Adet döneminde çok fazla pıhtı gelmesi

Adetliyken gidersen daha iyi olur hormon testine de bakar. Benim drum hep adetliyken çağırıyor kontrollere karından bakıyor zaten polip olabilir anlattıkların benimde öyle oluyordu birden kanamam boşalıyordu ped yetmiyordu o yoğunluğa pihtilar geliyordu . Polip cıktı historoskopi ile aldılar çok şükür hem adet kanamam azaldı hemde pıhtı gelmiyor artık. Böyle devam ederse kansizlikta oluşur yoğun kanamalardan mutlaka dr git.
Benim cogunlukla yogun oluyordu dr gidiyordum bisey yok diyip doğum kontrol hapı veriyorlardı. Ilaç kullanınca düzene giriyordu. Son zamanlarda ara kanamaların da oluyordu ve adetlerim yoğundu son gittiğim dr anladı histeroskopi önerdi çok şükür iyileştim
Dr gidersen olurda polip derse sakın korkma inan çok basit bir işlem.
Canım ağrı oluyor mu

Merhaba arkadaşlar, benim her ay normal düzende adetim oluyordu ama bu ay hem bir hafta erken oldu hem de bi anda kocamankan pihtilari gelmeye başladı. Kanin kivami da cok koyu ve resmen uzuyor. Dr a gitmeye korkuyorum. Baska böyle olan var mi acaba 😔
oncesinde hamilelik testi yaptiniz mi? kadinlarin cogu dusuk yapiyor ama adet kanamasi saniyor internette yazilar var okuyun. gebe kalmis oluyorsun ama bazi sebeplerden adetle birlikte dusuk oluyor gidiyor.

Gecmis olsun. Bende bu ay yumurta toplama yapildi tup bebek sureci geçirdim dondurduk.
1 hafta erken adet oldum
Mahvoldum banyo kan gölüne döndü esime seslendim geldi tabi rezillik🤦🏼‍♀️ banyoya girdim akla bak 🤦🏼‍♀️ ama napim pismi gezim terli mi gezeyim. Esim pecete uzatio bi yandan havluyu verio kurulanim diye. Bende korktum baya ama sunu söyleyim 1 ay az 1 ay cok adet olunurmus mesela bende de öyle oluyor zaten pıhtı gelmesi normalmis aslinda ben bunu okumustum ama boyle parca seklinde siyahimsi kanamasi gelip cikolata kisti oldugunu ogrenen tanidigim var o cok uc bir durum yani nasi desem kesik buyuk parca gibi oyle anlatmisti korkmus gitmis. Bence icini ferah tut

Allah Allah 7.gune bitmesi lazim aslinda ama gitsen mi yarin? Haftasonu giriyor araya çünkü bence git

Ya psikolojim bozuldu inanki😕Anasagligi merkezi vardi yakinda ona gittim aile hekimine. Bu ay izleyelim bi dahaki ay da böyle olursa kadin hastaliklarina git dedi. Kan aldi acaba bebek olabilir mi diye, düşük fln mi diye yarin sonuç alicam. Kafam allak bullak ya😥😢😦😕

Ya psikolojim bozuldu inanki😕Anasagligi merkezi vardi yakinda ona gittim aile hekimine. Bu ay izleyelim bi dahaki ay da böyle olursa kadin hastaliklarina git dedi. Kan aldi acaba bebek olabilir mi diye, düşük fln mi diye yarin sonuç alicam. Kafam allak bullak ya😥😢😦😕
Hadi yaaa. Dur bakalim yarini bekle o zaman ama halsiz duserdin kan yapici biseyler ye ne bilim domates falan cokta anlamam ama :( insallah onemli bisey yoktur canım

Hadi yaaa. Dur bakalim yarini bekle o zaman ama halsiz duserdin kan yapici biseyler ye ne bilim domates falan cokta anlamam ama :( insallah onemli bisey yoktur canım

Ya inşallah yoktur bebek 😔 Halsiz düştüm baya gündüz hic uyumam normalde ama iki gundur uyuyakaliyorum. Demir ilaci kullaniyorumiki aydir ama bakalim nolck. Cok teşekkür ederim canim ilgin için. Yarin sonucu almaya gidicem yazarim. Durumu. Nasıl yuzlesicem bunla bilmiyorum ama bakalim😕

Ya inşallah yoktur bebek 😔 Halsiz düştüm baya gündüz hic uyumam normalde ama iki gundur uyuyakaliyorum. Demir ilaci kullaniyorumiki aydir ama bakalim nolck. Cok teşekkür ederim canim ilgin için. Yarin sonucu almaya gidicem yazarim. Durumu. Nasıl yuzlesicem bunla bilmiyorum ama bakalim😕
Herhangi bir şüphen varmiydi ki hamilelige dair veya test falan yapmismiydin doktorlarda hemen korkutuyorlar var ya..

Rica ederim canim. Stres yapma hersey bi sekilde.olacagina variyor ne guzel bosvermeyip gittin doktora kist gibi biseyde olmus olabilir belki de o atılmıştır adet ile.. olumlu düşün 🤗

Herhangi bir şüphen varmiydi ki hamilelige dair veya test falan yapmismiydin doktorlarda hemen korkutuyorlar var ya..

Yoktu canım öyle bir şüphem. İki tane kziim var. Biraz sıkıntılı gecti dogumda hamilelikte. Doktor tedavi olmadan karin kaslarin duzelmeden hamile kalma sakin bi daha demişti. O yuzden istemiyor duk. Simdi o yuzden panik oldum acaba mı diye. Test yapmaya bile cesaret edemedim. Yarin sonucu nasil alcam bilmiyorum 😟

Rica ederim canim. Stres yapma hersey bi sekilde.olacagina variyor ne guzel bosvermeyip gittin doktora kist gibi biseyde olmus olabilir belki de o atılmıştır adet ile.. olumlu düşün 🤗

Ay inşallah oyle olmustur canim. Doğru diyosun olacagina variyor bi sekilde. Artik bekliycem mecbur😊

edaa_gidersmpost: 61287840 .!.:
Bence yarın randevu alamazsa acil de kadın dogum uzmanı olan hastaneye gitmelisin kanama durdurucu ilaçlar var onlardan birini kullanırsın
Galiba böyle devam ederse gidicem. Cok aşırı oluyor çünkü 7.gune bitmis olmaliydi normalde.

Back