Bu arada yine ben:)) burda negatif cikip pozitif olanları çok okudum umut oluyor bizlere bunlar biraz daha bekle ben öyle yapıcam doktorlara hemşire lere negatif demek cok kolay ama bizim için zor bir durum birazcik daha bekleyelim Inşallah güzel haberler veririz birbirimize Allah in izniyle
Yine hayal kırıklığı dün regl Oldum biraz umutlanmistim hayirlisi artık diğer aylara kaldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kimsenin bılgısı yok heralde genede tesekurrrr
Kızlar bnmde 1 gün falan gecikti adetim düzenlidir dün b-hcg yaptırdık 4.7 çıktı daha adette olmadım sizce ne yapmalıyım ?
canım büyük ihtimalle hamilesin testin katlanarak devam etmesi gerekiyor bir gün arayla 3.gün 10 5.gün 20 şeklinde katlanması lazım eğer oda olursa ki inşallah olur bebiş yolda demektir bu arada KIZLAR adetim hala gelmedi 14 gün oldu 11.ün kan testi yaptırdım 0.30 çıktı negatif yani 3 gündür progestana başladım hala adet olamadım neden böyle oluyor yaa(((
KIZLAR YARDIM EDIN AKIL VERIN YA( 8 gün oldu hala adet olmadım 4 gün kan testi yaptirdim negatif doktoru aradim asistanina söyledim adet olmadım 4 gun geçti diye adet söktürücü al kullan dedi muayene için bile cagirmadan :// sözde özel bir merkez bende sizdende 4. gün kanda cikmayanlar var belki benimde öyledir diye ilacı almadım bile kafamda delii sorular:)) sizce ilaca baslayimmi YARDIMMMMM EDİN LÜTFEN
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adet oldum cnm yacnm acaba kist falan olabilirmi sende doktora gittnmi?
Teşekkür ederim canım 17. Gün oldu tık yok ilaç kullanıyorum 6 gündür yine tık yok 11. Gunde kanda baktirdim 0.30 negatif doktor adet ol gel bakalım diyor artık bunaldim iyice yaa hamile olursam dünyalar benim olacak herkese dua ediyorum zaten hamileysem kabul olma orani artacak:))) adet olamiyorum hamile degilimdir ne olacak bilmiyorum tüp bebek yaptırmak zorunda kalicaz galiba sigorta miz karşılamıyor bir sürü borcumuz var çok bunaldim be canlar çokkkkkk
Ya benim 13 haziran da olmam lazımdı 19 gün oldu halen olmadım hastaneye gittim bisey yok adet sok ucu verdi ama halen olmadım bu umut halen bekliyorumarkadaşlar kan testi negatif çıkıp sonra pozitif çıkan varmı diye sormuşunuz o yüzden yazmak istedim 10 kasımda adet oldum 10 aralıkta tık yok 19 una kadar bekledim özel bi hastanede kan testi yaptırdım negatif çıktı calıştığım için doktor muaynesine gidemedim taki 4 ocağa kadar dra gittim muayne oldum ne kist var nede başka herhangi bi sorun adet söktürücü verdi hormon testi yapalım dedi son 6 aydır adetlerim sorunluydu zaten bide kimyasal gebelik yaşadım bu arada tam odasından cıkarken yoktur ama kan testi yaptıralım dedi bana yoktur bekleme git sen tlfla görüşelim dedi bi saat sonra tlf actığımda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendik şu anda33 haftadayız hayırlısıyla yani ben bunu yasadım dikkat edin ve adet söktürücü için acele etmeyin
Lütfen bana cevap verebilir misiniz çok mutsuzum yaYa benim 13 haziran da olmam lazımdı 19 gün oldu halen olmadım hastaneye gittim bisey yok adet sok ucu verdi ama halen olmadım bu umut halen bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?