Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

inşallah canım
tosti dünde yoktu bugün gelir herhalde canım forum takipte yazdığın mesajlar diye bir yer var oraya tıkla kolay bulursun :KK9:

sağol tatlım sen nasılsın.hoşgeldin.
tostide gelsin artıkkkk....

baharkartal:15kasım
tosti:16kasım
ebru:15kasım
bahark:15 kasım

hadi bakalım hepimizin inşallah hayırlısıysa olsun bebişi.
ayy ben burayı çok sevdimmmmm :KK70:
canım vallahi 2 gün oldu topigi açalı ama fırsat bulupta pc basına oturamadım kusura bakmayın ne olur yarın bayram tatiline cıkacagız ödemeler falan vardı onları hallettım bugünde ama bir kalabalık bir kalabalık bankalar anlatamam

kizlaaarrr cok az kaldii gün gectikce dahada heyecanlaniyorum ama insallah bu heyecanlarimiz bosa cikmaz, hepimizin hemen hemen ayni gün beklenmeyen adet tarihimiz

ebru32 15 kasım
bahark 15 kasım
ekin 13-15 kasım
tosti 16 kasım
siyahdüş 16 kasım
ayfer 16 kasım
tarioronar 17 kasım
kad_er 19 kasım
domdom 19 kasım
boncuk 19 kasım
kedersiz 20-21 kasım
sevdanehri 20 kasım
fatos56 21 kasım
şifa 23 kasım
yosunnk 29-30 kasım

abru bahar ve ekin sizin gününüz az kalmış vallahi benım bel agrım gecti sık idrarada cıkmıyorum artık hayır olsun inş. bugünde dışardaki işlerimi hallettım yarın tatıle cıkıyoz bayram tatiline kızlar kayınvalidemlere gidecegiz orda net yok bir hafta kadar giremıycem malesef

merhaba arkadaşlar benimde 4 günüm var bakalım hepimiz için hayırlısı diyorum .hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum .belirtilerim benimde var ama yinede piskolojikde olabiliyor o yüzden beklemekden başka çaremiz yok :)))

abru bahar ve ekin sizin gününüz az kalmış vallahi benım bel agrım gecti sık idrarada cıkmıyorum artık hayır olsun inş. bugünde dışardaki işlerimi hallettım yarın tatıle cıkıyoz bayram tatiline kızlar kayınvalidemlere gidecegiz orda net yok bir hafta kadar giremıycem malesef

sana iyi yolculuklar canım inşallah bayram dönüşünde hepimiz güzel hamilelik haberlerimizi veririz :KK31:

bende sık idrara çıkıyorum kaç gündür ama sen deyince aklıma geldi tosticim ama ben idrara çıkarken yanmam oluyor acaba idrar yollarımımı üşüttüm ki :KK53:

bende sık idrara çıkıyorum kaç gündür ama sen deyince aklıma geldi tosticim ama ben idrara çıkarken yanmam oluyor acaba idrar yollarımımı üşüttüm ki :KK53:

canım bende sık idrara cıkarken yanmam oluyordu ama gecti olabılır üşüttük sanırım :KK68:

kızlar ezan okunuyor abdestim varken hemen namazı kılıp gelim bir yere ayrılmatın kuşlar gelcem hemen :))

yavrisko hoşgeldin canım ne zamandır deniyorsunuz bebek için

hoşbulduk yaklaşık 3 yıldır deniyoruz 2 kere hamile kaldım .çok heyecanlandığım için ikiside düştü doktor hiç bir problem yok diyor ama heyecan yapmamam lazımmış bu kez kendimi hazırladım inşallah olursa heyecanlanmayacağım desemde inanmayın :)))) ne olcak benim halim bilmiyorum...

slm kızlar nasılsınız bakalım benım bugun kasıklarım cok agrı vardı ve cok hareketlı ıdı galıba rahım duvarım mı yıkıldı hastalanac mıyım ne cok fazla hareket vardıı anlamadım dogrusu ne oluyor bugun okulda cocuklara derste susun dıye bagırdıkca sankı rahmımden bır seyler kopuyor gıbı agrıyordu ne oldu bu ay boyle anlamadım dogrusu akıntım cok fazla ama goguslerımde falan agrı falan yok sadece kasıklartımda ama sureklı bır agrı anlayamadım dogrusu sızce neden olabılır canlarım

Kızlar merhaba bugün ben adet belirtilerim başladı :KK43:(
17 kasım adet günümdü ancak bu ay muhtemelen erken gelecek...
Kahverengiler geleceğini gösterdi :KK43:(
zaten bende belirti de yoktu hamile olmama belirtileri vardı bende :))
göğüslerimde falan hiçbir değişiklik yoktu..mide yanması vb değişiklikler de yoktu...

slm kızlar nasılsınız bakalım benım bugun kasıklarım cok agrı vardı ve cok hareketlı ıdı galıba rahım duvarım mı yıkıldı hastalanac mıyım ne cok fazla hareket vardıı anlamadım dogrusu ne oluyor bugun okulda cocuklara derste susun dıye bagırdıkca sankı rahmımden bır seyler kopuyor gıbı agrıyordu ne oldu bu ay boyle anlamadım dogrusu akıntım cok fazla ama goguslerımde falan agrı falan yok sadece kasıklartımda ama sureklı bır agrı anlayamadım dogrusu sızce neden olabılır canlarım

inşallah hamilesindir canım acaba yumurtlama döneminde misin ki? bilemedim

canlarim nasilsiniz bakim:KK3: buarada adet tarihim 15 kasim yazdim ama siklusum 27-28-29 gün yani kasim 14-15-16si da olabilir, bide hic adet belirtimde yok cok kafam karisik cok korkuyorum yaa artik dayanamiyorumda biran önce olsun istiyorum bebek hasretiyle yanip tutusuyorum Rabbim bizlere fazla aratmadan nasip etsin Insallah

benim de ayın 18 i gibi. bekliyorum artık. sırtımda ve kasıklarımda ağrı hissediyorum.bu sefer umutluyum. bizim akrabalardan 3-4 kişi rüyasında beni hamile görmüş. hayırlısı artık bekliyorum bi umutla :KK31:

hoşbulduk yaklaşık 3 yıldır deniyoruz 2 kere hamile kaldım .çok heyecanlandığım için ikiside düştü doktor hiç bir problem yok diyor ama heyecan yapmamam lazımmış bu kez kendimi hazırladım inşallah olursa heyecanlanmayacağım desemde inanmayın :)))) ne olcak benim halim bilmiyorum...
kız bunuda ilk kez duydum:KK53: heyecenlı avrat seni :KK48: inş.3. kucagına alırsın kuşum güzel haberlerini burda paylaşırız:21:
vallahi kuşum ben bu havalarada baglıyorum
Kızlar merhaba bugün ben adet belirtilerim başladı :KK43:(
17 kasım adet günümdü ancak bu ay muhtemelen erken gelecek...
Kahverengiler geleceğini gösterdi :KK43:(
zaten bende belirti de yoktu hamile olmama belirtileri vardı bende :))
göğüslerimde falan hiçbir değişiklik yoktu..mide yanması vb değişiklikler de yoktu...
belli olmaz canım belkı kahverengiler yerleşme kanamasıdır :KK71:
canlarim nasilsiniz bakim:KK3: buarada adet tarihim 15 kasim yazdim ama siklusum 27-28-29 gün yani kasim 14-15-16si da olabilir, bide hic adet belirtimde yok cok kafam karisik cok korkuyorum yaa artik dayanamiyorumda biran önce olsun istiyorum bebek hasretiyle yanip tutusuyorum Rabbim bizlere fazla aratmadan nasip etsin Insallah

inş. canım ben kadınlar kulübüyle tanıştıktan 10 gün sonra hamile oldugum haberini verdim inş. bu topikte hepimize ugurlu gelir bebişlerimizi bizi bekletmeden gelir allahın izniyle:KK75:

inş. canım ben kadınlar kulübüyle tanıştıktan 10 gün sonra hamile oldugum haberini verdim inş. bu topikte hepimize ugurlu gelir bebişlerimizi bizi bekletmeden gelir allahın izniyle:KK75:[/QUOTE]

AMIINNNN

X