Adet geciktirici ve ertesi gün hapı

yani hamile deilsinizdirde ... bu durumu onemseyın yanı o şeyın ordan çıkması ıçın ya takmasını bılememış partnerınız yada aşırı zorlanmıştır....

içme canım. sadece rahmini değil psikolojini bile berbat edersin düğününden balayından keyif almazsın

Haklisin. Simdiden kavga ediyoruz zaten. Nasil anlamazsin kordomun çıktığını diye.

Simdi diyorsun ki vajina girisine temas eden zevk suyu hamile birakmaz. Dogru muyum?

Sana bir sey diyeyim mi
Derdim gerdek degil
Ben eşimle cikacagim ilk tatilde denize havuza girmek istiyorum yahu. O kadar para baydık otele. Havuz önünden oda seçtik. Regl regl oturayım mi kenarda.

Bir de gelinlikle zor olur yaa. Sikintim orada :KK70:
Tampon kullan.

Haklisin. Simdiden kavga ediyoruz zaten. Nasil anlamazsin kordomun çıktığını diye.

Simdi diyorsun ki vajina girisine temas eden zevk suyu hamile birakmaz. Dogru muyum?

canım direk üstüne boşalsa bile mümkün değil hamile kalmazsın. tüplere gitmesi o kadar kolay değil. kaldı ki tüplerden rahme gitmesi de kolay değil. hiiiçç düşünme bu konuyu.

Valla ben bise demiyorum :) karar senin. Tek derdin havuzsa oyle gecistirebilirsin bence. Ama yok illa istemiyorum adet olmayi dersen kullanabilirsin tabii. Hem belki hamilesindir ve hic adet olmazsin:))) haha

Ağzımızı hayra açalım lütfen:D

Ben Cocuk istemiyorum ve de yüzmek istiyorum :D

Vajina girişine temas eden zevk suyu hamile bırakmaz diyorsun yani doğru muyum?
Canim geri cekilmeyle bile yillarca korunan var.. ki bana gore korunma yontemi degil aslinda. Oyle bi zaman olmaliki senin yumurtan aktif olacak ve o zevk suyunde super guc bir sperm birlesecek:)) o zevk suyu dedigin iceri giremeden daha buhar olmustur:)))

Canim geri cekilmeyle bile yillarca korunan var.. ki bana gore korunma yontemi degil aslinda. Oyle bi zaman olmaliki senin yumurtan aktif olacak ve o zevk suyunde super guc bir sperm birlesecek:)) o zevk suyu dedigin iceri giremeden daha buhar olmustur:)))

Internette 14161 farklı sitede adet baslangicima gore yumurtlama tarihimi hesapladım. Şu durumda hep yüzde 78 çıkıyor. Yumurtkana donemumdeyim. Ondan biraz da bu telaşım :)

Kucuk oglum 2.5 yasinda hala geri cekme yontemini uygulariz buyuk oglumda 5 sene sonra kendi istegimizle biraktik. Bencede oyle birsey olmaz

Hamile kalma ihtimalin var bu şekilde ama gerçekten çok düşük. Ben normal yolla bile altı ayda anca hamile kaldım. Birşey olacağını pek sanmıyorum.

Kucuk oglum 2.5 yasinda hala geri cekme yontemini uygulariz buyuk oglumda 5 sene sonra kendi istegimizle biraktik. Bencede oyle birsey olmaz
Cok iyi yapabilmek lazim.. partner kendinj tutabiliyosa mumkun diyolar. Genede cok guvenilir gelmiyo bana. Hani her insan ayni olmazki.. birinin spermler daha gucludur ya da daha iyi kendine hakim olabilir. Yanliz bak bunu acik acik yazdin buraya.. onumuzdeki ay geciktim diyee konu acmayasin:))

Back