- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
Yakınlarda bir eczane falan varsa tabi hemen yarın git al
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum soğan kürüne başlamıştım 5 gün içebildim sonra rahatsızlandım idrar yolu enfeksiyonu yuksek ateşim vardı devam edemedimSoğan suyu, bal çörek otu tarçın, incir kürü bunları denedin mi canım sen hiç?
Inşallah dediğin gibidir gülüm ya mutlaka haber vericem sözÇok teşekkür ederim canımmmm ❤ amin inşallahhhh ❤❤ bence sende de var bu belirtiler boşa değil inan bir gebelik test al yap biliyorum cesaretin yok çok iyi anlıyorum tam 4 sene bekledim bu duyguyu sanki ilk defa olacakmış gibi hissediyorum. Eğer hamileysen bana da haber ver
Benim için dediysen ben köyde kalıyorum uzağız sehire canım o yüzden çarşambaya kadar gidemem beklemek zorundayım kaynanam biraz da bu konularda sinirli biri hastaneye gitmeme laf eder yani umarım böyle bir kaynaniz yokturYakınlarda bir eczane falan varsa tabi hemen yarın git al
Kuzum soğan kürüne başlamıştım 5 gün içebildim sonra rahatsızlandım idrar yolu enfeksiyonu yuksek ateşim vardı devam edemedimDiğer söylediklerini ise hiç denemedim
Benim için dediysen ben köyde kalıyorum uzağız sehire canım o yüzden çarşambaya kadar gidemem beklemek zorundayım kaynanam biraz da bu konularda sinirli biri hastaneye gitmeme laf eder yani umarım böyle bir kaynaniz yoktur
Aynen ben asla hastayım diyemem desem de geldiğin günden beri hastaneden çıkmadın der şimdi çarşamba günü gidersem iyi bi çocuk yapmış sürekli gidip gelir artık der öyle bi insan kendileriHmmm anlaşıldı şimdi canım öyle bir kaynanayla yaşamak çok zor olmalı insan gebeliğine bile sevinemez ki
Ben 23. Ayda hamile kaldım adetim düzensizdi yumurta tembelliği vardı 3 gün kala erken genelik testi yaptım o şekilde öğrenmiştim sağ kasık Ağrım olmustu birdeMerhaba bayanlar; Benim adetim şu andan itibaren 20 gün geçti. Sizde ki belirtiler nelerdi yazabilir misiniz?
Aynen ben asla hastayım diyemem desem de geldiğin günden beri hastaneden çıkmadın der şimdi çarşamba günü gidersem iyi bi çocuk yapmış sürekli gidip gelir artık der öyle bi insan kendileri
Benimde adet düzensizliğim vardi denemeler hep olumsuz sonuçlanınca dr gittim yumuslarda büyüme yoktu. Klomen ve catlatma ignesi tedavisine başladık 2 kere klomen ve catlatma iğnesi kullandım 2side olumsuz oldu. Sonra ara verelim dedik o sırada ilac sayesinde adetlerim düzene girmisti ve ovulasyon testi kullanmaya karar verdim ilaci bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım.
Şuan maalesef kayınpeder kanser hastası şimdi ayrilirsak laf ederler zaten benden biliyorlar kanser olmasını yani üstüme atıyorlar sonra biz gidince ölür falan hep bizim üstümüze gelirlerTövbe yaaona kalsa herhalde evde doğurturur. Keşke ayrı eve çıkma şansın olsa ama oda yok dimi?
Ben 23. Ayda hamile kaldım adetim düzensizdi yumurta tembelliği vardı 3 gün kala erken genelik testi yaptım o şekilde öğrenmiştim sağ kasık Ağrım olmustu birde
Evet canim hamileyimŞu an hamilesin galibarabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Şuan maalesef kayınpeder kanser hastası şimdi ayrilirsak laf ederler zaten benden biliyorlar kanser olmasını yani üstüme atıyorlar sonra biz gidince ölür falan hep bizim üstümüze gelirler
Evet canim hamileyim27+5 günlüğüz sağol Allah razı olsun darısı tüm isteyen herkese nasip olur inşallah
Sende yeni öğrenmişsin sanırım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallahAminnnn inşallah canımmm ❤
Ben baya çektim ben daha 22 yaşındayım 4 sene olacak önümüzde ki ay ben kaçarak evlendim ailem başkasına verecekken sevdiğime kaçmak zorunda kaldım sonra ailesi ilk başta iyi davrandı sonra eşim gurbete gidince degistiler eşime demek istemedim ama bi yandan kaynanam bi yandan görümcem bi yandan kaynim bi yandan eltim en sonunda dayanamayıp dedim ama sonra Allah razı olsun eşimden savundu beni abisi göç gitmek için bizi bahane etti çekti gitti sonra fazla olmadan görümcem evlendi gitti şimdi de kayinpederim kanser o giden kaynim inşaattan düştü burda atıyor 3 aydan beri öyle çok zor durumdayım işte bu zamanda bende biraz bana moral olsun diye bi yumurcak istiyorum hem oğluma kardeş öyle işte canım biraz bunalttim seni dimiAyyyy Allah şifasını versin yaa sen çok çekmişsin belli rabbim yardımcın olsunkaç senelik evlisin?
Sende yeni öğrenmişsin sanırım hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah![]()