- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.039
- 548
- Konu Sahibi Ezgi Deniz
-
Fazla mı uzandınız mesela ben eğer uzanıyorsam simsiyah pıhtılı bir adetim olur ama hareket ediyorsam geçer.
Fazla mı uzandınız mesela ben eğer uzanıyorsam simsiyah pıhtılı bir adetim olur ama hareket ediyorsam geçer.
Hadi yaaa. Dur bakalim yarini bekle o zaman ama halsiz duserdin kan yapici biseyler ye ne bilim domates falan cokta anlamam amainsallah onemli bisey yoktur canım
Bende de bazen o pıhtilardan oluyor neden oluyor hiç bilmiyorum benim hep ağrılıdır da. Canım takipteyim doktora gidersen yaz lütfen olur mu? Çok geçmiş olsun inşaallah önemli birşey yoktur ☺
bende de aynısı oldu bu ay. konuyu takıpteyim
bende kadın doguma gideceğim haftaya cuma bu durumu bildireceğim. çok geçmiş olsun bacım. enazından tedavisi var bunada şükürCanim polip cikti ben de bu sabaha karsi acile gitmek zorunda kaldim. Kanama durunca kamerayla alacaklarmis
bende kadın doguma gideceğim haftaya cuma bu durumu bildireceğim. çok geçmiş olsun bacım. enazından tedavisi var bunada şükür
polip gebeliğe engelmi hazır gitmişken sorarmısın canım. merak ettim bendeAynen canim cok korkuyorum nasil alinacak nolcak diye ama yine de biraz içim rahatladi. Bebek mi var baska bisey mi var ne var diye uykularim kaciyordu. Agla agla içim çıktı sonuc beklerken hastanede. Cok şükür yine tedavisi olan bisey. İnşallah kolaylikla alınır
Hangi şehirde yaşıyorsunuz
polip gebeliğe engelmi hazır gitmişken sorarmısın canım. merak ettim bende
Polip gebeliğe yeripolip gebeliğe engelmi hazır gitmişken sorarmısın canım. merak ettim bende
Bende merak etmiştim mesaj yazıcaktim. Hiç korkma çok basit bir işlem kanamam bir kac gun icinde kesilir polip alındıktan sonra iyiki almışlar diceksin alınmazsa buna benzer kanamaları her ay yaşarsın çok geçmiş olsunCanim merhaba, bu sabaha karşı acile gitmek zorunda kaldim cok asiri kan kaybindan nerdeyse bayiliyordum. Serum takildi kadin doguma yolladilar.Polip cikti. Kanama dursjn diye ilaç verdi dr durduktan sonra kamerayla alacaklarmishaber vermek istedim
Polip gebeliğe yeri
Bende merak etmiştim mesaj yazıcaktim. Hiç korkma çok basit bir işlem kanamam bir kac gun icinde kesilir polip alındıktan sonra iyiki almışlar diceksin alınmazsa buna benzer kanamaları her ay yaşarsın çok geçmiş olsun
Cok gecmis olsun canim. Demek o yapti kanamayi bu kadar tüh. Neyseki alacaklar. Hem o agri da yapar dimi boyutu falan büyükse. Hic üzülme canim o kanama azaltici ilaci iç dinlen. Sıkma canını olurmu ama doktoru arastir bence ameliyat sonucta..Merhaba canım bu sabaha karsi cok asiri kanama yuzunden acile gitmek zorunda kaldim.yigildim kaldim banyoda. Serum taktilar, kadin doguma yolladilar. Polip çıktıkanamayi azaltsin diye bi ilac verdi. Kanama durunca alicakmis
Cok gecmis olsun canim. Demek o yapti kanamayi bu kadar tüh. Neyseki alacaklar. Hem o agri da yapar dimi boyutu falan büyükse. Hic üzülme canim o kanama azaltici ilaci iç dinlen. Sıkma canını olurmu ama doktoru arastir bence ameliyat sonucta..
Bayıltarak yapıyorlar o yüzden herkesi anestesi doktoruna gönderiyorlar. Kesme falan yok hiç korkma çok basit bir işlem sonrasında da hiç ağrım falan da olmucak sonra diceksin ki ne kadar yoğun adet oluyormuşum o kadar güzel düzene giriyor ki adet dönemlerin bile daha rahat geçicek. Adet öncesi bir kaç gün önce kahverengi akintin oluyormuydu senin?Cok teşekkür ederim canım.Baya bi rahatlama geldi bana. En azindan ne olduğu ortaya cikti diye.ama yine de bi korku var tabi. Kan aldirirken bayilma derecesine gelen biri olarakYa bi de bisey sorucam kesmeli fln bi islem degil degilmi? Bir de acaba uyutuyorlar mi tamamen anesteziye fln yolladi beni bi sakinca varmi ameliyatta diye bi sürü tahliller istedi.
Bayıltarak yapıyorlar o yüzden herkesi anestesi doktoruna gönderiyorlar. Kesme falan yok hiç korkma çok basit bir işlem sonrasında da hiç ağrım falan da olmucak sonra diceksin ki ne kadar yoğun adet oluyormuşum o kadar güzel düzene giriyor ki adet dönemlerin bile daha rahat geçicek. Adet öncesi bir kaç gün önce kahverengi akintin oluyormuydu senin?
Adet olmaya basladigimdan beri pihtili kan gelir wcye vs duser aliskin oldugum bisi bu benim. Bi bebegim de oldu gayette sagkikliyim defalarca jinekolog muaynesi oldum. Bi sorun olcagini sanmiyorum yani ozetle
Nasıl oldun kanamaların azaldı mı?Ay inşallah canim ya valla içim rahatladi. İnşallah bi sıkıntı olmadan biter gider. Yok canim hic öyle bi akinti olmuyordu. İlk gün hafif agriyla az az normal kan gelmeye basliyordu. İlk kez bu ay bi gun once kahverengi ve camur gibi bi degisik akıntı geldi ertesi günde zaten pihtili kanama oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?