Adet düzensizliği mİ? Yeni bir gebelik mi? :(

ay ben neden hala adet olmadım yahuuu sizler bak kaçıncıyı oluyorsunuz acaba bende bi sorunmu varkiii?

merak etme canım bende hala olmadım,valla ne yalan söyliim şikayetçide değiilimkaydirigubbakcemile2

Nurder canım hadi gözünaydın,ne büyük bi rahatlık yaşamışsındır şimdi,e artık diikkat et:eek:lmaz: :))

Bu konuda beni gerçekten çok rahatlattınız arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. En sonunda dün dayanamayıp gidip kan verdim gebelik testi için. Eve geldiğimde pedi ıslatmayan ama silimndiğimde görebildiğim hafif bir pembelik gördüm sonrasında akşama kadar azar azar devam etti. Akşam test sonucunu öğrenmek için aradım bana sonucun 9.70 olduğunu ve pozitif olduğunu söylediler. Baya korktum doktorumu aradım hemen ve anlattım herşeyi. Doktor güldü ve 10 15in altı gebelik değildir merak etme dedi ve aynen sizler gibi o da doğum sonrası düzensizlikten bahsetti ama adetin kesilirse gel bakalım dedi. Sonuç olarak adetim tüm hızıyla devam ediyor. Sanırım ben biyolojik gebelik yaşadım ama geciken günlerimde ve test sonucunu öğrendiğimde yaşadığım stres derslerin en büyüğü oldu bana... Neyseki rahatladım artık korunmasız ilşki mi? Asla:)))

Hepinize tekrar teşekkür ederim
Sevgiler.

canımben bir hastanede çalışıyorum v ebeta hcg testinde üst sınır 5 bizim hastanede..gerçi cihaza göre değişebiliyor ama bence sen bır hafta sonra yine yaptır bu testi..ben şüphelendim bak..inşallah yoktur ama biliyorsun gebelıgın üzerinede adet görülebiliyor..snei telaşlandırmak istemem ama bir sürprizle karşılaşmanı istemem..hayırlısı olsun..ben testi yeniden yaptır derim..

canımben bir hastanede çalışıyorum v ebeta hcg testinde üst sınır 5 bizim hastanede..gerçi cihaza göre değişebiliyor ama bence sen bır hafta sonra yine yaptır bu testi..ben şüphelendim bak..inşallah yoktur ama biliyorsun gebelıgın üzerinede adet görülebiliyor..snei telaşlandırmak istemem ama bir sürprizle karşılaşmanı istemem..hayırlısı olsun..ben testi yeniden yaptır derim..

Ama 4 Eylülden bu yana adetim çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Üstüne görme böyle olurmu acaba?

hayatım serçecik e katılıyorum...tekrar ettir testi bence...benim elimde de beta hcg sonuçları var alt sınır 5...büyük ihtimalle hamile değilsindir ama sonrasında sürpriz yaşama derim...

ben hamılelıgımın ılk 3 ayı boyunca adet kanaması gördüm canım...insallah yoktur istemıyorsan ama hayırlısı olsun tabı..

X