Gayet net görünüyor aslında çizgi
İdrar testini bi kAç gün durup tekrarla istersen
İdrar yaniltici olabiliyor ne yazik ki en kesin kan
Kan testini başka yerde tekrarlatabilirsin
Bende 21 gündüradet olmayi bekliyorum ama yok iinşallah gebeyizdir
kızlar bana da bir şey söyleyin lütfen. bugün son adet tarihimden itibaren 36. gün. ve hala adet olmadım 2 gün önce idrar testi yaptım sonuç resimdeki gibi çıktı. dün sabah kan verdim hcg 1.2 çıktı. kafayı yicem sizce geç döllenme olmuş olabilir mi böyle bir şey yaşayanlar varsa nolur cevap yazsın. tekrar kan vermeye korkar oldum
Gayet net görünüyor aslında çizgi
İdrar testini bi kAç gün durup tekrarla istersen
İdrar yaniltici olabiliyor ne yazik ki en kesin kan
Kan testini başka yerde tekrarlatabilirsin
Bende 21 gündüradet olmayi bekliyorum ama yok iinşallah gebeyizdir
Merhabalar. Adetim 22 gün gecikti. 4 ve 7. Günlerde idrar testi yaptım negatif çıktı. Adet olurum diye bekliyordum olmadığım için 9. Günde sağlık ocağında kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sitres yaptım heralde dedim. Ancak halen olmamıştım 15. Günde devlette kadın doğum merkezine gittim ultrasondan baktı bişey göremedi. Bir kan testi daha yapalım dedi. Sonuç malesef yine negatifti. Progestan diye bir ilaç berdi 15 gün kullan eğer adet olmazsan gel dedi. Eğer gebelik varsa etkilemez dedi. İlacı kullanmaya başlayalı 7 gün oldu halen bişey yok. Eşimle 8 aylık evliyiz ve 2-3 aydır çocuk düşünmeye başladık. Bununla ilgili sağlık ocağından da yardım aldık. 23 yaşındayım ve 28 günde bir adet görüyorum çok düzenliydi normalde. Hala hamilelik ihtimali varmıdır acaba ? Yoksada o doktor neden öyle söyledi?
Kizlar bendede ayni sknti var gelmesi gerekiyodu 4 gun gecti idrarda cikmadi hastaneye gttim kanda 2.2 cikti bugun 8. Gun daha gelmedi bi kac site arastrdm kist cikti diyenler var seker hastasym bi bebegimide dustdm yeni bi hastaligi yada dusugu kaldiramm doktorlar cok ilgisiz napcagimi bilemym negatif cikip sonra hamile oldugunu ogrenn varmi
Merhabalar. Adetim 22 gün gecikti. 4 ve 7. Günlerde idrar testi yaptım negatif çıktı. Adet olurum diye bekliyordum olmadığım için 9. Günde sağlık ocağında kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sitres yaptım heralde dedim. Ancak halen olmamıştım 15. Günde devlette kadın doğum merkezine gittim ultrasondan baktı bişey göremedi. Bir kan testi daha yapalım dedi. Sonuç malesef yine negatifti. Progestan diye bir ilaç berdi 15 gün kullan eğer adet olmazsan gel dedi. Eğer gebelik varsa etkilemez dedi. İlacı kullanmaya başlayalı 7 gün oldu halen bişey yok. Eşimle 8 aylık evliyiz ve 2-3 aydır çocuk düşünmeye başladık. Bununla ilgili sağlık ocağından da yardım aldık. 23 yaşındayım ve 28 günde bir adet görüyorum çok düzenliydi normalde. Hala hamilelik ihtimali varmıdır acaba ? Yoksada o doktor neden öyle söyledi?
selam kızlar adetim 2 gün gecikti ve 2 gün önce kanda test yaptrdım negatif cıktı sizce hamile olabilrmiyim kanda negatif cıkıpta hamile oldugu öğrenn varmı acaba cevap verirseniz mutlu olurum :)
son adet tarıhım 4 ocaktı adetten 18 gun sonra kahverengı lekelenmem oldu 3 dun surdu ama adet olmam gerken 1 subatta adet olmadım ve halen adet olmadım subatın 8 de kan tahlılı yaptırdım 1. cıktı negatıf ama cogu yoruma baktım hamılelerın cogunda lekelenme olmus acaba gec dollenme falanmı oldu boyle olan arkadaslar varsa lutfen yorum yazınnnnnnnnn:18::18::18::18::18::18:
Merhaba arkadaşlar benimde adet günüm 5 gün geçti ilk defa . Dün sadece peceteyi kirletecek kadar bir kanamam oldu daha da bişey yok. Bugün kan tahlili yaptırdım ama sonuç negatif. Belli olmamış olma ihtimali varmıdır sizce beklemelimiyim yoksa doktor adet söktürücü kullan dedi onu mu alayım. Sonradan değişebilir mi sizce
Merhaba bende yeniyim aranızda benimde adetim 9gün gecikti kan testi yaptırdım negatif çıktı vajinal muayne ettiler hiç bir problem yok herşey temiz geç döllenme olmuş olabilirmi hiç böyle gecikmem olmadı belim ve kasığım ara ara çok ağrıyo