• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliği olanlar, gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz?

Evet canım yeni öğrendim bende 🙈 hala inanamıyorum oysa ben tekrar tedavi görmeye gidecektim kopkoyu çıktı 😁 büyük bayağı 7 haftalık gözüküyor yarın gidecem hastaneye çok stresliyim 😖
Valla rabbimin hikmeti hep öyle oluyo bizde gidecektik güya ama gerek kalmadi nasip etti rabbim 🤗 ilk dr gittim esim iceri gelmedi benle ya yoksa diye 😁 ama kağıdı eline verince adam bi duygulandı 🤗 hic stres etme canım

Ben baya çektim ben daha 22 yaşındayım 4 sene olacak önümüzde ki ay ben kaçarak evlendim ailem başkasına verecekken sevdiğime kaçmak zorunda kaldım sonra ailesi ilk başta iyi davrandı sonra eşim gurbete gidince degistiler eşime demek istemedim ama bi yandan kaynanam bi yandan görümcem bi yandan kaynim bi yandan eltim en sonunda dayanamayıp dedim ama sonra Allah razı olsun eşimden savundu beni abisi göç gitmek için bizi bahane etti çekti gitti sonra fazla olmadan görümcem evlendi gitti şimdi de kayinpederim kanser o giden kaynim inşaattan düştü burda atıyor 3 aydan beri öyle çok zor durumdayım işte bu zamanda bende biraz bana moral olsun diye bi yumurcak istiyorum hem oğluma kardeş öyle işte canım biraz bunalttim seni dimi

Hayır canım olur mu öyle şey ben insanları dinlemeyi severim istediğin zaman anlatabilirsin hiç sıkıntı değil kuzum. Dök içini rahatla.

Sana akıl vermek gibi olmasın ama ayrı eve çıkıp keşke öyle bebiş yapsaydın o kaynanayla yaşamak zor çünkü tabi yine sen bilirsin insan istiyor işte..

Hayır canım olur mu öyle şey ben insanları dinlemeyi severim istediğin zaman anlatabilirsin hiç sıkıntı değil kuzum. Dök içini rahatla.

Sana akıl vermek gibi olmasın ama ayrı eve çıkıp keşke öyle bebiş yapsaydın o kaynanayla yaşamak zor çünkü tabi yine sen bilirsin insan istiyor işte..
Saol canım ya teşekkür ederim bende düşündüm böyle bir şeyi de eşim çok istedi ben ayrı eve gidince çocuk yapicam dediğim de büyük konuşma der o hep şimdi de var mi yok mu bilmiyorum gerçi ya ben şimdi muska takıyorum olsun diye eğer olursa bakalım bu sefer olacak yoksa artık iyi bir doktor şart bize yada ayrı eve çıkana kadar bekleriz ben gerçekten tukenmislik sendromu yaşıyorum yaşama tutunmak için bahane arıyorum o derecede yim Allah kimseye vermesin böyle bir şey eşim gurbette olmasaydı belki bu kadar yipranmazdim gurbet cektiyseniz belki bilirsiniz

Saol canım ya teşekkür ederim bende düşündüm böyle bir şeyi de eşim çok istedi ben ayrı eve gidince çocuk yapicam dediğim de büyük konuşma der o hep şimdi de var mi yok mu bilmiyorum gerçi ya ben şimdi muska takıyorum olsun diye eğer olursa bakalım bu sefer olacak yoksa artık iyi bir doktor şart bize yada ayrı eve çıkana kadar bekleriz ben gerçekten tukenmislik sendromu yaşıyorum yaşama tutunmak için bahane arıyorum o derecede yim Allah kimseye vermesin böyle bir şey eşim gurbette olmasaydı belki bu kadar yipranmazdim gurbet cektiyseniz belki bilirsiniz

Hakkında hayırlısı neyse o olsun gurbette sayılırım bende İstanbul'da tekim canım ama eşim yanımda tabiki. Zaten eşin olmadığı için bu kadar çok eziyorlar seni. kaç yaşındasın şu an oğlun kaç yaşında?

Hakkında hayırlısı neyse o olsun gurbette sayılırım bende İstanbul'da tekim canım ama eşim yanımda tabiki. Zaten eşin olmadığı için bu kadar çok eziyorlar seni. kaç yaşındasın şu an oğlun kaç yaşında?
Yok canm evde test yapıp gittim kan vermedim ultrasonla direk baktı bana

Bende öyle yapicam yaa hiç kan testiyle uğraşmicam 😌

Bende öyle yapicam yaa hiç kan testiyle uğraşmicam 😌
Ben kan ister sandım ama direk ultrasona aldi küçük bi kese görünüyo dedi 🤗 6 haftalikda kalp atışını duyduk 😍

Ben 22 yim oğlum 3 ellerinden öper teyzesi sen kaç
[/QUOTE
Ben 22 oğlum 3 yaşında ellerinden öper teyzesi ben alıştım artık ilk günkü kadar koymuyor eşim beni sevdiği sürece idare edebilirim başka şansım da yok zaten sen kaç yaşındasın hiç çocuğun var mi

Benim 2 gün gecikti hamile miyim bilmiyorum hep canim tatlı istiyor 3 gündür tatlı yiyorum sadece Bu kadar erken düşülür mü tatlıya bilmiyorum 😄

Maşallah kız sen ne aşerdin mesela ekşi mi tatlı mı? Canin çekmesin de benim bir kaç gündür acayip canım turşu istedi ya 🤭
Tuzlu eksi seyler genelde istedim ;) ama cok şükür hamileliğim iyi başladı Oyle de gidiyo ne bulantı ne bise ilk bi kac kere oldi sonra raht ettim 🤗 oglusum annesini üzmüyo

Kız söylemişsin ben onu 22 yaşındaydım diye okumuşum kör ben 😂 rabbim bağışlası 😍bende 27 yaşındayım bir kızım var 5 yaşında oda
Olsun gülüm sıkıntı yok abla derim artık size 5 yaş az değil maşallah bende hep bi kızım olsun isterdim Allah bağışlasın 😍😍

Tuzlu eksi seyler genelde istedim ;) ama cok şükür hamileliğim iyi başladı Oyle de gidiyo ne bulantı ne bise ilk bi kac kere oldi sonra raht ettim 🤗 oglusum annesini üzmüyo

Ayyy yoksa benim de mi oğlan 😁😁 şaka bir yana tabiki hayırlı sağlıklı olsunlar da. Sen yine iyisin maşallah 41. Kere doğumun da kolay olur inşallah ilk mi?

Back