Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar benim durumumda sizinkine benziyor.Beklenen adet tarihim 26 eylüldü.Halsizliğim ve hafif bulantım vardı 29 eylülde idrar testinde negatif çıkınca bende ovulasyon testini denedim silik çizgi çıktı Hemen gidip sağlık ocağında kan verdim 0.1 çıktı negatif.Doktorum adet gecikmesi devam ederse 1 hafta sonra testi tekrarlayalım, böyle şeyler oluyor belki geç yumurtlamışsındır dedi.Ertesi günü ovulasyon testi yaptım tekrar silik çizgi çıktı ama hala gebelik testlerim negatif. Mide bulantım çok arttı,donuyordum,kafamı kaldıramıyordum hasta gibi oldum resmen.Üşüttüm diyorum ama hamilelikte aklımda hala..1 ekimde öğleden sonra idrar testinde çok çok silik ikinci çizigiyi gördüm.Bu sefer emin oldum havaya girdim ertesi gün sabah aynı marka testlerle tekrarladım daha koyu çizgiyi göreyim diye ama malasef çizgiler yok:) Testler alay ediyor benimle gülsemmi ağlasammı bilmiyorum artık.Bugün 8.günüm ne halsizlik kaldı ne bulantı beklemedeyim bakalım.
adet görsek rahatlayacaz tabi en azından bebek olmasada adet olduk deriz.adetin gelmeyişi acayip agresif yapıyo beni.cinsel isteksizlik sinir yapıyor.benim 10 gün oldu bugün ve sabah idrar testi yaptım çok çok silik bir çizgi gördüm.kan tahlili yaptırdım hemen 0.1 çıktı yine.bu ay hiç beklentim yoktu zaten ama bu adet gecikmesi ve testler beni mahfetti kafam allak bullak oldu çok kötü bir 10 gün geçirdim.adet görseydim rahatlayacaktım oda yok.hayırlısı bakalım doktora gidecem bende.
canlar benim adetimin dün olması gerekiyordu ama olmadım bugün test yaptım negatif bişi yok ama sabretmek gerek... Allahım hayırlısını versin cok istiyorum testi nezaman yapayım regl olmazsam sizce....
ben gecen hafta son kasıgım agrıyor diye doktora gittim doktor bana yumurtlaman yakın dedi yani gec yumurtluyor olabilirim :)
adetim geçmişti idrarda silik çıkmıştı fakat kan tahlili yaptırmıştım 0,100 yani negatif 3 gün sora başka bi merekzde yaptırdım 1000 di ve hamileyimmmmmmmmm![]()
HAMİLE kalamamanın başlıca sebebi stressss !
bu yüzden kaç ay hamile kalamadım
kafama takmadım hiç hamile kalcam diye kendimi kasmadım hiç beklemediğim bi anda hamile kaldıgımı öğrendim
cnm ben hamileymişim kan testim negatif çıkmştı adet söktürücü verdi yoladı bana
ve ben o ılacı içseydim düşük yapcaktım
![]()
canım bu konuyu yazalı çok olmuşdur ama benimde şuanda problemim 7gün geçti hastalığımdan ve ben bugün kan testii yaptırdım değer o ama biraz daha bekliycemm.
Mrb canim bende ayni durumdan muzdaribim en son 6subatta adet. Oldum ondan sora gelmedi hic beta hcg 1.20 cikti yani bi ihtimal olabilir dediler testi tekrarladim yine ayni deger yukselmedi yani kafam cok karisik hala adet olmadim😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi