son adet tarıhım 4 ocaktı adetten 18 gun sonra kahverengı lekelenmem oldu 3 dun surdu ama adet olmam gerken 1 subatta adet olmadım ve halen adet olmadım subatın 8 de kan tahlılı yaptırdım 1. cıktı negatıf ama cogu yoruma baktım hamılelerın cogunda lekelenme olmus acaba gec dollenme falanmı oldu boyle olan arkadaslar varsa lutfen yorum yazınnnnnnnnn:18::18::18::18::18::18:
merhaba cnm..benimde adetim gecikti.4 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.bugün 6.günüm ama hala gelen giden yok.bu ay geç yumurtladığımı biliyorum ama teste ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.adetim hiç gecikmezdi benim.bilmiyorum ne olacak.ben birkaç gün daha bekleyip bir test daha yaptırmayı düşünüyorum.eğer zaten ondada çıkmazsa doktora gidip muayene olucam.umarım sendede bendede bebek vardır.
son adet tarıhım 4 ocaktı adetten 18 gun sonra kahverengı lekelenmem oldu 3 dun surdu ama adet olmam gerken 1 subatta adet olmadım ve halen adet olmadım subatın 8 de kan tahlılı yaptırdım 1. cıktı negatıf ama cogu yoruma baktım hamılelerın cogunda lekelenme olmus acaba gec dollenme falanmı oldu boyle olan arkadaslar varsa lutfen yorum yazınnnnnnnnn:18::18::18::18::18::18:
adetim geçmişti idrarda silik çıkmıştı fakat kan tahlili yaptırmıştım 0,100 yani negatif 3 gün sora başka bi merekzde yaptırdım 1000 di ve hamileyimmmmmmmmm
adetın kacgun gecmıstı kanda negatıf cıktıgında
Bügünde aynı durum benim başıma geldi. 6 gün geçti kan testi sonucumu az önce telefonda öğrendim 0.1 miş. Yani negatif...Neden böyle anlamıyorum. Dr. muane ederken yumurtalıklarında kist felan gözükmüyor dedi.
Bir akıl verin kıslar...Kan testi negatif çıkıp sonra pozitife dönen var mı?????????
canım aynı şeyi yaşıyoruz 5 gün gecikti cuma pazar pzrts kanda baktırdım negatif doktorum 1 hafta daha geçzin kana bakalım sööktürücü verelim dedi ilk defa gecikiyor yumurtalıklarda temiz çıktı
İlk defa başıma böyle bir iş geliyor şaşkınım...Ne kadar daha bekleyeceğiz...Keşke bir mucize olsada bebiş gelse çok isterim((
arkadaşlar merhaba ben regl oldum sizden ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?