adet gecıkmesınden sonra kan tahlılı negatıf cıkıpda sonra hamıle oldugunu ogrenen va

1 hafta boyunca test yap evde sana kesin sonuçu verir

Surekli deil ama araliklarla yaptim hep negatif cikiyo kan testi yaptirmadim daha ilk yaptigimda beta hcg 1.20 iki gun sora deger ayniydi yone yikselmesi gerekmis hamileysen eger ama hala adet olmadik burdada cok okudum boyle olup sora hamile cikanlari rabbim nasip eder insallah😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah hamileysek de biran önce çıkar değilsede regl olalımda kafamızdaki şüpheler gitsin bekliyorum ben biraz daha sen doktora gitmedinmi canım bidaha ?

İnşallah hamileysek de biran önce çıkar değilsede regl olalımda kafamızdaki şüpheler gitsin bekliyorum ben biraz daha sen doktora gitmedinmi canım bidaha ?

Dun gittim test yaptik yine negatif ultrasyonla bakti kis falan yok yani adet olmama engel bise yok ama olmadim hala ilac verdi adet olduktan sora 4.gun gel dedi hamile deilim anlicam😔

Sağlık olsun en azından kis olmadığını anlamışsın canım bir problem yok bundan sonraki zaman için bende hala olmadım bekliyorum ama kan tahlili yaptırdım negatifti yok yaniiiiiii zaten başka bişeye gerek yok kan tahlili de kesin sonuç....

İnsan yine bi umut diyo ama kismet iste😔

Kızlar cok yakın bır arkadasım 7 yıldır bebek saııbı olamıyordu dr u artık asılamaya yapmaya karar verdı fakat arkadasım bır turl adet oolmayınca ıkı ay dolunca kanda test yaptırdı test sonucu negatıf cıktı
dr soktrurucu verdı ve arkadasım ıcme
ve yıne adet olmadı aradan bır ay daha ıctı ılacı ıcme kararınaldı bır test yap dedık test yapptı ve hamıle oldugunu ogrendı
sokturrucuyu dr un verdıgı sıra bır yumurtlama soz konusuymus
darısı basınıza ınaşşşalla

İnşallah canımm...

Arkadaslar bende aynı durumdan yakiniyorum😦 Adetim 28-30 günde bir gelirdi 3 aydır bebek çalışmaları yapıyoruz Adetim 2 gün geçtiğinde röntgen e girmek icin mecburi kan testi yapıldı 1.2 çıktı 6 gün oldu hala kırmızılar yok ve adet sancısı da yok😧 çok stresliyim bişeler söyleyin lütfen

Merhaba kızlar benim adetim 13 gün gecti ilk defa düzenli adet görüyordum 2 veya 3 gün atlama olurdu her ay gecen ay rahim flim cektirmiştik acaba onun etkisimi test yapıyorum negatif çıkıyor bugün de yaptım yine negatif sizce hamile olmaya bilirmiyim

Canım belli olmaz belki hamilesindir ama geçen ay benimde başıma geldi test yapıyorum yok kan tahlili yaptım yok artık dedim kesin bebiş yok doktorada gitmeden önce civanperçemi ve bal içtim 2 gün ondan sonra regl oldum,ama sen yinede önce kesin öğren ondan sonra bişeyler yap cnm.

Yine hayal kırıklığı dün regl Oldum biraz umutlanmistim hayirlisi artık diğer aylara kaldı

merhaba arkadaslar benm 5 aylık evlıyım ve 2 aydır bebek istiyduk dr gttik hiç bi sorun yok dedi . genel olarak adetim hep düzenlidir. bu ay 23 mayısta regl olmam lazımdı 4 gün gecikti kan testi yaptirdim 0.1 yani negatif ( fakat bende hala adet belirtisi yok kafam cok karısık bana yardımcı olurmusunuz :18:(

merhaba kızlar

benım 25 mayısta adet olmam gerekıyodu. adetım 3 gun gecıktı.test yaptım negatıf cıktı.cok tedırgın oldum pzt gunu tahlıl yaptırıcam. ınsallah testte pozıtıfı gorurum :)

merhaba arkadaşlar adetim hep düzenli olurdu bu ay 6 gün gecikti büyük bir heyecanla test yaptım negatif çıktı.kasıklarımda çok hafif ağrı var.daha önce kist ameliyatı olmuştum sonrasında da sol tüpümün çalışmadığını söylediler.tüp bebek önerdiler.kötü birşey çıkmasından korkuyorum.biraz daha beklemelimiyim

Son düzenleme:

canım sen çok vakit kaybetmeden doktora git bence ne olup ne olmadığını anlar en azından içini rahatlatırsın...

Merhaba canim yaa bendede benzer sorunlar var kist ameliyatı oldum bende en sonki adette rahim.filmi cektirdim bu ayda adet olmadim 4 gün gecikti asla sasmaz benimde bugunde kan testi yaptirdim sadece negatif yazan bir kagidi elime tutusturdular ustelik kani verdim dk tuttum tam 10 dk da sonucu verdiler bende suphelendim yarın degerli isticem bakalım benimde tüp bebek onerim var ama insallah hamileyizdirde birde onları yasamayiz ne yaptın son durumun ne merak ettim

Bu arada yine ben:)) burda negatif cikip pozitif olanları çok okudum umut oluyor bizlere bunlar biraz daha bekle ben öyle yapıcam doktorlara hemşire lere negatif demek cok kolay ama bizim için zor bir durum birazcik daha bekleyelim Inşallah güzel haberler veririz birbirimize Allah in izniyle

Benim de adet gecikmesinden 4 5 gün sonra önce kanda görünmedi ancak sonra kanda göründü. Tabi bir 10-12 gün sonra. Çok şaşırmıştım ancak Allah'tan umudunuzu yitirmeyin. Hatta ilk kan tahlilinden sonra gebelik görünmeyince kesin hamile değilim gözüyle baktım. Sonra bir gün sabah dayanamayıp gebelik testi yaptım. Beş dakika sonra yine çift çizgi çıkmadı. Testi kenara koyup işe gittim. Geldiğimde bir de ne göreyim ikinci silik çizgi vardı. Bunun üzerine ertesi gün hemen kan tahlili oluverdim. Ve sonuç pozitif. Allah isteyen herkese yaşatsın. Bu anlattıklarım belki size ümit olur. Ve asla ümidinizi kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…