilir canim
düsünmemeye bak ve stres yapma bence
olacagi varsa olur zaten
Allah gönlüne göre versin:)

merhaba bugun itibariyle regli oldum.. bu ay da bebek de yok, en azından adet tarihim düzenli olarak devam ediyor hayırlısı bakalım..

ben 2 ocakta adet görcem ama bunu hiç görmek istemiyorum :) artık hamile olmak istiyorum

kızlar dünden beri benim başım dönüyor ara ara :118:

selam kızlar , denelerımızın ıkıncı ayı oncesındede ılac fılan kullanmıyordum gecen haftadan berı bir mide bulantısı var sinsi sinsi ben psikolojik diye dusunuyorum . Ama normalde 25 ınde adet olmam gerekıyor ... bu kadar cabul olurmu olmazmu bılemıyorum .. bende cok sık tuvalete gıdıyorum .. bunun bır anlamı varmı bılmıyorum sızde .. gecen ay 28 ınde adet gormustum

benimde adetim 24 kasım canım benimde bir haftadır mide bulantım var aşırı değil ama hafif bulanıyor dünden beride başım dönüyor ara ara inşallah hamileyizdir hepimiz ben dr.uma sormuştum canım bazılarında döllenmeden itibaren mide bulanmaya başlar ve bu doğru demişti

kızlar hamilemiyim henüz bilmiyorum ama renksiz hafif kokulu akıntım var bide kasıklarımda ağrı .. bunlar aynı zaman da regl belirtiside.gerci benim reglimden önce hiç akıntım olmazdı ama kafam karıstı????

ebru bahar k ve tosticim kader ben geldim.cumartesi doktora gittim.doktor muayene etti ultrasonla baktı tertemiz dedi.dün yani pazartesi içinde HSG vermişti.yani rahim filmiymiş.tüpler için.ayyy dün çok kötüydüm.filmi çekerken ileç verdiklerinde çok acım oldu ağladım valla.ama neyseki tertemiz çıktı sonuçlarım.eşimin hareketli sayısı düşükmüş.normal sperm sayısı iyimiş ama hareketli sayısı 6 ay önceki testine göre yarı yarıya düşmüş.doktor bana verilen ilacın mikrobun flan varsa hepsi temizlemiştir dedi.3 ay içinde eşinle özellikle YUMURTLAMA GÜNLERİNİZDE birlikte olmaya çalışın.günaşırı birleşin dedi.yani çok çalışki olsun dedi.eğer olmazsa 3 ay içinde eşim ürolog bir doktora gitçek.ilaç tedavisi olmayan VARİKOSEL sadece ameliyatta düzeliyor.bakalım ne olacak hayırlısı.ama doğumhaneyede girmiş bulundum böylece,doğum yapıcak kadınların hazırlandığı yerde hazırlandım.ilaç işlemlerimi yapçaklar die.ellerimle yüzümü kapadım doktor yaşlıydı çok utandım ama adamcağız korkma kızım bişi yok diyordu.çok zor olmadı sadece ilaç verilince kasıklarım ve belim felç geçirdi sandım.ama duyduğum insanlara göre çok iyiydim.teyzemin kızı bayılmıştı.ben ona göre iyiydim.bide kanamam vardı dün eve gidince.adet kanaması gibi baya bi kan geldi çok ilginçççççç....

öyle yani... sanki bahar k sende çektirmiştin dimi ????

3 ay içinde inşallah bir hamiş duyarım kendim dahil bu topikteki herkeste dahil.hamişlerimizin haberini duymak istiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…