• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği olanlar, gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz?

Ayyy yoksa benim de mi oğlan 😁😁 şaka bir yana tabiki hayırlı sağlıklı olsunlar da. Sen yine iyisin maşallah 41. Kere doğumun da kolay olur inşallah ilk mi?
Sağlıklı hayırlı olsunlarda cnim 😍 inşallah kolay olur sağlıkla kucağıma alırım 👶🏻 evet ilk olcak nasipse 😍
Seninde ilk glaiba

Ayy yok kız abla demene gerek yok 😂 senin yaşında arkadaşlarım var benim 😂
Saol canım benim sohbete doyum olmuyor bu arada herkese iyi geceler ben oğluma bakmaya gider uyku saati geçmesin daha fazla sizi tanıdığım için çok mutluyum. Çarşamba günü inşallah hayırlı haberler le dönerim

Saol canım benim sohbete doyum olmuyor bu arada herkese iyi geceler ben oğluma bakmaya gider uyku saati geçmesin daha fazla sizi tanıdığım için çok mutluyum. Çarşamba günü inşallah hayırlı haberler le dönerim

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım bekliyoruz iyi geceler kendine cici bak ❤😍

Belki de geç döllenme olmuştur. Benim ilk çocuğumda geç döllenme oldu mesela onda da 15 günüm geçmişti belirtilerim vardı ama mide bulantısı yoktu bir tek. Fazla stres yapma diyene bak sanki ben farkıymışım gibi 🤭 benim hep böyle canım bazen 35 günde bazen 40 günde bir olurum bazen de daha fazla..
Maalesef canım adet oldum ben 😕

Hadi yaaa 😒😒 hayırlısı kuzum inşallah en kısa zamanda rabbim sana da nasip eder. üzülme diyemiyorum kendim de aynı şeyleri yaşadığım için anlıyorum seni 😔 zamanı gelmemiş demek ki
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah umutlanmıştım ama neyse sağlık olsun 🙁

Canım benim de aynı 38 günde bir oluyorum. 1,5 yıldır da deniyoruz sonuç alamadık. Acaba yumurtlamayı mı yakalayamıyorum diyorum hep. Senin 2 sene sonrasında yapmış olduğun özel bi şey oldu mu yoksa kendiliğinden mi oldu
Acaba adet olmadan önce bulantılar baş donmeler uyku hali de belirti olabilir mi

Şimdi açtığım eski konulara bi bakayım dedim maşallah bir kaçınız hamileymişsiniz Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 8 haftalıkken düşürdüm bebeğimi maalesef kürtaj oldum. Çok sıkıntılar yaşadım ya üzerinden bir kaç ay geçti tabi atlattım şükür

Back