adet gecıkmesınden sonra kan tahlılı negatıf cıkıpda sonra hamıle oldugunu ogrenen va

Merhaba arkadaşlar benim durumumda sizinkine benziyor.Beklenen adet tarihim 26 eylüldü.Halsizliğim ve hafif bulantım vardı 29 eylülde idrar testinde negatif çıkınca bende ovulasyon testini denedim silik çizgi çıktı Hemen gidip sağlık ocağında kan verdim 0.1 çıktı negatif.Doktorum adet gecikmesi devam ederse 1 hafta sonra testi tekrarlayalım, böyle şeyler oluyor belki geç yumurtlamışsındır dedi.Ertesi günü ovulasyon testi yaptım tekrar silik çizgi çıktı ama hala gebelik testlerim negatif. Mide bulantım çok arttı,donuyordum,kafamı kaldıramıyordum hasta gibi oldum resmen.Üşüttüm diyorum ama hamilelikte aklımda hala..1 ekimde öğleden sonra idrar testinde çok çok silik ikinci çizigiyi gördüm.Bu sefer emin oldum havaya girdim ertesi gün sabah aynı marka testlerle tekrarladım daha koyu çizgiyi göreyim diye ama malasef çizgiler yok:) Testler alay ediyor benimle gülsemmi ağlasammı bilmiyorum artık.Bugün 8.günüm ne halsizlik kaldı ne bulantı beklemedeyim bakalım.

slm sekerci allah gonlune gore versin kardesim allah kucaklarimizi bos birakmasin hayirlisindan versin bende yaklasik 2 senedir istiyoruz allah ne zaman nasip edecek??? BenDE 4 EKIM ADet tarihim

selam canım..ben 3 aydır deniyorum ne macera ne macera sorma, sen 2 yıldır neler yaşamışsındır allah bilir.Nikahın, ölümün, doğumun zamanı belli dert etme günü gelince olur inş.allah hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip etsin.Bende böyle arada forumu okuyorum başım sıkıştıkça, çokta şey öğrendim deneyimli arkadaşlardan.Bu ay böyle bir enteresanlık olunca yazayım dedim belki buna benzer şeyler yaşayan vardır diye.

HAMİLE kalamamanın başlıca sebebi stressss !
bu yüzden kaç ay hamile kalamadım
kafama takmadım hiç hamile kalcam diye kendimi kasmadım hiç beklemediğim bi anda hamile kaldıgımı öğrendim
cnm ben hamileymişim kan testim negatif çıkmştı adet söktürücü verdi yoladı bana
ve ben o ılacı içseydim düşük yapcaktım

Maşallah maşallah allah sağlıkla kucağına versin arkadaşım.Darısı olmayanlara artık:)
Kan testin adet gecikmesinden sonramı negatif çıkmıştı ve kaç gün sonra hamile olduğunu öğrendin?İdrardamı öğrendin kandamı beni bir aydınlatsan.

Merhabalar şekerci aynı şeyleri yaşıyoruz benimde adetim 20 eylülde olmam lazımdı 15 gün oldu ses seda yok doktora gittim rahim kalınlaşması var dedi hastalanabilirsin dedi yada gebeliğe hazrlanıyorsun dedi akıntı,üşüme,kasık ağrısı,mide bulantısı bunlar mevcut bende hergün test yapıyorum ama hep tek çizgiyi görüyorum dediğin gibi testler alay ediyor resmen bizimle boşuna umutlanmaktan korkuyorum yarın sabah randevu aldım doktora gidicem bakalım ne olacak

Kızlar merhabalr kafamı karıştırdınız haa.benimde genelde adetlerim düzensizdir.pko da var zaten.23 eylülde regl olmam gerekiyordu birde eylülde ben progestan içmiştim daha çok düşük riski olanlar kullanıyor ama doktorum bana adet düzenleyici diye vermişti.30 eylülde kandan baktırdım 1.20 yani negatif.ogün gittiğim doktor bana duphaston adet söktürücü verdi ilacın yarısı bitti.bi arkadaş söktürücü için acele etmeyin demiş:44: Inşallah pozitife döneriz ne deyim.

Benim 10 gün oldu bugün ve sabah idrar testi yaptım çok çok silik bir çizgi gördüm.Kan tahlili yaptırdım hemen 0.1 çıktı yine.Bu ay hiç beklentim yoktu zaten ama bu adet gecikmesi ve testler beni mahfetti kafam allak bullak oldu çok kötü bir 10 gün geçirdim.Adet görseydim rahatlayacaktım oda yok.Hayırlısı bakalım doktora gidecem bende.

canlar benim adetimin dün olması gerekiyordu ama olmadım bugün test yaptım negatif bişi yok ama sabretmek gerek... allahım hayırlısını versin cok istiyorum testi nezaman yapayım regl olmazsam sizce....

adet görsek rahatlayacaz tabi en azından bebek olmasada adet olduk deriz.adetin gelmeyişi acayip agresif yapıyo beni.cinsel isteksizlik sinir yapıyor.
canlar benim adetimin dün olması gerekiyordu ama olmadım bugün test yaptım negatif bişi yok ama sabretmek gerek... Allahım hayırlısını versin cok istiyorum testi nezaman yapayım regl olmazsam sizce....

bence bir hafta bekle.

ben gecen hafta son kasıgım agrıyor diye doktora gittim doktor bana yumurtlaman yakın dedi yani gec yumurtluyor olabilirim :)

herkese merhaba arkadaşlar.benimde adetim 12 gün falan gecikti .Ayın 1inde olmam gerekiodu normalde.ayın 6sında kan testi yaptırdım negatif çıktı ve idrar testlerimde de negatif çıkmıştı. veeeeeeeeeee bugün yine kan testi yaptırdım değerim 184,07 çıktı yani hamileyim. idrar testimde de dün akşam 2.çizgi silik çıkmıştı.herhalde benim geç döllenme oldu.Yani kan testi de değerleri geç gösterebiliyo. negatif diye üzülmeyin adet olmuyosanız hala bi umut vardır mutlaka bekleyin kan testini 1 hafta sonra falan tekrarlayın arkadaşlarrrr.:))

arkadaşlar benm de 8 ekimde regl olman gerekiyodu olmadım 5 gün gecikti. gecen ayın 26sında doktora gitmişti acile şikayetim açık kırmızı pembemsi bi lekelnmem olmuştu akıntıyla birlikte görmüştüm ve bu 4 gün kadr sürdü en son gün yani 26sinda doktora göründüm yumrtlamann oldugunu içerde az miktrda kanamanın oldugunu ve bir kaç güne adet göreceğimi söylemişti ama ben hala adt görmedim. doktor bana bunları söylediğinde beklenen adet tarihime 12 gün vardı. acaba bu lekelenme yerlşme kanaması olabilirmi lekeyi afedrsinz ama sadece tuvalete gittiğimde kendimi silerken görüyodum akıntıyla geliyodu yinede yerlşme lekesi olabilir mi ?

adetim geçmişti idrarda silik çıkmıştı fakat kan tahlili yaptırmıştım 0,100 yani negatif 3 gün sora başka bi merekzde yaptırdım 1000 di ve hamileyimmmmmmmmm

mrb... bnmde adet gecıkmemın bgn 5. gunu dun test yaptırdım negatıf cıktı ve hemsıre bana 1 gunluk bıle bebk olsa bellı olur dedı egerkı pazartesıye kadar olmazsam bır kere daha yaptırmayı dusunuorum . sizce bende n sebebı olabılır

canım bu konuyu yazalı çok olmuşdur ama benimde şuanda problemim 7gün geçti hastalığımdan ve ben bugün kan testii yaptırdım değer o ama biraz daha bekliycemm.

Selam kızlar bu ay klomen kullandım ama hıc yumurtam gelısmedı progestan verdı doktor edet olunca gel iğne tedavısıne başlıcaz dedı progestan bıteli 10 gun oldu ama hala adet olamadım iki gün once ıdrar testı yaptım negatif cıktı doktorumu aradım az once kan testı yaptır on gun sımdıye kadar oman lazımdı dedı ama olsa ıdrarda cıkmaz mıydı kafam cok karıştı ya lütfen yardımcı olun noluyor bana

canım bu konuyu yazalı çok olmuşdur ama benimde şuanda problemim 7gün geçti hastalığımdan ve ben bugün kan testii yaptırdım değer o ama biraz daha bekliycemm.

Mrb canim bende ayni durumdan muzdaribim en son 6subatta adet. Oldum ondan sora gelmedi hic beta hcg 1.20 cikti yani bi ihtimal olabilir dediler testi tekrarladim yine ayni deger yukselmedi yani kafam cok karisik hala adet olmadim😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1 hafta boyunca test yap evde sana kesin sonuçu verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…