- 25 Mart 2018
- 394
- 164
- 29
-
- Konu Sahibi nutella2708
angel_s3 madem işe yarıyor bende kullanayım hahah evet bende bu ay hayatımda görmediğim akıntıyı gördüm. şimdi bu akıntı yumurtluyosunn mu demek? ben akıntıdan öncede sonra da büzenli bir şekilde ilişkiye girdim ama tuttumu bilmiyorum tekrar test yapacağım ama sonucundan korkuyorum artık off ne zormuş.
angel_s3 hahahah ben hiç akıntıma dikkat etmezdim aslında ama geçen gördüğümden sonra şok oldum hahha evet bundan sonra değerlendiriyim madem bilemedim yaa sen test yaptırdın mı?
akıntımın ne zaman başlayığ bittiğine hiç dikkat etmedim kikan testimi? yok yapmadim daha. dedimya akintindan hesapla 15 gunu yap bi idrar testi
akıntımın ne zaman başlayığ bittiğine hiç dikkat etmedim kigeçen hafta yoğundu ama bu hafta normal. ne zaman bitti hatırlamıyorum.
sen ne zaman test yapacaksın?
pardonn bunu görmemişimmşu an biliyosun 44 gunu ve sanirim haziranin 7 sinde test yapacagim inşallah hamileyizdir. istersen sende hesapla ona gore test yap
aynen.. evt o zaman bende haftaya tekrar deneyeyim ama o zamana kadar zaman nasıl geçecek acabaasen galiba 3 gun once test yaptiydin cikmamişti o zaman bi hafta sonra yap test
yaa eveet ne kadar değişik bir düşünceeyazarim bende neolursa artik inşallah hamileyizdir ikimizde :) gecer gecer gunler sabirli ol, gez dolaş aklindan cikarmaya caliş duşunki pozitif çikarsa zaten yavrularimiz bizimle şu an
yaa eveet ne kadar değişik bir düşünceeinşallah allah hayırlı sağlıklı bebişler versin bize :)
Merabalar Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat duygusunu oncelikle
Simdi benm de bi sorum olacak simdi yumurtlama doneminde iliskiye girildgnde hamile kaldgimizi varsayarsak o gunden itibarrn kac gunde belli olur idrar testinde gebelik varsa
Ay hadi ins ya ben biraz aceleciyim sanrm mayis 28 inde olmam gerekiyodu henuz 3 4 gun anca oldu ama bilemdim yaptrdm tahlil dayanamayip negatif ciktiamin canim, 14 gun sonra 15 gun test yapabilirsin eger ki negatif ciksa ve hala adet olmadin bi hafta sonrasi tekrar test yapip pozitifi gorursun
Ay hadi ins ya ben biraz aceleciyim sanrm mayis 28 inde olmam gerekiyodu henuz 3 4 gun anca oldu ama bilemdim yaptrdm tahlil dayanamayip negatif cikti
Bnm yumurtlama tarihim 14 mayisti snrm simdi 14 ileri attik diyelim adet tarihime denk gelio adet tarihim 3 gun gecti yaptrdm tahlil negatif cikti simdi yok mudur kesin yoksa olma ihtimali var midir ki halahaa adetin gecti demek oylemi? testinde negatif o zaman gec yumurtlamiş olabilirsin, tahmini yumurtladigin gunden 14 ileri at ve test yap inşallah hamileyizdir hepimiz :)
Bnm yumurtlama tarihim 14 mayisti snrm simdi 14 ileri attik diyelim adet tarihime denk gelio adet tarihim 3 gun gecti yaptrdm tahlil negatif cikti simdi yok mudur kesin yoksa olma ihtimali var midir ki hala
Yok aslinda ben yakin ogrendim diyebiliriz bu mevzuyu internetteki yazilanlara gore hesapladgmda yaklasik o tarih oluyo emin dglm akintilarimi da takip etmedimovulasyon test mi yaptin yoksa akintilarini mi takip edip ogrendin yumurtlama gununu?
Yok aslinda ben yakin ogrendim diyebiliriz bu mevzuyu internetteki yazilanlara gore hesapladgmda yaklasik o tarih oluyo emin dglm akintilarimi da takip etmedim