Adet geciktirici ve ertesi gün hapı

En azindan evlisiniz
Etraf ne der olayi yok:KK70:
Ayy iki tane yeterli canim olmayana nasip etsin allah. Ama sunu diyim surtunme oldugu icin dr spirakll takmamisti test yaptirmistim afet olunca gitmistim. Dr bekar kizlar bile boyle hamile kalabiliyor demisti. Yani ihtimal var sen test yap emjn ol hormonlarini bozma

doğrusun bacım.

evleniyorsun ve cinsel bilgin bu kadarsa eğer aç oku biraz.

Cinsel bilgim var. Bütün doktorlar da zaten zevk suyunda sperm olduğunu ve vajina girişine temas halinde düşük bir ihtimal de olsa hamile kalınabileceğini söylüyorlar. Ben aslında ertesi gün hapı ve adet geciktirici hakkında bilgi sahibi olmak istediğim için icsem mi içmesem mi diye açtım konuyu

Ayy iki tane yeterli canim olmayana nasip etsin allah. Ama sunu diyim surtunme oldugu icin dr spirakll takmamisti test yaptirmistim afet olunca gitmistim. Dr bekar kizlar bile boyle hamile kalabiliyor demisti. Yani ihtimal var sen test yap emjn ol hormonlarini bozma

Test yapıp pozitif çıktıktan sonra önemi yok ki. Benim kalmamam lazım. O sebeple ilaç içmeye karar verdim. Umarım ilac eyan etkisi gösterir ve adet düzenim gecikir. En azından kına ile düğünü atlatırım

Cok zor dimi : ( kiz ben tedaviyle hamile kaldim ona ragmen korkuyorum suan. Spiral bendede asiri kanama yapti cikarttirdim olecektim kan kaybindan..hapada basladim ama cok hormon var onda..prezervatif cok severek kullanmiyo esim ama mecbur yani
Hic biri yuzde yuz degil benim ilk oglum 2 aylikti spiral kaydigi icin adet olamadim. Hamileyim diye cok korktum test yaptirdim. Cikarmadi takmasibda cok fenaydi. Bir daha taktirmam diye yemin ettim yani sen dusun

Cinsel bilgim var. Bütün doktorlar da zaten zevk suyunda sperm olduğunu ve vajina girişine temas halinde düşük bir ihtimal de olsa hamile kalınabileceğini söylüyorlar. Ben aslında ertesi gün hapı ve adet geciktirici hakkında bilgi sahibi olmak istediğim için icsem mi içmesem mi diye açtım konuyu

Bunu bir doktora sor. Her bunye farkli bazi doktorlar ikisini bikacgun arayla kullanabilecegini soyluyor ama riske girme. Bazi kadinlari sadece ertesi gun hapi bile mahvedebiliyor.
Ikisini birden alip rahatsizlanma sonra.

Geciktirici kullanmadim ertesi hun hapi aldim bende hicbir etki yapmadi regl duzenim dahi bozulmadi tam tarihlerde olmaya devam ettim ama baskalarina agir gelebiliyor.

Bunu bir doktora sor. Her bunye farkli bazi doktorlar ikisini bikacgun arayla kullanabilecegini soyluyor ama riske girme. Bazi kadinlari sadece ertesi gun hapi bile mahvedebiliyor.
Ikisini birden alip rahatsizlanma sonra.

Geciktirici kullanmadim ertesi hun hapi aldim bende hicbir etki yapmadi regl duzenim dahi bozulmadi tam tarihlerde olmaya devam ettim ama baskalarina agir gelebiliyor.

Doktora sordum cevap bekliyorum. Umarım dönerler.
Bende daha önceden 2 kere aldım.
2 yıl geçti üzerinden
Etki etmemisti hic olumsuz.

Hamile kalmak o kadar kolay değil..

Tavsiyem telefonuna uygulama indirip döngünü oradan takip et.
Ayrıca biraz daha bilgilen..

Hic biri yuzde yuz degil benim ilk oglum 2 aylikti spiral kaydigi icin adet olamadim. Hamileyim diye cok korktum test yaptirdim. Cikarmadi takmasibda cok fenaydi. Bir daha taktirmam diye yemin ettim yani sen dusun
Takarken acili evet cikarirken pek degil ama.. kaymamisti benimki sade cok kanama yapti.. dusun 30 gun boyu kanama yasadim hatta dalga gectim baya guzel korunma yontemi diye:) iliski yasayamiyosunki:)) bende dusunmuyorum aslinda ama boylede diken uzeribdeyim : (

Sana bir sey diyeyim mi
Derdim gerdek degil
Ben eşimle cikacagim ilk tatilde denize havuza girmek istiyorum yahu. O kadar para baydık otele. Havuz önünden oda seçtik. Regl regl oturayım mi kenarda.

Bir de gelinlikle zor olur yaa. Sikintim orada :KK70:
Tampon kullanmanızı öneririm. Ağrınız aşırı fazla olmuyorsa hormonlarınızı bozmaya gerek yok bence.

Takarken acili evet cikarirken pek degil ama.. kaymamisti benimki sade cok kanama yapti.. dusun 30 gun boyu kanama yasadim hatta dalga gectim baya guzel korunma yontemi diye:) iliski yasayamiyosunki:)) bende dusunmuyorum aslinda ama boylede diken uzeribdeyim : (

Ya acısını biz niye çekiyoruz
Eşlerimiz korunsa ya dimi

Back