Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

canlar ben geldimmmmm:
yaa 12 aralıkta regl oldum bu cumarteside doktora gidiyorum inşallah.randevu aldım.ilk defa bir kadın doğum doktoruna gidicem.bide erkekmiş :KK69:
bakalım ne dicek. eşiminde sperm testlerini götürcem göstercem doktora beni muayene ettikten sonra :KK50:
bakalım neler dicek çok merak ediyorum.inşallah bişi yoktur yaa.çok korkuyorum :KK43:

canim nerelerdesin sen yaaaaa ne zamandir görüsemedik yine....:KK20:
bende 14 aralikta adet oldum maalesef:KK59:
senin 1 sene olmusmuydu cnm bebek isteyeli ?

icini ferah tut cnm insallh bisi yoktur, korkma:KK1:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.sürekli takip ediyordum ama üyelik şimdi kısmetmiş.bende 2 yılı aşkındır evliyim ve sorun olmadığı halde hamiş kalamayanlardanım.dün adet günümdü fakat bişey yok henüz.:KK61:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.sürekli takip ediyordum ama üyelik şimdi kısmetmiş.bende 2 yılı aşkındır evliyim ve sorun olmadığı halde hamiş kalamayanlardanım.dün adet günümdü fakat bişey yok henüz.:KK61:

hakkinda hayirlisi olsun canim insallah hamilesindir:KK1:

canim nerelerdesin sen yaaaaa ne zamandir görüsemedik yine....:KK20:
bende 14 aralikta adet oldum maalesef:KK59:
senin 1 sene olmusmuydu cnm bebek isteyeli ?

icini ferah tut cnm insallh bisi yoktur, korkma:KK1:

tatlım vallahi tam 4,5 yıllık evliyim ve korunmayalıda şubatta tam 1 yıl olucak.yani 1 senedir uğraşıyoruz ama henüz hiç hamilelik yaşamadım.adet düzensizliğim hiç olmadı.herşey güzel 27 günde bir regl oluyorum.bir problemim yok benim bildiğim kadarıyla,şikayetlerim flanda yok öyle.sadece çocuk olmuyor.

tatlım bu arada ben çalışıyorum.o yüzden fırsat buldukça girebiliyorum.vallahi darılmayın.bende çok istiyorum girmek ama fırsat oldukça anca.facebook yokmu sizin yaw :)))):21:

tatlım vallahi tam 4,5 yıllık evliyim ve korunmayalıda şubatta tam 1 yıl olucak.yani 1 senedir uğraşıyoruz ama henüz hiç hamilelik yaşamadım.adet düzensizliğim hiç olmadı.herşey güzel 27 günde bir regl oluyorum.bir problemim yok benim bildiğim kadarıyla,şikayetlerim flanda yok öyle.sadece çocuk olmuyor.

tatlım bu arada ben çalışıyorum.o yüzden fırsat buldukça girebiliyorum.vallahi darılmayın.bende çok istiyorum girmek ama fırsat oldukça anca.facebook yokmu sizin yaw :)))):21:

canim ayniyiz benimde subatta 1 yil olacak ve simdilik bildigim kadariyla bir sorunumuz yok ama yinede cocuk olmadi simdiye kadar
ocakta 11. denememiz olcak ozamanda olmazsa subattada denicem eger oda olmazsa zaten artik 1 yil doldugu icin direk doktorun yolunu tutmak kaliyo bakalim artik hayirlisi olsun hakkimizda
facebook vardi ama ciktim ordan artikyok

bende adet oldum kızlar nasip değilmiş bu ayda hayırlısı olsun artık kafamı dagıtıcam spora yazıldım haftaın 4 günü spora gidicem 2 günde kurana gidiyorum geriye 1 gün kalıyor ondada cocuk yaparız artık :KK1::KK1:

bende adet oldum kızlar nasip değilmiş bu ayda hayırlısı olsun artık kafamı dagıtıcam spora yazıldım haftaın 4 günü spora gidicem 2 günde kurana gidiyorum geriye 1 gün kalıyor ondada cocuk yaparız artık :KK1::KK1:

hayirlisi olsun canim 2010 da gelmedi bebekler insallah 2011 de gelir:KK1:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım burası cidden faydalı ve ferahlatıcı insanın içini açıyor. her ay ihtimali olmasa bile hamile gibi hissediyrum nedense haliyle adet yaklaştıgı için bi şişkinlik oluyo ama her ayın sonunda gene geliyor artık gelmesin diye yalvarıcam nerdeyse napalım nasib allah biliyor artık ne zaman olacagını . elimizden geleni yapıyoruz bebiş için . allah isteyen herkese versin evlat bence çok güzel bir duygu olsa gerek...

arkadaşlar aranıza yeni katıldım burası cidden faydalı ve ferahlatıcı insanın içini açıyor. her ay ihtimali olmasa bile hamile gibi hissediyrum nedense haliyle adet yaklaştıgı için bi şişkinlik oluyo ama her ayın sonunda gene geliyor artık gelmesin diye yalvarıcam nerdeyse napalım nasib allah biliyor artık ne zaman olacagını . elimizden geleni yapıyoruz bebiş için . allah isteyen herkese versin evlat bence çok güzel bir duygu olsa gerek...

sen ne zamandir istiyorsun canim

merhaba baynlar bende aranıza yeni katılanlardanım.1 seneye yakındır bebek düşünüyoruz ama tüpler kapalı :S Bu ay allah nasip ederse Tüp bebeğe başlayacagız.İçim bi garip nedense korku ,, sevinç ,, umut herşey var karmakarışık. Dualarınızı bekliyorum.Alalıhımm hepimizi yavrularıyla buluştursun:KK5:

benimde adet tarihim 19 u ayın ve bugün itibariyle hiç bir belirtim yok ne adet olmayla ilgili nede hamilelikle ilgili.. her sabah kirpiklerime falanda bakıyorum bu sabah inanılmaz düzdüler :) hem umutlu değilim zaten diyorum hemde bir yanım kıpır kıpır.. hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.

merhaba bayanlar ,ben de yenıyım burda:) 1 yıl 5 aylık evlıyım ılk calışmalara bu ay başladım adetım 3 ocak bakalım neler olacak:) ılk denemede ihtimal pek yok ama allah bılır bakalım

merhaba bayanlar ,ben de yenıyım burda:) 1 yıl 5 aylık evlıyım ılk calışmalara bu ay başladım adetım 3 ocak bakalım neler olacak:) ılk denemede ihtimal pek yok ama allah bılır bakalım

Öyle deme canım, ben ilk denemede tutturdum ama kimyasal gebelikmiş.

Şimdide bu ay yine denedik,yine tuttu... kan tahlilinde pozitif çıktı, ultrasonda görmek için beklemedeym:)

Şimdide bu ay yine denedik,yine tuttu... kan tahlilinde pozitif çıktı, ultrasonda görmek için beklemedeym:)

yaa ne gusel Allahım ıns bızede nasıp eder.benımde son adet tarıhım 30 ekım.ama hala bıse yok.pztsı doktora gıdıcem kan testı ıcın.orda kesın cıkar eger deılsemde su adetımın olması ıcın ılac fln verır heralde.zaman aleyhıme ıslıo cunku kızlar:))

Tebrikler canım, inşallah Allah bizlerede kısmet eder o duyguyu....

kızlarrrrrrrrr, :KK16:
nerelerdesiniz tosti, ebru32, baharkartal ve diğer arkadaşlarım...özledim valla sizleri sanırım denk gelmiyoruz birbirimize...tosticiğim sanırım adet olmuşsun üzülme tatlım, spora yazılmışsın çok güzel oyalanmak iyi olur benimde adetim 24 aralık bu ay doktor klomen ve çatlatma iğnesi verdi umarım emeklerimiz boşa çıkmaz...:KK54:

kızlarrrrrrrrr, :KK16:
nerelerdesiniz tosti, ebru32, baharkartal ve diğer arkadaşlarım...özledim valla sizleri sanırım denk gelmiyoruz birbirimize...tosticiğim sanırım adet olmuşsun üzülme tatlım, spora yazılmışsın çok güzel oyalanmak iyi olur benimde adetim 24 aralık bu ay doktor klomen ve çatlatma iğnesi verdi umarım emeklerimiz boşa çıkmaz...:KK54:

ben buralardayim cnm sen nerelerdesin:KK9:

hadi adetine 1 hafta kalmis insallah hayirlisi olur varmi belirtilerin

X