adet gecıkmesınden sonra kan tahlılı negatıf cıkıpda sonra hamıle oldugunu ogrenen va

ben hasta oldum malesef ama hala umudum var inşallah güzel haber verceğiz bu yaz :)

Yine hayal kırıklığı dün regl Oldum biraz umutlanmistim hayirlisi artık diğer aylara kaldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

umudu kaybetmiyoruz denemeye devam banada doktor tüp bebekten başka şansın yok yaşın geçiyor diyor ama bana içimden bir ses normal olacak diyor inş hayırlı haberleri veririz birkaç ay sonra

KIZLAR YARDIM EDIN AKIL VERIN YA( 8 gün oldu hala adet olmadım 4 gün kan testi yaptirdim negatif doktoru aradim asistanina söyledim adet olmadım 4 gun geçti diye adet söktürücü al kullan dedi muayene için bile cagirmadan :// sözde özel bir merkez bende sizdende 4. gün kanda cikmayanlar var belki benimde öyledir diye ilacı almadım bile kafamda delii sorular:)) sizce ilaca baslayimmi YARDIMMMMM EDİN LÜTFEN

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben adetim 7 gün geçmişti kan tahlili yaptırmıitım ve negatif çıkmıştı daha sonra yine adet görmeyince bi 3 gün sonra tekrar yaptırdım ve hamile olduğumu henüz yeni olduüğunu öğrenmiştim.ama bende lekelenme olmadı hiç..umudunu yitirme derim tekrar dene umarım hamişsindir :)
kimsenin bılgısı yok heralde genede tesekurrrr

Kızlar bnmde 1 gün falan gecikti adetim düzenlidir dün b-hcg yaptırdık 4.7 çıktı daha adette olmadım sizce ne yapmalıyım ?

Kızlar bnmde 1 gün falan gecikti adetim düzenlidir dün b-hcg yaptırdık 4.7 çıktı daha adette olmadım sizce ne yapmalıyım ?

canım büyük ihtimalle hamilesin testin katlanarak devam etmesi gerekiyor bir gün arayla 3.gün 10 5.gün 20 şeklinde katlanması lazım eğer oda olursa ki inşallah olur bebiş yolda demektir bu arada KIZLAR adetim hala gelmedi 14 gün oldu 11.ün kan testi yaptırdım 0.30 çıktı negatif yani 3 gündür progestana başladım hala adet olamadım neden böyle oluyor yaa(((

Adet oldum cnm ya cnm acaba kist falan olabilirmi sende doktora gittnmi?

Merhaba bebişlerini heyecanla bekleyen bayanlar :)

Bende Pkoluyum. Bu ayın 12 sidne adet olmam lazımdı, olmadım tabiki. Ayın 13.de kan tahlili yaptırdım, evdede idrar testleri yaptım. Sonuç negatif çıktı ikisindede. Ben gebe değilim diye Tarlusal kullandım. Haplar bitti 6 gün geçti adet olamadım. Dün bi test yapayım dedim.İlk çizgi net ikinci çizgi silik çıktı. akşamına tekrarladım gene aynı ikinci çixgi silik. Heyecan bastı tabiii :) Bugün doktora gittim tekrar kan tahlili yaptık, sonucunu bekliyoruz bakalım.
Böyle olupta gebe olan çok varmış galiba hayırlısı hepimiz için:18:

merhaba arkadaşlar benimde bu ay öyle oldu. sat 12 mayıs ama bu ay adet falan olmadım 21 haziranda hcg baktığımda 0,0 dı 4 gün sonra bi daha baktığımda 7 çıktı daha sonra 35 yani geç yumurtlamıştım ve bu yüzden adetimi 10 15 gün geçmesine rağmen hcg yeni yeni yükselmeye başlamıştı şimdi bende keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak için bekliyorum yani adet söktürücü kullanmak veya umutsuzluğa kapılmak için acele etmeyin inşallah hepimizin gönlüne göre verir Allah

Burada gebelik belirtileri ve gebelik testi ile güzel açıklamışlar. Okumanı tavsiye ederim...
Gebelik hamilelik belirtileri nelerdir?

ADETİN GECİKMESİ
Hamilelik belirtilerinin en kesin olanıdır ve gebeliğin habercisidir diyebiliriz. Çoğu anne adayı adet dönemlerinde açık kırmızı renkte bir kanama yaşayabilirler, bu normal adet süreci gibi değildir ve muhtemel gebeliğin bir habercisi olabilir.

GÖĞÜSLERDE HASSASİYET
Gebeliğin en çok göze çarpan belirtilerinden bir tanesi de şişen, belirgenleşen ve hassasiyet kazanan göğüslerdir. Yatakta yatarken, elbise değiştirirken veya en ufak bir temasda bu hassasiyeti hissedebilirsiniz. Hamile kaldığınızda vücut süt üretimi için kendini hazırlamaktadır. Bazı anne adaylarında göğüs uçlarında renk değişikliği de meydana gelir.

YORGUNLUK HİSSİYATI
Erken gebelik belirtilerinden bir tanesi de anne adayının kendini yorgun hissetmesidir. Öğlen saatlerinden artan uyku isteği, yataktan kalkmama isteği, sürekli uyuma isteği gibi yorgunluk hissiyatı oluşabilir.Her zaman uyuduğunuz saatten daha erken uykunun gelmesi ve sabahları uyanmada sıkıntı yaşayabilirsiniz. Tansiyon düşmesi ve kendini bitkin hissetme gibi durumlar olabilir.

SIK SIK TUVALETE ÇIKMA İSTEĞİ
Erken hamilelik belirtilerinden bir tanesi de sık sık tuvalete çıkma isteğidir. Bazı anne adaylarında sık sık tuvalete çıkma ihtiyacı hamilelik dönemi boyunca devam edebilmektedir.

MİDE BULANTISI
Erken gebelik belirtilerinden en çok ortaya çıkanlardan bir tanesi de mide bulantısıdır. Mide bulantısı sadece hamileliğin ilk haftasında da baş gösterebilir. Bazı anne adaylarında sabah, bazı anne adaylarında ise tüm gün mide bulantısı olabilir. Genellikle hamileliğin ilk haftasında görülerek, beklenmedik, aşırı mide bulantısıyla beraber bir anda kusma durumu söz konusu olabilir.

İŞTAHIN AÇILMASI VE BAZI YİYECEKLERİ AŞIRI İSTEME, BAZILARINDAN TİKSİNME
Gebeliğin belirtilerinden birisi de iştah artışıdır. Aşerme denilen, değişik meyve ve sebzeleri yeme isteği oluşabilir. Bazı anne adaylarında da çok sevdiği sebze ve meyveleri istememe tiksinme duygusu oluşabilir.

BAŞ DÖNMESİ VE BAYILMA
Hamilelik belirtilerinden birisi de baş dönmesi hissiyatıdır. Aniden ayağa kalkma, veya aniden yer değiştirme durumlarında baş dönmesi yaşanabilir. Tansiyon düşmesinden kaynaklanan ani baş dönmeleri gebeliğin belirtilerindendir.

ÇEVREYE VE KOKULARA KARŞI HASSASİYET KAZANMA
Hamilelik döneminde hormon seviyelerinin artmasından dolayı, kokulara karşı hassasiyet kazanılabilir.

VÜCUT ISISINDA ARTIŞ
Vücut ısısının artması önemli bir hamilelik belirtisidir. Kendini halsiz hissetme, ateşin çıkmış hastalanıyormuş gibi bir ruh hali içersine girme gibi durumlar gözlenebilir.
Kısacası aşağıdaki belirtiler hamileliğin ilk döneminde en sık görülen belirtilerdir:

- Beklenen adetin gecikmesi
- Memelerde dolgunluk hissiyatı, hassasiyet, meme ucunda koyulaşma, meme başında karıncalanma hissi
- Karnın alt kısmında dolgunluk, şişkinlik ve bazen hassasiyet
- Bulantı ve bazen kusma
- Yorgunluk, uykuya eğilim, başdönmesi, tansiyon düşmesi
- Sık sık idrara tuvalete çıkma isteği
- Vajina salgılarının artması
- Bel ağrısı, kasıklarda ağrı

Yukarıdaki belirtiler sadece gebelik belirtileri olmayıp kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Kesin gebelik tanısı için doktora giderek kan testi yaptırabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adet oldum cnm ya cnm acaba kist falan olabilirmi sende doktora gittnmi?

Güzelim sinir strestende gecikmiş olabilir havalardanda olabilir ama sen içini rahatlatmak için bir doktora git derim ben hala adet olmadım 6 gündür progestan kullaniyorum 17 gün oldu adetim geçeli hala tık yok 11. Gün test yaptırdım negatif çıktı ilaca başladım hala tık yok kafayı yiycem artık bebek varsa(ki çok süper olur) çıksa artık yoksada adet olsam süper olacak

Teşekkür ederim canım 17. Gün oldu tık yok ilaç kullanıyorum 6 gündür yine tık yok 11. Gunde kanda baktirdim 0.30 negatif doktor adet ol gel bakalım diyor artık bunaldim iyice yaa hamile olursam dünyalar benim olacak herkese dua ediyorum zaten hamileysem kabul olma orani artacak:))) adet olamiyorum hamile degilimdir ne olacak bilmiyorum tüp bebek yaptırmak zorunda kalicaz galiba sigorta miz karşılamıyor bir sürü borcumuz var çok bunaldim be canlar çokkkkkk

Son düzenleyen: Moderatör:

Ah cnm ya kafana takma bu gecikmeninde bi sebebi vardır inş. olumludurda nekadardır istiyosunuz cnm cocuk

mrb arkadaşlar adetime 10 gün kala mide bulantısı şikayetiyle acile gittik beta hcg değerim 2.0 çıktı sizce hamilelik var mı adete 10 gün var

Arkadaşlar taoplamda 18 gündür adet olmuyorum kanda testTE negatif söktürücü kullandım ama olmadim hamile olabilirmiyim acaba

Ya benim 13 haziran da olmam lazımdı 19 gün oldu halen olmadım hastaneye gittim bisey yok adet sok ucu verdi ama halen olmadım bu umut halen bekliyorum

Merhaba kızlar benimde adetim 18 gün gecikti 6. Gün idrar testi yaptım negatif di 8. Gün tekrarladım yine negatif 11. Gün kan tahlili yaptırdım yine negatif hiç bir adet belirtisi yok doktor A gittiğimde söktürücü vericek diye gitmek istemiyorum içimde hamile olduğuma dair bir his var geç yumurtlamadan şüpheleniyorum inşallah hakkımda hayırlı sı olur

kızlar bana da bir şey söyleyin lütfen. bugün son adet tarihimden itibaren 36. gün. ve hala adet olmadım 2 gün önce idrar testi yaptım sonuç resimdeki gibi çıktı. dün sabah kan verdim hcg 1.2 çıktı. kafayı yicem sizce geç döllenme olmuş olabilir mi böyle bir şey yaşayanlar varsa nolur cevap yazsın. tekrar kan vermeye korkar oldum

Eklentiler

• IMG_20160115_143329.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 627
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…