Adet düzensizliği mİ? Yeni bir gebelik mi? :(

NurDer

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
428
22
48
Merhaba arkadaşlar ben 8 Şubat da sezeryanla doğum yaptım kızım henüz 7 aylık. Doğumdan sonra ilk adetimi 25 Temmuzda gördüm. Emzirdiğim için hap kullanamadım eşim korunuyordu ama 16 Ağustosta malesef korunmasız ilişkimiz oldu( vee beklenen adet malesef bugün adetimin üstünden tam 39 gün geçmiş olmasına rağmen hala gelmedi. Çok huzursuzum. İki defa idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı. Bu haftada olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Sorum şu acaba sizdede ilk adetten sonra düzensizlik oldumu? Bu arada bende polikistik over sendromu var. benim gibiler bilir hamile kalmak zordur ama ben zaten tedavisiz hamile kalabilenlerdendim. Kısacası çok korkuyorum ...

bende bu ay adet olmadım her ay tırsıyorum acaba hamilemiyim diye..
ama düzensizlik olması normal diyorlar..test yapmaya bile cesaret edemiyorum..

Canım bende öyle cesaret edemedim birtürlü kan testi yaptırmaya. Aslında sezeryan sonrası en az 2 yıl beklenmesi gerek diyorlar o yüzden huzursuzum. Yoksa hamilelik varsa doğururum ama iç dikişler ne hale gelir hamilelik ilerleyince Allah bilir. Kaç gün geciktin?

Canım benim inşallah düşündüğün gibi değildir. 3,5 ay kadar emzirdiğim için adetim düzenli oldu

bende 3 aydır regl olmuyorum!
idrar testi yaptım negatif çıktı ama güvenemiyorum yarın jinekoluğa gitcem inşallah birşey yoktur (

ben hala emziriyorum ama hiç düzene girmedi..
inşallah düzensizliktendir...

Emziriken düzensiz olması normalmiş ama benim bebeğim geçen ay bıraktı tamamne emmeyi. Bende ona bağlıyorum ama hayırlısı artık yarında olmazsam kan testi yaptırmayı düşünüyorum...
Hamilelik planlı olursa harika bişey ama böyle süprizler huzursuz ediyor insanı..

bende 16 şubatta doğum yaptım iki ay önce ilk adetimi oldu ama geçen ayki adetim 13 gün gecikmişti belki seninde öyledir.

nurder canım vallahi konuyu açarken acayip tedirgin oldum acaba hamilemisin die.canım adet düzensizliği normal hayatım.ben düzensizlik yaşamadım 4 aydan itibaren düzenli geliyor.ama yinede korunmamıza rağmen her ay acabamı oluyorum nedense.eskiden istediğimiz için sorun yoktu ama şimdi bi ikinci henüz düşünmediğimizi için çok tedirgin oluyoruz.allah isteyen herkese nasip etsin öncelikle.

korkma arkadaşım bnce %99 gebe değilsin bnm de adetim 10gün gecikmişti sennki de o civarda sayılır gebelik testlerinden devamlı yapıyordum negatifti güvenemedim dr u aradım olmaz birşey merak etme dedi ona da güvenmedim kan tesi yaptırdım yani dünyanın parasını harcadım hamile değilmişim ben çok stres yapmıştım sen de yapma diye yazıyorum merak etme sen de değilsin ama bu da sana ders olsun birdaha korunmayı ihmal etme cnm

:)) ders olmazmı canım hemde ne ders. Zaten bi adet olayım hemen başlayayım diye doğum kontrol hapımı aldım hazır. Artık eşime bırakırmıyım ben korunmayı. Ona kalsa geciktiğim için içten içe seviniyo bile. İkincide gelsin ne olurki diyo :)) erkeklere kalsa sürüyle isterler çocuğu herhalde

hayatım bizzler emzirdiğimiz içişn dr um bana doğum kontrol hapı önermedi süte geçtiği için bu yüzden ben spiral taktırdım ve şu an hem beyin olarak rahatım hem fiziksel olarak..Sanki spiral daha bir rahat oluyor gibi birde çünkü gebeliğimden önce bir süre doğum kontrol hapı kullandım düzenli kullanmayı unuttuğum için buda benim için her ay ayrı bir stres oluyordu ..

ben kızım 2-5 aylıkken adet oldum
ama düzensiz oldum sonra
dogumdan sonra zaten düzensizlik normalmiş korkma canım

Senınkıne benzer gecıkme bende yasadım hatta hamıleyım dıye cok korktum..ama dogum sonrası duzensızlıgıymıs ...hamıle olsan testlerde gorunurdu korkmana gerek yok ama hakıkaten ınsana cok ıyı ders oluyor bu gecıkmeler korunmasız ılıskımı aslaa

ben ilk adeti oğlum 4 aylıkken oldum. ondan sonraki 10 gün gecikti. ben kafayı yiyodum. hergün idrar testi yapıyodum. ama adet olunca rahatladım. bu ay yine gecikti sanırım. artık saymıyorum. korunuyorum sonuçta. sen de hamile kalma ihtimalim düşük diyorsun. bence normaldir gecikme. sayma rahat ol. olacağın önüne geçilmezmiş. biz ne yapsak boş

Bu konuda beni gerçekten çok rahatlattınız arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. En sonunda dün dayanamayıp gidip kan verdim gebelik testi için. Eve geldiğimde pedi ıslatmayan ama silimndiğimde görebildiğim hafif bir pembelik gördüm sonrasında akşama kadar azar azar devam etti. Akşam test sonucunu öğrenmek için aradım bana sonucun 9.70 olduğunu ve pozitif olduğunu söylediler. Baya korktum doktorumu aradım hemen ve anlattım herşeyi. Doktor güldü ve 10 15in altı gebelik değildir merak etme dedi ve aynen sizler gibi o da doğum sonrası düzensizlikten bahsetti ama adetin kesilirse gel bakalım dedi. Sonuç olarak adetim tüm hızıyla devam ediyor. Sanırım ben biyolojik gebelik yaşadım ama geciken günlerimde ve test sonucunu öğrendiğimde yaşadığım stres derslerin en büyüğü oldu bana... Neyseki rahatladım artık korunmasız ilşki mi? Asla:)))

Hepinize tekrar teşekkür ederim
Sevgiler.

ay ben neden hala adet olmadım yahuuu sizler bak kaçıncıyı oluyorsunuz acaba bende bi sorunmu varkiii?

Canım doğumdan sonra emzirmehye bağlı olarak 2 sene bile adet olmayanı biliyorum ben. Ama yinede doktoruna danışabilirsin. Sanırım bünyeye bağlı olarak da değişebilir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…