Adet geciktirici ve ertesi gün hapı

Takarken acili evet cikarirken pek degil ama.. kaymamisti benimki sade cok kanama yapti.. dusun 30 gun boyu kanama yasadim hatta dalga gectim baya guzel korunma yontemi diye:) iliski yasayamiyosunki:)) bende dusunmuyorum aslinda ama boylede diken uzeribdeyim : (
Canim kaydigi icin bir yere tqkilmis onda zor cikardi

Kadin Dogum plk 3 yil calistim surtunme yoluyla hamile kalan 2 kisi gormustum ayrica hemen yikamanla malesef kurtulamazsin bu riskten. Zaten cok kisa sure icinde evleneceksen cok dert etme derim su hamilelik durumunu ayrica az sabretseydiniz keske:KK53::KK53:

Adet geciktiriciyi denize girmek icin kullanacaksan, onun yerine tampon kullanmayi denesen?

Ya tabi sadece deniz değil. 5 yıldır bekliyoruz birbirimizi. Ertesi gün hapı alacağım diye adet geciktirici alamayacağım. Balayında kardeş kardeş uyuyacağız. Bu da canımı sıkmıyor değil. Ama bu durumda yapacak bir şey de yok gibi

Kadin Dogum plk 3 yil calistim surtunme yoluyla hamile kalan 2 kisi gormustum ayrica hemen yikamanla malesef kurtulamazsin bu riskten. Zaten cok kisa sure icinde evleneceksen cok dert etme derim su hamilelik durumunu ayrica az sabretseydiniz keske:KK53::KK53:

2.5 hafta dayanamadık :D

Yapacak bir şey yok. Balayında sarılıp uyuruz. Belki şansım yaver gider de hemen regl olurum veya gecikirim

Aslinda bilgim var. Ama maalesef toplum ve aile yapimiz beni böyle bir strese soktu. Normalde takmam hamileligi. Ama bir ton borcla evleniyoruz. Evlenir evlenmez aa gerdek gecesi hamile kaldim yalanıyla baslamak istemiyorum hayata.

Benim bildiğim kadariyla zevk suyu da sperm icerir. Sonucta temas oldu, penetrasyon olmasa bile. Bir de tam yumurtlama dönemindeyim. Bende biliyorum vajinanın dışından yumurtalıklara kadar gitmez o sperm ama insanın kafasını kurcalıyor bir kere.
Hayır zevk suyu sperm içermiyor canım.
Eğer boşalmadan önce bir kez daha ilişki olduysa ve erkek ilk ilişkide boşaldıysa,2. İlişkide kalan sperm artıkları zevk suyuyla birlikte çıkıyor. Yani sperm bulunabilmesi için sizin 2. Kez birleşme yapmanız gerekiyor. Bununla ilgili bir makale vardı bulabilirsem atarım canım.

Ya sürtünerek hamile kalınmayacağını öğrenmeden evleniyorsunuz ya ne denir bilmiyorum

Hayır zevk suyu sperm içermiyor canım.
Eğer boşalmadan önce bir kez daha ilişki olduysa ve erkek ilk ilişkide boşaldıysa,2. İlişkide kalan sperm artıkları zevk suyuyla birlikte çıkıyor. Yani sperm bulunabilmesi için sizin 2. Kez birleşme yapmanız gerekiyor. Bununla ilgili bir makale vardı bulabilirsem atarım canım.

Ciddi misin?
Bulabilirsen harika olur.

Back