1 hafta boyunca test yap evde sana kesin sonuçu verir
İnşallah hamileysek de biran önce çıkar değilsede regl olalımda kafamızdaki şüpheler gitsin bekliyorum ben biraz daha sen doktora gitmedinmi canım bidaha ?Mrb canim bende ayni durumdan muzdaribim en son 6subatta adet. Oldum ondan sora gelmedi hic beta hcg 1.20 cikti yani bi ihtimal olabilir dediler testi tekrarladim yine ayni deger yukselmedi yani kafam cok karisik hala adet olmadim😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah hamileysek de biran önce çıkar değilsede regl olalımda kafamızdaki şüpheler gitsin bekliyorum ben biraz daha sen doktora gitmedinmi canım bidaha ?
Dun gittim test yaptik yine negatif ultrasyonla bakti kis falan yok yani adet olmama engel bise yok ama olmadim hala ilac verdi adet olduktan sora 4.gun gel dedi hamile deilim anlicam😔
Sağlık olsun en azından kis olmadığını anlamışsın canım bir problem yok bundan sonraki zaman için bende hala olmadım bekliyorum ama kan tahlili yaptırdım negatifti yok yaniiiiiii zaten başka bişeye gerek yok kan tahlili de kesin sonuç....
İnsan yine bi umut diyo ama kismet iste😔
Evet büyük yıkım oluyor insana gerçekten buarda regl oldum bende,Allah bizede nasip eder inşallah anne olmayı...
Kızlar cok yakın bır arkadasım 7 yıldır bebek saııbı olamıyordu dr u artık asılamaya yapmaya karar verdı fakat arkadasım bır turl adet oolmayınca ıkı ay dolunca kanda test yaptırdı test sonucu negatıf cıktı
dr soktrurucu verdı ve arkadasım ıcme
ve yıne adet olmadı aradan bır ay daha ıctı ılacı ıcme kararınaldı bır test yap dedık test yapptı ve hamıle oldugunu ogrendı
sokturrucuyu dr un verdıgı sıra bır yumurtlama soz konusuymus
darısı basınıza ınaşşşalla
Merhaba kızlar benim adetim 13 gün gecti ilk defa düzenli adet görüyordum 2 veya 3 gün atlama olurdu her ay gecen ay rahim flim cektirmiştik acaba onun etkisimi test yapıyorum negatif çıkıyor bugün de yaptım yine negatif sizce hamile olmaya bilirmiyim
merhaba arkadaşlar adetim hep düzenli olurdu bu ay 6 gün gecikti büyük bir heyecanla test yaptım negatif çıktı.kasıklarımda çok hafif ağrı var.daha önce kist ameliyatı olmuştum sonrasında da sol tüpümün çalışmadığını söylediler.tüp bebek önerdiler.kötü birşey çıkmasından korkuyorum.biraz daha beklemelimiyim
merhaba arkadaşlar adetim hep düzenli olurdu bu ay 6 gün gecikti büyük bir heyecanla test yaptım negatif çıktı.kasıklarımda çok hafif ağrı var.daha önce kist ameliyatı olmuştum sonrasında da sol tüpümün çalışmadığını söylediler.tüp bebek önerdiler.kötü birşey çıkmasından korkuyorum.biraz daha beklemelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?