Adet döneminde çok fazla pıhtı gelmesi

Benimde bu ay degisik bisey oldu 4 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyoruz ama 1 kere kimyasal oldu 2 ay once gitti bidaha kalamadim . Bu ayda ilk kez adet gunumden 1 gun once kahve akintim oldu ilk defa hamile kaldim yerlesme kanamasidir fln derken ertesi gun hafif sanciyla pihtili kirmizi koyu renkli kana dondu. 3 gun boyle baya kucuk pihtili bi sekilde devam etti dun gece en son gene koyu kahve leke gibi bisey geldi kanamayla smdi gecti daha da gelmedi. Cok hafif pembe kan gelyr peceteye silince. Hala mide bulantimda gecmedi ve kasiklarim cok agryor ama gebe deglm test yaptm gene sabah ama bisey yoo neden boyle oldu bu ay anlamadim cojta yogundu kanamam

Nasıl oldun kanamaların azaldı mı?

Canım sali aksam tamamen bitti ilaçla.Bu sabah gittim tekrar hastaneye, iki uzman bakti ama polip yok Sadece main diye bisey varmis, o da sivi toplanmasiymis. Kanamayla düşürmüş olabilirsin polipi dedi. İki ay her adet başlangıcında ponstan firte diye bilac kullanicam ilk üç gun, iki ayin sonunda da tekrar kontrole gidicem. Nasil oldu anlamadim ama internetten baktim yalancı polip diye bişey oluyomus.

Benimde pıhtılar genellikle üşüttüğüm zaman olur senede 3 4 kere falan. Çok koyu ve yoğun bir de. Ama süresi uzamaz. Hiç doktora da gitmedim sürekli olmadığı için. Bence korkulacak bişey yok gibi yine de gidin içiniz rahat etsin

Hamile olmadigindan emin misin canim. Bi kan testi yaptirsaydin. Mide bulantısı bebek yoksa normal mi ki Bi arkadaşım pembe kanama düşük belirtisi demisti o dusuk yapmisti ama. Bi git bence hastaneye telas yapma ama

Hamile olmadigindan emin misin canim. Bi kan testi yaptirsaydin. Mide bulantısı bebek yoksa normal mi ki Bi arkadaşım pembe kanama düşük belirtisi demisti o dusuk yapmisti ama. Bi git bence hastaneye telas yapma ama
Cok yogun kanamam oldu ama bildigin adet kanamasi pihtili . bide dun gece yatarken iki kasigimda ozellikle sag kasigim baya agridi hatta ama sabah testbyaptim bisey yok sanirim olsa cikardi

Benim ilk kez oldu böyle bisey ve durmadi ilacsiz acillik oldum enson cok asiri kanam oldugu icin. Bu ay ben de cok usutmustum bilmiyorum nedir ama polip demislerdi cuma günü, kanama durunca bugun gittim polip yok dedi kanamayla düşünmüşsün dedi. İki ay sonra kontrole gidicem yine cok adet baslarinda ilac kullanicam

Cok yogun kanamam oldu ama bildigin adet kanamasi pihtili . bide dun gece yatarken iki kasigimda ozellikle sag kasigim baya agridi hatta ama sabah testbyaptim bisey yok sanirim olsa cikardi

Ayy benimde oyle oldu ya asiri kanama ve kocaman pihtilar geldi. Kanamanin ilk binkac sakikasi agri sonra ağrısız. Belki böyle bazen oluyordur. Benimde cuma polip var dediler aldirmaya gittim bugun kaybolmuş. Bakalim bi dahaki ay ne olacak. Sen de stres yapma canim sicak tut kendini inşallah duzelir. Ama cok uzun surerse ve cok asiri kanama olmaya baslarsa mutlaka doktira git kanamyi kesen bi ilac verir. Bbenim anca oylr durdu

Benm bugun bitti . Yani dun en son kanla beraber kahverengi siyaha yakin cok kucuk akinti tarzi bisey geldi ondan snrada bitti. Peceteye sildkce acik pembemsi geldi gecti umudum bu aya artk

bunun bir çok sebebi olabilir kullandığın bir ilaç, kilo alıp verme, bir rahatsızlık ya da hormonal bir değişiklik... bir doktora görün bence korkuların esir olma. için rahat etsin bir şey varsa da erken müdahale edilmiş olur.

İyi sevindim geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…