- 1 Aralık 2015
- 349
- 97
- 98
- 33
- Konu Sahibi Songulipek
Merhaba bayanlar; Benim adetim şu andan itibaren 20 gün geçti. Sizde ki belirtiler nelerdi yazabilir misiniz?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de 13 gün gecikti belirtilerin var mı gebelik testi yaptın mıNiye kimse birşey yazmıyor ya![]()
Benimki de 13 gün gecikti belirtilerin var mı gebelik testi yaptın mı
Bu belirtilerin ciddi anlamda varsa gebelik olabilir canım neden bu kadar bekledin ki bence bi test yaptır varsa zaten çıkar yoksa da en azından kendini bu kadar strese soktuğuna yazık olur. Benim adetten önce hep göğüslerim şişer ve acırdı, adetin ikinci günü de karın ağrısı yaşardım ama tabi bunlar olmadı bu sefer bir de adet olmam gereken tarihten itibaren 1 hafta boyunca sürekli karın ağrısı yaşadım baZen de çok arttı. Bu hafta da şimdi adet oldum dediğim akıntılar hissettim ama lavaboya gidince beyaz akıntı gördüm Ben ikinci gün test yaptırdım negatif çıktı ama hala olmadım. Göğüslerim yeni yeni şişmeye hafif acımaya başladı pazartesi yine kan vereceğim bakalım ama sanki hamile değilim gibi bilmiyorum daHa birde yorgunluk, halsizlik, uyku hali var. Nedense bir türlü ihtimal veremiyorum.![]()
Bu belirtilerin ciddi anlamda varsa gebelik olabilir canım neden bu kadar bekledin ki bence bi test yaptır varsa zaten çıkar yoksa da en azından kendini bu kadar strese soktuğuna yazık olur. Benim adetten önce hep göğüslerim şişer ve acırdı, adetin ikinci günü de karın ağrısı yaşardım ama tabi bunlar olmadı bu sefer bir de adet olmam gereken tarihten itibaren 1 hafta boyunca sürekli karın ağrısı yaşadım baZen de çok arttı. Bu hafta da şimdi adet oldum dediğim akıntılar hissettim ama lavaboya gidince beyaz akıntı gördüm Ben ikinci gün test yaptırdım negatif çıktı ama hala olmadım. Göğüslerim yeni yeni şişmeye hafif acımaya başladı pazartesi yine kan vereceğim bakalım ama sanki hamile değilim gibi bilmiyorum daya da ben çok Ümit etmek istemiyorum sanırım üzülmemek için
Benim ilk defa bu kadar gecikti canım normalde birkaç gün sarktığı olabiliyor ama yarın 2 hafta olacak ilk defa.Canım benim adetim hep gecikiyor mide bulantısı hariç diğerlerini hep yaşıyordum negatif çıkıyordu sanırım bunlardan sıkıldım. şimdi bu bulantılar yaklaşık bir haftadır var o yüzden beklemek istedim biraz daha.
Senin adetlerin düzensiz mi yani hep mi böyle geçiyor? Kasık ağrısı falan hem adet hem gebelikte de olan birşey zaten inşallah hamilesindir sende![]()
Canım benim de aynı 38 günde bir oluyorum. 1,5 yıldır da deniyoruz sonuç alamadık. Acaba yumurtlamayı mı yakalayamıyorum diyorum hep. Senin 2 sene sonrasında yapmış olduğun özel bi şey oldu mu yoksa kendiliğinden mi olduBen 40-50 günde bir adet olurdum. Ne yumurtlama tarihi hesaplayabilirdim ne adet olacağım günü bilirdim. Bu yüzden de 2 yıla yakın denemelerimiz sonuç vermemişti. Hamile olduğumu öğrendiğimde sanırım adetim bir hafta filan gecikmişti tam hatırlamıyorum ama başka belirtim yok gibiydi. Ama öğrenir öğrenmez bulantım başladı psikolojik olarak. Birkaç gün sonra da kasıkta batma, kramp ve göğüslerde hassasiyet olmuştu. Bence test yap hayırlısı olsun
Benim ilk defa bu kadar gecikti canım normalde birkaç gün sarktığı olabiliyor ama yarın 2 hafta olacak ilk defa.
idrar testi yaptım şimdi negatif
Belki psikolojik olarak stres yaptığım için de gecikiyor olabilir yani hamile değilsem bile inşallah öyledir kist olmasından tedirginim yarın da bi de kan tahlili yaptıracağım yine sen de inşallah hamilesindir canımSenin ne kadar gecikme oluyor genelde
Ben 40-50 günde bir adet olurdum. Ne yumurtlama tarihi hesaplayabilirdim ne adet olacağım günü bilirdim. Bu yüzden de 2 yıla yakın denemelerimiz sonuç vermemişti. Hamile olduğumu öğrendiğimde sanırım adetim bir hafta filan gecikmişti tam hatırlamıyorum ama başka belirtim yok gibiydi. Ama öğrenir öğrenmez bulantım başladı psikolojik olarak. Birkaç gün sonra da kasıkta batma, kramp ve göğüslerde hassasiyet olmuştu. Bence test yap hayırlısı olsun
Canım benim de aynı 38 günde bir oluyorum. 1,5 yıldır da deniyoruz sonuç alamadık. Acaba yumurtlamayı mı yakalayamıyorum diyorum hep. Senin 2 sene sonrasında yapmış olduğun özel bi şey oldu mu yoksa kendiliğinden mi oldu
5 haftalıktıSağol canım. Kaç haftalıkken öğrenmiştin mesela?
Muhtemelen yumurtlamayı yakalayamıyorsun düzensiz olduğu için. Yumurtlama testleri vs insan bir kere bile yumurtlama testinde bile pozitif göremez mi ben görmemiştim. Artık her şeyi bırakmıştım artık tüp bebek düşünüyorduk da son zamanlarda Ersağ hayıt tohumu tableti kullandım ama çok da kullanmadım bir kutuyu bile bitirmedim, bir de ateşimi ölçtüm her gün ve ateşimin en yüksek olduğu gün tek ilişki oldu. Tabi her şeyden önce nasip o zamanmışCanım benim de aynı 38 günde bir oluyorum. 1,5 yıldır da deniyoruz sonuç alamadık. Acaba yumurtlamayı mı yakalayamıyorum diyorum hep. Senin 2 sene sonrasında yapmış olduğun özel bi şey oldu mu yoksa kendiliğinden mi oldu
5 haftalıktı
Bende şuan aynı durumdayım kan testinde kaç gün sonra çıktı bende bugün gecikeli 19 gün bende test yapmaya korkuyorum biraz adetim düzensiz varsa bile geç dollenmedir çıkmazsaBelki de geç döllenme olmuştur. Benim ilk çocuğumda geç döllenme oldu mesela onda da 15 günüm geçmişti belirtilerim vardı ama mide bulantısı yoktu bir tek. Fazla stres yapma diyene bak sanki ben farkıymışım gibibenim hep böyle canım bazen 35 günde bazen 40 günde bir olurum bazen de daha fazla..
Bende şuan aynı durumdayım kan testinde kaç gün sonra çıktı bende bugün gecikeli 19 gün bende test yapmaya korkuyorum biraz adetim düzensiz varsa bile geç dollenmedir çıkmazsa
Evet mide bulantısı halsizlik kasiklarda ağrı o şekilde var inşallah canım çok sevindim senin adına senin kadar güzel bi kızın olur inşallah gülüm ya Allah bana da nasip eder inşallah ben çarşamba günü ancak gidebilirim ben büyüklü yanında kaldığım için istediğim zaman gidemem ki canımCanım ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez hemen ertesi günü gidip kan verdim. Doktor geç döllenme demişti bana.
Ve yarım saat önce gebelik testi yaptım hamileyimsende yap inşallah hamilesindir rabbim size de nasip eder inşallah hemen hemen aynı durumdayız seninle belirtilerin var mı?
Evet mide bulantısı halsizlik kasiklarda ağrı o şekilde var inşallah canım çok sevindim senin adına senin kadar güzel bi kızın olur inşallah gülüm ya Allah bana da nasip eder inşallah ben çarşamba günü ancak gidebilirim ben büyüklü yanında kaldığım için istediğim zaman gidemem ki canım