- 25 Eylül 2019
- 37
- 5
- 16
- 37
- Konu Sahibi Ezgi Deniz
-
Selam bende adet kanaması hem uzun hem de yogun geciyor dediğin gibi pıhtı oluyor bazı zamanlar. Hatta bi anda tüm ped bazen dolabiliyor. Ama bu bazen oluyor. Yani doktora gittim bekarken o zaman ultrasonda bakıldı bi problem yoktu. Çok sorun olcagını sanmıyorum ama yine kafana takmaman acısından doktora görünmekte fayda var
bende de aynısı oldu bu ay. konuyu takıpteyim
Bende hep oluyor polikistik over sendromu var doktorum o pıhtıların küçük kistler olduğunu söylemişti
Ama sizinki ilk defa olduğu için doktora gitmeniz daha sağlıklı olur
Muhtemel bir hamileliğe vücudunuzu hazırlamak için rahmin duvarları kademeli olarak değişime eğilimlidir. Daha kalın bir hale gelir ve yeni doku ile kaplanırlar, böylece eğer gebe kalırsanız bir cenini destekleyebilirler. yazıyor netee
Canım korkma o rahim içi ultrason dediğin inan bana öyle korkulucak bisi değilAdet dönemi bitmeden mi gitmem gerek acaba? Ya da bi daha ki ay da böyle olursa gidiyim diyorum. Cok korkuyorum dr gitmekten. O rahim içi ultrason kabusum ya
Canım korkma o rahim içi ultrason dediğin inan bana öyle korkulucak bisi değil
Adetin üçüncü günü gidilir genelde ama çok ağrılı olmadıysa adetin kendini hazır hissettiginde git istersen
Zaten karindan ultrasonla bakılıyor genelde gerek görülürse vajinal ultrason yapılıyor
Rica ederimYa ne bileyim çok korkuyordum. Şuan cok yogun olduğu için hic gitmek istemiyorum. Sanki bu halde dahs cok aciyacakmis gibi hissediyorum. Hic agrim yok, madem karindan da bakılıyorsa biraz kendimi hazırlayıp gideyim. Cok teşekkür ederim cvp verdiğin için, inan icim rahatladı
Bende de bazen o pıhtilardan oluyor neden oluyor hiç bilmiyorum benim hep ağrılıdır da. Canım takipteyim doktora gidersen yaz lütfen olur mu? Çok geçmiş olsun inşaallah önemli birşey yokturYa ne bileyim çok korkuyordum. Şuan cok yogun olduğu için hic gitmek istemiyorum. Sanki bu halde dahs cok aciyacakmis gibi hissediyorum. Hic agrim yok, madem karindan da bakılıyorsa biraz kendimi hazırlayıp gideyim. Cok teşekkür ederim cvp verdiğin için, inan icim rahatladı
Bende de bazen o pıhtilardan oluyor neden oluyor hiç bilmiyorum benim hep ağrılıdır da. Canım takipteyim doktora gidersen yaz lütfen olur mu? Çok geçmiş olsun inşaallah önemli birşey yoktur
Adetliyken gidersen daha iyi olur hormon testine de bakar. Benim drum hep adetliyken çağırıyor kontrollere karından bakıyor zaten polip olabilir anlattıkların benimde öyle oluyordu birden kanamam boşalıyordu ped yetmiyordu o yoğunluğa pihtilar geliyordu . Polip cıktı historoskopi ile aldılar çok şükür hem adet kanamam azaldı hemde pıhtı gelmiyor artık. Böyle devam ederse kansizlikta oluşur yoğun kanamalardan mutlaka dr git.Merhaba arkadaşlar, benim her ay normal düzende adetim oluyordu ama bu ay hem bir hafta erken oldu hem de bi anda kocamankan pihtilari gelmeye başladı. Kanin kivami da cok koyu ve resmen uzuyor. Dr a gitmeye korkuyorum. Baska böyle olan var mi acaba
Canım polipte her adet dönemi yoğun kanamalı mı olurAdetliyken gidersen daha iyi olur hormon testine de bakar. Benim drum hep adetliyken çağırıyor kontrollere karından bakıyor zaten polip olabilir anlattıkların benimde öyle oluyordu birden kanamam boşalıyordu ped yetmiyordu o yoğunluğa pihtilar geliyordu . Polip cıktı historoskopi ile aldılar çok şükür hem adet kanamam azaldı hemde pıhtı gelmiyor artık. Böyle devam ederse kansizlikta oluşur yoğun kanamalardan mutlaka dr git.
Benim cogunlukla yogun oluyordu dr gidiyordum bisey yok diyip doğum kontrol hapı veriyorlardı. Ilaç kullanınca düzene giriyordu. Son zamanlarda ara kanamaların da oluyordu ve adetlerim yoğundu son gittiğim dr anladı histeroskopi önerdi çok şükür iyileştimCanım polipte her adet dönemi yoğun kanamalı mı olur
Benim cogunlukla yogun oluyordu dr gidiyordum bisey yok diyip doğum kontrol hapı veriyorlardı. Ilaç kullanınca düzene giriyordu. Son zamanlarda ara kanamaların da oluyordu ve adetlerim yoğundu son gittiğim dr anladı histeroskopi önerdi çok şükür iyileştim
Dr gidersen olurda polip derse sakın korkma inan çok basit bir işlem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?