- 10 Ekim 2014
- 32.095
- 144.005
- 798
- Konu Sahibi Suderinnaz11
-
Hamile kalma ihtimalin var bu şekilde ama gerçekten çok düşük. Ben normal yolla bile altı ayda anca hamile kaldım. Birşey olacağını pek sanmıyorum.
Ama sperm yokki ortada:) sadece zevk suyu diyor arkadasBazi insanlarin cocuk sahibi olamamasi veya zor olmasi herkesin ayni sekilde olacagina anlamina gelmiyor.
"Iceriye dogru" temas olduysa ve yumurtlama gunuyse olabilir neden olmasin.
Spermler hareketliler ve 2-3 gune kadar iceride canli kalabilirler. Ihtimal cok cok dusuk olsa da imkansiz demiyor doktorlar.
Muhtemelen kalmazsiniz ama imkansiz diye bisey yok.
Valla desifre ettim kendimi. Allah olmayanlara nasip etsin insallah:) tabikide korunma yontemi degil ama esim boyle istiyo beni taniyanlar tanimamazliktan gelinCok iyi yapabilmek lazim.. partner kendinj tutabiliyosa mumkun diyolar. Genede cok guvenilir gelmiyo bana. Hani her insan ayni olmazki.. birinin spermler daha gucludur ya da daha iyi kendine hakim olabilir. Yanliz bak bunu acik acik yazdin buraya.. onumuzdeki ay geciktim doye konu acmayasin:))
Bazi insanlarin cocuk sahibi olamamasi veya zor olmasi herkesin ayni sekilde olacagina anlamina gelmiyor.
"Iceriye dogru" temas olduysa ve yumurtlama gunuyse olabilir neden olmasin.
Spermler hareketliler ve 2-3 gune kadar iceride canli kalabilirler. Ihtimal cok cok dusuk olsa da imkansiz demiyor doktorlar.
Muhtemelen kalmazsiniz ama imkansiz diye bisey yok.
Ama sperm yokki ortada:) sadece zevk suyu diyor arkadas
Ama sperm yokki ortada:) sadece zevk suyu diyor arkadas
Amin amin:) genelde kadinlar kullaniyo biseler cunku erkekler illa iceri istiyolar.. genede adamin kafasinda acaba oluyo, en azindan bende o sekilde oluyodu.Valla desifre ettim kendimi. Allah olmayanlara nasip etsin insallah:) tabikide korunma yontemi degil ama esim boyle istiyo beni taniyanlar tanimamazliktan gelin
Onu biliyorum yazdimda hatta.. ama tesaduf cok hareketli bi sperm olacak ki iceri girnemis bile adam :) ne bilimBazilarinin zevk suyunda hic sperm olmazken bazilarinin zevk suyunda da az miktarda sperm bulunabilirmis ve hamile birakmaya yeter.
Çok yüksek hatta baya yüksek ihtimalle hamile değilsiniz. Herhangi bir birleşme olmadığına eminsiniz zaten. O sıvı öyle başını alıp yumurtalıklara ulaşamaz.
Bir de adet geciktirici alacakmışsınız, bir de test alıverin hamileyim diye telaşa kapılıp balayınızı zehir etmeyin kendinize.
Kullanamiyorum spiral kaydi korktum ilacta kullanamiyorum baska ignedende korkuyom allaha emabet gidiyo isteAmin amin:) genelde kadinlar kullaniyo biseler cunku erkekler illa iceri istiyolar.. genede adamin kafasinda acaba oluyo, en azindan bende o sekilde oluyodu.
Ay iste bu benim hayattaki şansım
O binde 1 ben olurum
Kullanamiyorum spiral kaydi korktum ilacta kullanamiyorum baska ignedende korkuyom allaha emabet gidiyo iste
Vajina girişine temas eden zevk suyu hamile bırakmaz diyorsun yani doğru muyum?
Onu biliyorum yazdimda hatta.. ama tesaduf cok hareketli bi sperm olacak ki iceri girnemis bile adam :) ne bilim
Cok zor dimi : ( kiz ben tedaviyle hamile kaldim ona ragmen korkuyorum suan. Spiral bendede asiri kanama yapti cikarttirdim olecektim kan kaybindan..hapada basladim ama cok hormon var onda..prezervatif cok severek kullanmiyo esim ama mecbur yaniKullanamiyorum spiral kaydi korktum ilacta kullanamiyorum baska ignedende korkuyom allaha emabet gidiyo iste
Düğün öncesi acaba hamilemiyim diye gerginlik yaşıyacaksanız en iyisi için en azından kafanız rahat olur.
Hahaha :)) teselli veriyoz sabahtan beri ordan biliyorum bende:))Yanlarinda olmadigimdan bilemiyorum konu sahibi giris diyor ama ne kadar girisiceriyle temas ettiyse yurur gider ordaaan belli mi olur
Icecegim. Maalesef kina gecemde dugunumde ve balayimda regli olacagim ama napayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?