• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet günü gebelik testi silik çıkanlar

busrabynnn

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2022
23
5
6
29
Kızlar beklenen adet günümün ilk 4günü lekelenmem oldu son 4gündür ise normal adet oluyorum gibi kanamam var aklıma takıldı ve gebelik testi yaptım silik çıktı sizce hamile miyim yoksa kimyasal gebelik mi yaşıyorum 2ay önce de düşüğüm olmuştu bana yardımcı olur musun tekrar tekrar hastanelere git gel yapmaktan korkuyorm

Eklentiler

• FF1DD1F1-94F1-44D7-BD18-71BD7319CAA5.jpeg
    FF1DD1F1-94F1-44D7-BD18-71BD7319CAA5.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar beklenen adet günümün ilk 4günü lekelenmem oldu son 4gündür ise normal adet oluyorum gibi kanamam var aklıma takıldı ve gebelik testi yaptım silik çıktı sizce hamile miyim yoksa kimyasal gebelik mi yaşıyorum 2ay önce de düşüğüm olmuştu bana yardımcı olur musun tekrar tekrar hastanelere git gel yapmaktan korkuyorm
ıyı de bellı bhcg oldugu dusuk ya da devam edıyor neden doktora gıtmemeye ısrar edıyo bu ınsanlar anlamıyorum belkı de en kotusu dıs gebelık ondan kanaman var?? Doktora gıtmekten cekınmemen lazım daha temkınlı olman lazım. En acılınden gıt ve kontrol ol bence. Rabbım korusun. Kımyasalsa sıfırlanır. Dusukse ıcınde parca kalabılır. Yanı.. Belkı de bı progestan destegı gerekıyor kı tutunacak...

Şöyleki ilk düşüğümde gebelik sıfırlanana kadar gittim zaten doktora patolojiden de sıkıntılı bir durum olmadı başıma böyle bişey ilk kez geldi yani adetken test yaptım böyle çıktı tekrardan düşük olmasından korkuyorm ama dediğinizde de haklısınız içinde parça kalma ihtimali yada kimyasal bana dua eder misiniz çok dardayım

Back