- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Songulipek
-
Valla rabbimin hikmeti hep öyle oluyo bizde gidecektik güya ama gerek kalmadi nasip etti rabbimEvet canım yeni öğrendim bendehala inanamıyorum oysa ben tekrar tedavi görmeye gidecektim kopkoyu çıktı büyük bayağı 7 haftalık gözüküyor yarın gidecem hastaneye çok stresliyim
Ben baya çektim ben daha 22 yaşındayım 4 sene olacak önümüzde ki ay ben kaçarak evlendim ailem başkasına verecekken sevdiğime kaçmak zorunda kaldım sonra ailesi ilk başta iyi davrandı sonra eşim gurbete gidince degistiler eşime demek istemedim ama bi yandan kaynanam bi yandan görümcem bi yandan kaynim bi yandan eltim en sonunda dayanamayıp dedim ama sonra Allah razı olsun eşimden savundu beni abisi göç gitmek için bizi bahane etti çekti gitti sonra fazla olmadan görümcem evlendi gitti şimdi de kayinpederim kanser o giden kaynim inşaattan düştü burda atıyor 3 aydan beri öyle çok zor durumdayım işte bu zamanda bende biraz bana moral olsun diye bi yumurcak istiyorum hem oğluma kardeş öyle işte canım biraz bunalttim seni dimi
Valla rabbimin hikmeti hep öyle oluyo bizde gidecektik güya ama gerek kalmadi nasip etti rabbimilk dr gittim esim iceri gelmedi benle ya yoksa diye ama kağıdı eline verince adam bi duygulandı hic stres etme canım
Yok canm evde test yapıp gittim kan vermedim ultrasonla direk baktı banaKan testiyle mi öğrendin sen canım
Saol canım ya teşekkür ederim bende düşündüm böyle bir şeyi de eşim çok istedi ben ayrı eve gidince çocuk yapicam dediğim de büyük konuşma der o hep şimdi de var mi yok mu bilmiyorum gerçi ya ben şimdi muska takıyorum olsun diye eğer olursa bakalım bu sefer olacak yoksa artık iyi bir doktor şart bize yada ayrı eve çıkana kadar bekleriz ben gerçekten tukenmislik sendromu yaşıyorum yaşama tutunmak için bahane arıyorum o derecede yim Allah kimseye vermesin böyle bir şey eşim gurbette olmasaydı belki bu kadar yipranmazdim gurbet cektiyseniz belki bilirsinizHayır canım olur mu öyle şey ben insanları dinlemeyi severim istediğin zaman anlatabilirsin hiç sıkıntı değil kuzum. Dök içini rahatla.
Sana akıl vermek gibi olmasın ama ayrı eve çıkıp keşke öyle bebiş yapsaydın o kaynanayla yaşamak zor çünkü tabi yine sen bilirsin insan istiyor işte..
Ay süper tebrik ederim kuzumNe güzel canım bende hamileymişimmbugün öğrendim daha
Saol canım ya teşekkür ederim bende düşündüm böyle bir şeyi de eşim çok istedi ben ayrı eve gidince çocuk yapicam dediğim de büyük konuşma der o hep şimdi de var mi yok mu bilmiyorum gerçi ya ben şimdi muska takıyorum olsun diye eğer olursa bakalım bu sefer olacak yoksa artık iyi bir doktor şart bize yada ayrı eve çıkana kadar bekleriz ben gerçekten tukenmislik sendromu yaşıyorum yaşama tutunmak için bahane arıyorum o derecede yim Allah kimseye vermesin böyle bir şey eşim gurbette olmasaydı belki bu kadar yipranmazdim gurbet cektiyseniz belki bilirsiniz
Saol canım ya teşekkür ederim bende düşündüm böyle bir şeyi de eşim çok istedi ben ayrı eve gidince çocuk yapicam dediğim de büyük konuşma der o hep şimdi de var mi yok mu bilmiyorum gerçi ya ben şimdi muska takıyorum olsun diye eğer olursa bakalım bu sefer olacak yoksa artık iyi bir doktor şart bize yada ayrı eve çıkana kadar bekleriz ben gerçekten tukenmislik sendromu yaşıyorum yaşama tutunmak için bahane arıyorum o derecede yim Allah kimseye vermesin böyle bir şey eşim gurbette olmasaydı belki bu kadar yipranmazdim gurbet cektiyseniz belki bilirsiniz
Yok canm evde test yapıp gittim kan vermedim ultrasonla direk baktı bana
Ben kan ister sandım ama direk ultrasona aldi küçük bi kese görünüyo dediHakkında hayırlısı neyse o olsun gurbette sayılırım bende İstanbul'da tekim canım ama eşim yanımda tabiki. Zaten eşin olmadığı için bu kadar çok eziyorlar seni. kaç yaşındasın şu an oğlun kaç yaşında?
Bende öyle yapicam yaa hiç kan testiyle uğraşmicam
Hakkında hayırlısı neyse o olsun gurbette sayılırım bende İstanbul'da tekim canım ama eşim yanımda tabiki. Zaten eşin olmadığı için bu kadar çok eziyorlar seni. kaç yaşındasın şu an oğlun kaç yaşında?
[/QUOTE
Ben 22 oğlum 3 yaşında ellerinden öper teyzesi ben alıştım artık ilk günkü kadar koymuyor eşim beni sevdiği sürece idare edebilirim başka şansım da yok zaten sen kaç yaşındasın hiç çocuğun var mi
Ben kan ister sandım ama direk ultrasona aldi küçük bi kese görünüyo dedi6 haftalikda kalp atışını duyduk
Aynn canm direk kadın doğuma git söyle.Bu arada erkek mi kız mı? Aynen bende öyle kan ister diye düşündüm ama direk gidebilirsin dediler
Ben 22 yim oğlum 3 ellerinden öper teyzesi sen kaç
Aynn canm direk kadın doğuma git söyle.
Erkek canım
Tuzlu eksi seyler genelde istedimMaşallah kız sen ne aşerdin mesela ekşi mi tatlı mı? Canin çekmesin de benim bir kaç gündür acayip canım turşu istedi ya
Benim 2 gün gecikti hamile miyim bilmiyorum hep canim tatlı istiyor 3 gündür tatlı yiyorum sadece Bu kadar erken düşülür mü tatlıya bilmiyorum
Olsun gülüm sıkıntı yok abla derim artık size 5 yaş az değil maşallah bende hep bi kızım olsun isterdim Allah bağışlasınKız söylemişsin ben onu 22 yaşındaydım diye okumuşum kör benrabbim bağışlası bende 27 yaşındayım bir kızım var 5 yaşında oda
Tuzlu eksi seyler genelde istedimama cok şükür hamileliğim iyi başladı Oyle de gidiyo ne bulantı ne bise ilk bi kac kere oldi sonra raht ettim oglusum annesini üzmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?