- 30 Mayıs 2018
- 24
- 7
- 33
-
- Konu Sahibi nutella2708
angel_s3 merhaba cevabim icin tesekkürler :) adet döngüm iki üc günlük fark ile her ay degisiyor maalesef /: yani mesela bi ay 27di günds bir oluyorum bi ay 28 günde bir bazen 33günde bir gibi.
Kan testimin sonucu 0,100 cikti. Hayir vitamin hic kullanmadim.
angel_s3 sende durumlar nasıl peki :/ aynı ağrı sızı sende de varmı? test yaptırdın mı?
o yoğun akıntı hangi gün oldu bilmiyorum ama o gün ilişkiye girmedik onu hatırlıyorum. bide bu tarz yoğun akıntı hamilelik berlirtisi oluyormuş ama olsaydım testlerde çıkardıben geç döllenmeden şüphelendim burda da benim gibi testi negativ çıkıp sonra dan positive dönüşen arkadaşları görünce bir acaba oluştu kafamda birde dediğim gibi iki gün önceye kadar göğüslerim fena şişmişti ve ağrıyordu. dün yok oldu birden onun yerine aşağ kısımda bir çekme bi ağrı var hani adet olmadan önce olur ya o ağrıdan biri bitti diğeri başladı onuda anlamadım normalde adet olmadan bir hafta öncesinden sivilcelerim çıkardı bide gögüslerim ağrırdı kasıklarımda bu kadar sancı olmazdı ondan da biraz süphelendim ama testte çıkmıyor. şimdi 15gün boyuncamı test yapayım yoksa 15gün sonramı?
Negatif*Merhaba Arkadaşlar :)
konu başlığında da anlaşıldığına gibi adetim ilk defa son adet tarihimden bu yana 42 gün geçikti. geçen hafta idrar testi yaptım negativ çıktı. 2 gün önce de kan testi yaptırdım yine negativ. ,
geçen ay bir hafta erken adet oldum 6 gün sürdü. bu ay hiç adet olmadım. mayısın ilk haftası kadın doktoruna gitmiştim rutin kontrole yumurtalıklarım, rahmim temiz çıktı. sorunum yok yanı. ama ilk defa bu kadar uzun geçikti. adet olacakmışım gibi belirtilerim var zaten göğüslerim çok ağrıyo ve çok şişmiş hissediyorum birde kasıklarımda arada bir batma geliyor ve rahmimin içinde sanki birşeyler geziyormuş gibi. yani adet olacakmışım gibi belirtiler var. akıntım bi ara çok yoğundu şimdi normal. kusura bakmayın çok uzun yazdımm ama belki benim gibi aynı durumda olanlar vardır aranızda. bu forumda çok var geçikmesi olup testler negativ çıkıp sonradan positiv olan ondan umutluyum biraz belki benimde bebişim olur :) bu arada 1,5yıllık evliyim 5 aydır çocuk yapmaya karar verdik :) sizce napayım arkadaşlarrr tekrarmı idrar testi denesem? ve ya bu kadar uzun adet olmayan varmı? varsa hamilelik oldumu sonradan?
angel_s3 tamam bekliyorum. afiyetolsun :)
angel_s3 geçmiş olsunn ( kan testi yaptırdın mı peki? evet o vitamini doktor banada önermişti.
daha kaç gün bekliyeceğim test yapmak içinsürekli bu ağrıyla gezmekt hiç eğlenceli değil. sıkıldım artık yaklasık bir aydır kasıklarımda ağrı hissediyorum bir şey gelcekmiş gibi ama gelmiyor. gelmiycekse de testte çıksın yeter
angel_s3 geçmiş olsunn ( kan testi yaptırdın mı peki? evet o vitamini doktor banada önermişti.
daha kaç gün bekliyeceğim test yapmak içinsürekli bu ağrıyla gezmekt hiç eğlenceli değil. sıkıldım artık yaklasık bir aydır kasıklarımda ağrı hissediyorum bir şey gelcekmiş gibi ama gelmiyor. gelmiycekse de testte çıksın yeter