- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
Olsun gülüm sıkıntı yok abla derim artık size 5 yaş az değil maşallah bende hep bi kızım olsun isterdim Allah bağışlasın![]()
Ayy yok kız abla demene gerek yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun gülüm sıkıntı yok abla derim artık size 5 yaş az değil maşallah bende hep bi kızım olsun isterdim Allah bağışlasın![]()
Sağlıklı hayırlı olsunlarda cnimAyyy yoksa benim de mi oğlanşaka bir yana tabiki hayırlı sağlıklı olsunlar da. Sen yine iyisin maşallah 41. Kere doğumun da kolay olur inşallah ilk mi?
Saol canım benim sohbete doyum olmuyor bu arada herkese iyi geceler ben oğluma bakmaya gider uyku saati geçmesin daha fazla sizi tanıdığım için çok mutluyum. Çarşamba günü inşallah hayırlı haberler le dönerimAyy yok kız abla demene gerek yoksenin yaşında arkadaşlarım var benim
![]()
Sağlıklı hayırlı olsunlarda cniminşallah kolay olur sağlıkla kucağıma alırım
evet ilk olcak nasipse
![]()
Seninde ilk glaiba
Oo maşallah ilki neyYok kuzum benim ikinci nasip olursa inşallah
Saol canım benim sohbete doyum olmuyor bu arada herkese iyi geceler ben oğluma bakmaya gider uyku saati geçmesin daha fazla sizi tanıdığım için çok mutluyum. Çarşamba günü inşallah hayırlı haberler le dönerim
Oo maşallah ilki ney![]()
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım bekliyoruz iyi geceler kendine cici bak ❤![]()
Oluyor geçen ay 1 gün olmuştu ama yinede insan şüpheleniyorAdetlerin düzenliyse neden olmasın kuzum olur mu olur. Hiç gecikme oluyor mu?
Maşallah rabbim bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallahİlki kız 5 yaşında Rabbim bağışlarsa
Oluyor geçen ay 1 gün olmuştu ama yinede insan şüpheleniyor![]()
Maşallah rabbim bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah![]()
Maalesef canım adet oldum benBelki de geç döllenme olmuştur. Benim ilk çocuğumda geç döllenme oldu mesela onda da 15 günüm geçmişti belirtilerim vardı ama mide bulantısı yoktu bir tek. Fazla stres yapma diyene bak sanki ben farkıymışım gibibenim hep böyle canım bazen 35 günde bazen 40 günde bir olurum bazen de daha fazla..
Maalesef canım adet oldum ben![]()
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah umutlanmıştım ama neyse sağlık olsunHadi yaaahayırlısı kuzum inşallah en kısa zamanda rabbim sana da nasip eder. üzülme diyemiyorum kendim de aynı şeyleri yaşadığım için anlıyorum seni
zamanı gelmemiş demek ki
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah umutlanmıştım ama neyse sağlık olsun![]()
Acaba adet olmadan önce bulantılar baş donmeler uyku hali de belirti olabilir miCanım benim de aynı 38 günde bir oluyorum. 1,5 yıldır da deniyoruz sonuç alamadık. Acaba yumurtlamayı mı yakalayamıyorum diyorum hep. Senin 2 sene sonrasında yapmış olduğun özel bi şey oldu mu yoksa kendiliğinden mi oldu
Ben de hiç olmadı kuzumAcaba adet olmadan önce bulantılar baş donmeler uyku hali de belirti olabilir mi
Ben de hiç olmadı kuzum
[/QUOTE
Adetim duzensiz iki gündür karın ağrısı çekiyorum sürekli değil sadece fazla hareket edince oluyo bazı seyler iğrenç kokmaya başladı sıcak basıyor tabiki adet olucam eminimBen de hiç olmadı kuzum