Adet geciktirici ve ertesi gün hapı

Canim kaydigi icin bir yere tqkilmis onda zor cikardi

Kadin Dogum plk 3 yil calistim surtunme yoluyla hamile kalan 2 kisi gormustum ayrica hemen yikamanla malesef kurtulamazsin bu riskten. Zaten cok kisa sure icinde evleneceksen cok dert etme derim su hamilelik durumunu ayrica az sabretseydiniz keske

Adet geciktiriciyi denize girmek icin kullanacaksan, onun yerine tampon kullanmayi denesen?

Ya tabi sadece deniz değil. 5 yıldır bekliyoruz birbirimizi. Ertesi gün hapı alacağım diye adet geciktirici alamayacağım. Balayında kardeş kardeş uyuyacağız. Bu da canımı sıkmıyor değil. Ama bu durumda yapacak bir şey de yok gibi

Kadin Dogum plk 3 yil calistim surtunme yoluyla hamile kalan 2 kisi gormustum ayrica hemen yikamanla malesef kurtulamazsin bu riskten. Zaten cok kisa sure icinde evleneceksen cok dert etme derim su hamilelik durumunu ayrica az sabretseydiniz keske

2.5 hafta dayanamadık

Yapacak bir şey yok. Balayında sarılıp uyuruz. Belki şansım yaver gider de hemen regl olurum veya gecikirim

Hayır zevk suyu sperm içermiyor canım.
Eğer boşalmadan önce bir kez daha ilişki olduysa ve erkek ilk ilişkide boşaldıysa,2. İlişkide kalan sperm artıkları zevk suyuyla birlikte çıkıyor. Yani sperm bulunabilmesi için sizin 2. Kez birleşme yapmanız gerekiyor. Bununla ilgili bir makale vardı bulabilirsem atarım canım.

Ya sürtünerek hamile kalınmayacağını öğrenmeden evleniyorsunuz ya ne denir bilmiyorum

Ciddi misin?
Bulabilirsen harika olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…